Predstavitvena informacija

Sladoled, ki vas popelje v Firence!

Sladoled HOFERjeve blagovne znamke Grandessa vas z malo sreče lahko popelje v Firence, vaš zamrzovalnik pa napolni z 10 kilogrami sladoleda.
Fotografija: FOTO: Nagradna igra HOFER
Odpri galerijo
FOTO: Nagradna igra HOFER

Težko si predstavljamo poletje brez sonca, morja in sladoleda. Zgodovina pripoveduje, da so prvi približek sladoledu ustvarili stari Grki, ki so snegu dodali med in sadje, danes pa to priljubljeno sladico najdemo v številnih različicah in okusih. Raziskave kažejo, da med okusi še vedno prednjači vanilja, medtem ko pri izbiri obliva najraje posežemo po čokoladi. Sladoled pa ni le priljubljena sladica v poletnih mesecih, temveč je tudi zelo pogost objekt fotografiranja. Družbena omrežja so v vročih dneh polna fotografij sladoleda, ki izstopa s pestro paleto barv in različnimi teksturami, zato za popolno fotografijo ni potrebnega veliko truda, lahko pa vam prinese lepe nagrade.
 
V Firence s HOFERjevim sladoledom

Sladoled HOFERjeve blagovne znamke Grandessa, ki obsega že več kot 60 vrst, vas z malo sreče lahko popelje v Firence, vaš zamrzovalnik pa napolni z 10 kilogrami sladoleda. To pa še ni vse – s sladoledom bodo nagradili tudi 300 drugih objavljenih fotografij. HOFER vas torej vabi, da fotografijo sladoleda Grandessa objavite na svojem Instagramu in jo opremite s tagom @hoferslo in oznako #HoferjevSladoled.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije