BREZ SRAMU

V Ljubljani prodajajo klet za 53.000 evrov

Poglejte, kakšni garsonjeri prodajajo v prestolnici. Nahajata se pod enim izmed stanovanjskih blokov v Šiški.
Fotografija: Fotografija kletne garsonjere. FOTO: zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Fotografija kletne garsonjere. FOTO: zaslonski posnetek

V Ljubljani se na trgu nepremičnin znajde praktično vse. Že večkrat smo objavili neverjetne oglase za prodajo nepremičnin, v katerih si marsikdo ne predstavlja živeti. Tudi tokrat smo naleteli na enega takšnega, no, pravzaprav kar dva. Naprodaj sta namreč dve kleti v Šiški, ki so ju opremili kot stanovanje, in zdaj temu rečejo garsonjera.

V oglasih se med drugim pohvalijo, da imata kletni garsonjeri brez oken urejeno prezračevanje in da sta opremljeni z vsemi individualnimi infrastrukturnimi priključki, kot sta priključek na sanitarno vodo in elektriko. Prodajalci dodajajo, da sta kleti res kakovostno obnovljeni in sta zato vredni cene 53.000 evrov. Nepremičnini velikosti 14,5 in 14,6 kvadrata se nahajata pod enim izmed stanovanjskih blokov v Šiški.

Prodajalci so že poskrbeli za najemnika, ki je pripravljen za vsak opisani prostor plačevati 350 evrov, če bi kupec želel klet oddajati dolgoročno. Navedli so, da kleti še nista bili vseljeni, zato se nam postavlja vprašanje, kaj je s tema najemnicama, ki ju ponujajo skupaj s stanovanjem in si menda želita dolgoročnega najema v opisanih kleteh. Premislek pred nakupom verjetno ne bo odveč.

FOTO: posnetek zaslona
FOTO: posnetek zaslona

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije