MANJKAL BO TUDI DRUGI NOSILEC EKIPE

Slaba novica za Dončićeve navijače: novopečeni očka ne bo igral

Reporter Tim MacMahon je sporočil, da bo Luka Dončić zaradi zvina gležnja manjkal na tekmi proti Minnesoti Timberwolves.
Fotografija: Tudi letos je bil izbran v prvo peterko tekme All-Star FOTO: Jerome Miron Usa Today Sports Via Reuters Con
Odpri galerijo
Tudi letos je bil izbran v prvo peterko tekme All-Star FOTO: Jerome Miron Usa Today Sports Via Reuters Con

Dobro obveščeni reporter Tim MacMahon je na družbenem omrežju X sporočil, da bo slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić manjkal na tekmi proti Minnesoti Timberwolves. 

Kot je zapisal, bo odsoten zaradi zvina desnega gležnja. Luka je imel težave s poškodbami gležnjev že v preteklosti, a se je vsakič relativno hitro vrnil. So pa poškodbe gležnjev pri košarki relativno pogoste.

MacMahon je ob tem še dejal, da bosta na tekmi proti Minnesoti, za katero med drugim igrata Karl-Anthony Towns in Rudy Gobert, manjkala tudi Dereck Lively II (zlomljen nos) ter drugi Dallasov nosilec Kyrie Irving (poškodba palca).

Brez dveh glavnih igralcev bo Dallas težko prišel do zmage proti vodilni ekipi Zahoda. Je pa šport nepredvidljiv, zato ga ne gre kar takoj odpisati.

V zadnjih dneh se mu veliko dogaja

O Dončiću se v zadnjih dneh veliko govori. Pred nekaj dnevi je na eni tekmi dosegel neverjetnih 73 točk in tako postal šele četrti igralec v zgodovini najmočnejše lige na svetu, ki mu je uspelo doseči toliko točk. Zanimivo, da mu je to uspelo doseči ravno na dan, ko je bila četrta obletnica smrti Kobeya Bryanta, katerega smrt je Luko zelo prizadela.

Veliko pozornosti pa je deležen tudi zaradi slik svoje hčerke Gabriele.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije