Očim šest let mlajši od Neymarja

Brazilski zvezdnik po materini zaslugi spet v središču pozornosti. Napadalec naj bi pri PSG na leto zaslužil 37 milijonov evrov.
Fotografija: Neymar uživa v družbi lepih deklet (na fotografiji s fotomodelom Izabel Goulart). FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Neymar uživa v družbi lepih deklet (na fotografiji s fotomodelom Izabel Goulart). FOTO: Reuters

Neymar deli nogometno javnost kot nihče drug. Z mojstrskimi preigravanji in (evro)goli jemlje sapo številnim navijačem, po drugi strani pa jezi svoje nasprotnike, ker (pre)pogosto odigra prekršek, pri čemer na tleh nemalokrat že pretirava v zvijanju od bolečin.

Brazilski zvezdnik, ki si sem ter tja privošči kakšen incident tudi zunaj igrišč, se je v minulih dneh znova znašel v središču pozornosti. A tokrat ne po svoji zaslugi, temveč materini. Nadine Gonçalves (rojena leta 1967) je namreč na družabnem omrežju instagram objavila fotografijo, kako se zaljubljeno stiska k Tiagu Ramosu.

Njena objava zagotovo ne bi tako odmevala, če ne bi njen najnovejši srčni izvoljenec štel šele 22 let. To pomeni, da je Tiago celih trideset let mlajši od Nadine in šest let od Neymarja. Vendar pa to še ni vse: po poročanju brazilskih medijev je imel Ramos, ki si kruh služi kot fotomodel, ljubezenske zveze tudi z moškimi, med drugimi tudi z Neymarjevim zasebnim kuharjem.

Toda napadalec kluba Paris Saint-Germain, za katerega je na 80 tekmah zabil kar 69 golov, s svojim (novim) očimom nima težav. »Mama, bodi srečna, ljubim te,« je zapisal pod fotografijo svežih zaljubljencev. Tudi Neymar st., torej oče 28-letnega nogometnega zvezdnika, ki se je z Nadine razšel po več kot 25 letih zakonskega življenja, bivšo ženo podpira v novi ljubezni, saj ji je poslal aplavz.
 

Sestra njegova najboljša prijateljica


Kdor je pričakoval družinsko dramo, se je torej uštel. Kot vse kaže, jih je to le še dodatno povezalo. A že tako ali tako ni skrivnost, kako pomembna je zanje družina. Neymar se, denimo, odlično razume s štiri leta mlajšo sestro Raffaelo, za katero pravi, da je njegova najboljša prijateljica. Drug drugemu sta posvetila celo tetovaži: nogometašev zgornji del desne roke krasi njen portret, Raffaela, ki ima na instagramu kar pet milijonov sledilcev, pa si je dala vtetovirati bratove oči.

Zanimivo, da je bil Neymar med letoma 2015 in 2019 skoraj vedno poškodovan ali kaznovan ob enakem času – ob koncu zime. Zlobni jeziki menijo, da to nikakor ni naključje. Prepričani so celo, da si je - kot so zapisali v švicarskem časniku Blick – namenoma takrat priskrbel bolniško, da je lahko svojo sestro za rojstni dan obiskal v domovini.

Neymarjev največji ponos pa je sin David Lucca, ki ga ima s Carolino Dantas. A njuna ljubezen ni trajala dolgo; narazen sta šla še kot najstnika, še pred sinovim rojstvom, ko je imel on 19, ona pa 17 let. Vendar sta – tudi zavoljo otroka – ohranila dober medsebojni odnos in si kot mama in oče delita skrbništvo nad danes osemletnim Davidom Lucco.

Zelo pomembno vlogo v zvezdnikovem življenju kajpak igra tudi oče, ki je v veliki meri odgovoren za Neymarjeve prestope. Konec koncev je pred dobrimi tremi leti sprožil sinovo selitev iz Barcelone k pariškemu PSG za rekordnih 222 milijonov evrov. »Oče mi že vse od otroštva stoji ob strani. Skrbi za mojo družino in moje finance,« je očetu hvaležen 28-letni Brazilec, ki naj bi se prej ali slej vrnil v Barcelono. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije