"UKRADENE" ROŽE, KI TO NISO

Vse je enkrat prvič: zgodba, ki je šokirala Slovenijo

Ljudje so s koncerta domov odnesli tudi meter visoke rože, vredne okoli 500 evrov.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Tyrone Siu, Reuters
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Tyrone Siu, Reuters

»Krasili smo že več sto prireditev, pa še nikoli takšnega primera. Vse je enkrat prvič,« pripoveduje tviterašica s cvetličarno, ki je nedavno službeno okrasila oder na koncertu. Bilo je sponzorsko, a na koncu se je zgodilo nepričakovano: ljudje so njihove stvari pobrali in jih odnesli domov. 

Vredno okoli 500 evrov, trdi cvetličarka

»Ni šlo za rezano cvetje (tega seveda ne bi vzeli nazaj), ampak za sadike iz lastne proizvodnje, okrasne lončnice, okrasne lonce, ki se jih postavi v kompozicijo, potem pa odnese nazaj na rast v vrtnarijo,« je pojasnila in dodala, da je bilo izposojene dekoracije za okoli 500 evrov. »Kdo vstane s tribune, gre do odra in tam vzame en meter visoko rožo?« se ne more načuditi.

Med tistimi, ki so njihove stvari odnesli domov, so večinoma obiskovalci koncerta, pa tudi nekaj osebja. »Neka čistilka je potem rekla, da jim je bilo rečeno, da si lahko vzamejo,« je še pojasnila. Dodala je še, da zadevo s finančnega vidika že rešujejo, kako, pa ni izdala.

Organizator koncerta: nič ni bilo ukradeno!

A pozor, po objavi članka nas je poklical organizator koncerta Mirko Sternad in povedal, da zgodba sploh ne drži. Takole pravi:

Imate zgodbo za nas? Pišite nam prek spodnjega obrazca.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije