ASTRO NOVICE

Hitro privabite bogastvo

Vrzite kovanec v vodnjak, in sicer proti vzhodu. Zapirajte okna, vrata, pokrov straniščne školjke.
Fotografija: Če vržete kovanec v vodnjak, spodbudite energijo obilja v svojem življenju. FOTO: Travnikovstudio, Getty Images
Odpri galerijo
Če vržete kovanec v vodnjak, spodbudite energijo obilja v svojem življenju. FOTO: Travnikovstudio, Getty Images

Vraža z metanjem kovanca čez ramo v vodnjak se je sicer spremenila v željo, da se še vrnemo v kraj, v katerem smo to storili, toda za njo se skrivajo tudi zakoni feng šuja za pridobivanje bogastva. Voda namreč v tej kitajski filozofiji, ki se ukvarja z urejanjem prostora, da bi v njem tekla energija, ki nas kar najbolj podpira, predstavlja dotok obilja. Zato vam lahko ta gesta pravzaprav pomaga povečati pritok obilja v vaše življenje, pravijo strokovnjaki za feng šuj. Pazite le, da kovanec vedno mečete v smeri proti vzhodu.

Hkrati v stanovanju redno zapirajte vrata, okna, pokrov straniščne školjke – vse odprtine, skozi katere lahko energija denarja pobegne od doma. Prav tako stanovanje redno čistite, da se znebite postane, stoječe energije in jo poženete v gibanje. Strokovnjaki za feng šuj pravijo, da energija našega doma odraža, kako stvari potekajo v našem življenju, zato se vam splača vložiti nekaj časa v to, da bo vaše bivalno okolje čim bolj usklajeno s frekvencami za privabljanje denarja, sreče in zdravja. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije