PRIDRŽAN

Član zmagovite zasedbe na evropskem rokometnem prvenstvu obtožen posilstva na zabavi

Francoska policija je 26-letnega Benoita Kounkouda pridržala v torkovih jutranjih urah, potem ko ga je 20-letno dekle obtožilo, da jo je spolno nadlegoval v alkoholiziranem stanju.
Fotografija: Benoit Kounkoud. FOTO: Thilo Schmuelgen Reuters
Odpri galerijo
Benoit Kounkoud. FOTO: Thilo Schmuelgen Reuters

Francoska policija je odvzela prostost francoskemu rokometašu Benoitu Kounkoudu. Član zmagovite zasedbe na nedavnem evropskem prvenstvu v Nemčiji je obtožen posilstva na zabavi, ki je bila v noči na torek v enem od klubov v osmem pariškem okrožju.

Francoska policija je 26-letnega Kounkouda pridržala v torkovih jutranjih urah, potem ko ga je 20-letno dekle obtožilo, da jo je spolno nadlegoval v alkoholiziranem stanju.

image_alt
Francozi po 10 letih spet evropski prvaki

Kounkoud, sicer krilni igralec poljske ekipe Kielce, ni bil dosegljiv za komentar, francoska rokometna zveza pa je zapisala, da bo pozorno spremljala nadaljnje ukrepe pravosodnih organov ter odločno nasprotuje vsem oblikam nasilja.

Francoski rokometaši so v nedeljo na finalni tekmi v Kölnu po podaljšku premagali Dance s 33:31, po vrnitvi v domovino pa jih je v Elizejski palači sprejel tudi francoski predsednik Emmanuel Macron.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije