ŽALOST DO NEBA

Tako je oče izvedel, da njegovega otroka ni več (FOTO)

Zaradi koronavirusa ni smel biti z njo, ko sta izvedela najbolj tragično novico. 
Fotografija: Jared. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Jared. FOTO: Facebook

Koronavirus je zahteval mnoge žrtve. A ne le neposredno, posredno so zaradi njega prizadeti mnogi, tudi tisti, ki niso okuženi ali nimajo okuženih svojcev. Eden izmed teh, ki je moral sam trpeti ob spoznanju, da je umrlo njegovo še nerojeno dete, je Jared.

Zaradi širjenja koronavirusa ni smel z ženo, ko jo je zaradi krvavitev pripeljal v bolnišnico. Čeprav sta zakonca povedala, da sumita, da gre za splav, so zanj obveljala stroga pravila in žene ni smel pospremiti na pregled, kjer so potrdili sum, da otrokovega utripa ni več.



Sarah, Jaredova žena, je na blogu zapisala, da je med samoizolacijo začela krvaveti. Z možem sta odhitela v bolnišnico, kjer pa jima je ob prihodu osebje povedalo, da zaradi virusa mož ne sme z njo. 15 mesecev hormonskih terapij je bilo za njima, preden je nosečniški test potrdil veselo novico. Pričakovala sta deklico, zanjo sta izbrala tudi ime – Cameron, a žal je ne bosta mogla nikoli spoznati. Par je na tak način izgubil že drugega otroka, zato je zanju vse še toliko huje.

»Ko so me sprejeli, sem prosila, ali sme gre z mano, a so mojo prošnjo zavrnili. Gledal me je skozi steklena vrata in mi pisal. Napisal mi je, da ni potrebno, da sem superjunakinja, da je v redu, če se zlomim. To fotografijo sem posnela, ko ni gledal, saj sem želela, da si za vedno zapomniva, da drug drugemu stojiva ob strani, tudi ko sva fizično ločena.«

Na blogu je zapisala, da je med pregledom dala Jareda na zvočnik in da je lahko slišal tragično novico, da srčnega utripa ni več. Dodala je še, da je jokala še toliko bolj močno, ker Jared ni imel ob sebi nikogar, ki bi ga lahko tolažil ob tako tragični novici.

»Predstavljajte si, da sedite sredi hodnika, ko izveste, da so se vaše sanje, da postanete oče otroku, razblinile. Bila sem tako jezna. Jezna, ker ljudje ne znajo ostati doma in ker ne jemljejo tega resno. Jezna sem bila, ker nisem mogla objeti moža, ko sva izvedela, da otroka ni več.«
 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije