ODPRTA KUHINJA

Tedenski jedilnik: 5 preprostih kosil za uvod v poletje

Prihaja čas, ko bodo kraljevale bučke, ko bomo morali porabiti prezrele breskve in zelenjavo, ki nas bo razveseljevala na vrtu. Dober tek!
Fotografija: Fino lahka, pa vendar dovolj nasitna, poleg tega pa polna zdrave zelenjave. Domača lazanja. (Foto: Yaska)
Odpri galerijo
Fino lahka, pa vendar dovolj nasitna, poleg tega pa polna zdrave zelenjave. Domača lazanja. (Foto: Yaska)

Ponedeljek: Da, to je recept, ki so ga kot izvirnega za OK poslali iz Nice!  Zraven so dopisali prav posrečeno pripombo: »Največja napaka, kar jih lahko naredite, je, da v niško solato dodate stročji fižol in krompir ali – to je še najbolj grozno – majonezo!«

Torek: Ta hitri »knedlčki«. Za omako izberite katerokoli sezonsko sadje, v skrajnem primeru zamrznjeno jagodičje.

Sreda: Brez bučk ni poletne kuharije. Tako bomo pripravili nadevano različico, ki jo dopolnimo s sirom in spečemo v pečici. Večna uspešnica!

Četrtek: Zelenjavna lazanja je jed, ki ne le nahrani dušo in telo, temveč nas navda še z neskončnim zadovoljstvom, saj (lahko) pri njeni pripravi porabimo cel kup zelenjave z domačega vrta.

Petek: Topla juhica z okusom po morju. Izberite ribe in morske sadeže glede na ponudbo v ribarnici.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije