IZGUBILA JE Z 2-1 V NIZIH

V javnost pricurljal zasebni posnetek iz OP ZDA, ki je izzval ogorčenje (VIDEO)

»To nikoli ne bi smelo biti objavljeno.«
Fotografija: Sporni prozor. FOTO: Printscreen Twitter
Odpri galerijo
Sporni prozor. FOTO: Printscreen Twitter

Športniki ob porazih svoje razočaranje izražajo na različne načine. Nekateri ga tlačijo v sebi, drugi pa ga pokažejo navzven. Aryna Sabalenka ga je na odprtem prvenstvu ZDA v tenisu, potem ko je v finalu izgubila z Američanko Cori Gauff (2-6, 6-3, 6-2), jasno izrazila. 

Razočaranja ni skrivala. FOTO: Mike Segar Reuters
Razočaranja ni skrivala. FOTO: Mike Segar Reuters

Na internetu se je pojavil posnetek, ki prikazuje, kako je tolkla s svojim loparjem ob tla po koncu finala na letošnjem odprtem prvenstvu ZDA, ki se je zaključilo danes ponoči z moškim finalom. V videu lahko vidimo, kako je iz svoje torbe potegnila lopar ter nato štirikrat z njim močno udarila ob tla. Lopar je nato jezno vrgla v bližnje smeti. Potem ko je videoposnetek v nedeljo postal viralen, je Judy Murray, mati Andyja in Jamieja Murrayja, javno izrazila negodovanje. »Ta posnetek ne bi smel biti nikoli objavljen. Zasebni trenutek v prazni slačilnici po porazu poraza na turnirjih za grand slam,« je zapisala Judy in video še enkrat delila sama.

Sabalenki je lahko v zadoščenje dejstvo, da je kljub porazu v finalu še naprej vodilna teniška igralka na lestvici WTA. Gauffova se je povzpela tri mesta višje in je sedaj tretja. 

Srb osvojil že svoj 24. turnir za Grand Slam

V moškem finalu je slavil Novak Đoković, ki je s 6:3, 7:6 (5) in 6:3 premagal Danila Medvedjeva. S tem je Srb osvojil že svoj 24. turnir za Grand Slam. Rafaelu Nadalu je pobegnil za dva osvojena turnirja. Glede na to, da ima Nadal v zadnjih letih precejšnje težave s poškodbami, je vprašanje, ali bo še lahko ujel Đokovića po osvojenih turnirjih.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije