Pecivo s sadjem iz kompota (RECEPT)

Ko se nam zahoče sladko, pripravimo preproste sladice iz sestavin, ki jih najdemo v shrambi.
Fotografija: FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Guliver/Getty Images

V času, ko se več posvečamo gospodinjstvu in kuhinji, se lahko mimogrede učimo še slaščičarskih spretnosti. Ne bomo pekli zahtevnih tort, poskusimo lahko z zelo preprostim, a okusnim pecivom, ki ga obložimo s poljubnim sadjem. Lahko uporabimo sveža jabolka ali pa breskve, marelice, hruške iz kompota, tudi zamrznjeno jagodičje se dobro obnese.


Pecivo lahko spečemo v okroglem modelu in okrasimo s stepeno smetano, potresemo s sladkorjem v prahu ali čokoladnimi mrvicami. Sadni kolač lahko postrežemo še topel, okusen pa bo tudi, ko se ohladi. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije