KOŠARKA

Hrvati odpovedali pripravljalno tekmo s Slovenijo

Slovenska izbrana vrsta se bo tako pomerila proti Črni gori.
Fotografija: Luka Dončić. FOTO: Rich Storry Usa Today Sports Via Reuters Con
Odpri galerijo
Luka Dončić. FOTO: Rich Storry Usa Today Sports Via Reuters Con

Košarkarska zveza Slovenije (KZS) je na spletni strani objavila, da je Hrvaška košarkarska zveza odpovedala pripravljalno tekmo proti Sloveniji, ki bi morala biti na sporedu 8. avgusta v ljubljanskih Stožicah. Slovenska izbrana vrsta se bo tako namesto proti Hrvaški pomerila proti Črni gori, so še dodali.

»Malce neobičajno je, da se že dogovorjena tekma tik pred zdajci odpove na tak način. Še posebej v pripravah na tako pomembno tekmovanje in ko je govora o dveh prijateljskih zvezah, ki sta izpeljali že mnogo skupnih projektov. A ne glede na vse, bomo reprezentanci omogočili izjemno kakovostno pripravljalno tekmo in verjamem, da bodo slovenski navijači na tekmi proti Črni gori prišli na svoj račun,« je za KZS dejal predsednik Matej Erjavec. Razlogov za odpoved ni podal.

image_alt
Slovenski košarkarski reprezentanci se je pridružil superzvezdnik

Že kupljene vstopnice za prvotno predvideno tekmo proti Hrvaški bodo ostale veljavne za tekmo proti Črni gori, zato menjava ni potrebna. Termin tekme prav tako ostaja nespremenjen. Slovenci in Črnogorci bodo na parket ljubljanske dvorane Stožice stopili v torek, 8. avgusta ob 18. uri, so dodali z zveze.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije