SKRIVNOSTNO

Astrološki znaki, ki jih privlači tema in najtemnejše globine psihe

Del njihove osebnosti je, da odkrijejo zgodbe, skrivnostnega in zloveščega značaja.
Fotografija: FOTO: Stsmhn Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
FOTO: Stsmhn Getty Images/istockphoto

Nekatere astrološke znake pogosto pritegnejo zgodbe s temno stranjo, ni se jim lahko upreti različnim temnim idejam. Gre za znake specifičnih osebnostnih lastnosti.

Škorpijon: mistična osebnost

Škorpijon, strastno vodno znamenje, ki mu vlada Pluton, izžareva avro skrivnostnosti in intenzivnosti. Škorpijone z izostreno intuicijo in nenasitno žejo po znanju pogosto privlačijo temnejši vidiki življenja, zato se ne bojijo poglobiti v globine človeške psihe. Njihova magnetna prisotnost je očarljiva, težko se je upreti privlačnosti njihovega skrivnostnega šarma.

Kozorog: zelo ambiciozen

Kozoroga, odločno zemeljsko znamenje, ki mu vlada Saturn, vodita ambicija in želja po uspehu. Za njegovo umirjeno zunanjostjo se skriva globoko ukoreninjena želja po moči in nadzoru, zaradi česar v iskanju ciljev raziskuje temnejšo plat svoje narave.

Ribi: zasanjani potepuh

Ribi, domiselno vodno znamenje, ki mu vlada Neptun, ima močno duhovno plat. Zaradi njihove eterične narave in brezmejne empatije Ribe pogosto pritegnejo temnejši, bolj mistični vidiki življenja. Njihova domišljija jim omogoča, da z lahkoto krmarijo po temni plati življenja, lepoto in navdih najdejo v globinah svojih sanj.

Vodnar: ekscentrični vizionar

Vodnar, nekonvencionalno zračno znamenje, ki mu vlada Uran, pleše v svojem ritmu, nevezan na družbene norme ali pričakovanja. S svojim inovativnim duhom in radikalnimi idejami Vodnarje privlačijo temne strani družbe, ki si prizadevajo za spremembo in revolucijo v svetu. Njihova ekscentričnost jih pogosto izloči iz množice in jih potegne na področja, kjer lahko resnično zablestijo, piše Astrotalk.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije