Predstavitvena informacija

Kako lahko prihranite pri nakupovanju

Veliki družinski nakupi so lahko zelo prijetno opravilo, če upoštevamo nekaj preprostih nasvetov in izberemo trgovca s ponudbo, ustvarjeno za naše potrebe.
Fotografija: Tuš imetnikom IN kartice ob nakupu vrhunskih izdelkov ponuja vse do 33 % popusta in plačilo na do 22 obrokov. FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Tuš imetnikom IN kartice ob nakupu vrhunskih izdelkov ponuja vse do 33 % popusta in plačilo na do 22 obrokov. FOTO: Getty Images

Razdelite plačilo


Ob nakupovanju za vso družino se voziček do prihoda na blagajno napolni do zadnjega kotička. To pa lahko pomeni tudi zelo dolg račun. Da si ob takih trenutkih prihranite skrbi, izberite plačilo na obroke

Omogoča vam ga nova brezplačna IN kartica Diners Club Tuš ob nakupu nad 100 EUR. Imetniki IN kartice lahko plačilo razdelite na do 36 obrokov v Sloveniji in na do 12 obrokov ob nakupu v tujini ter po spletu.
FOTO: Engrotuš d.o.o.
FOTO: Engrotuš d.o.o.

 

Prihranite ob nakupu top izdelkov


Načrtujete nakup hladilnika, električnega skiroja ali drugega večjega izdelka? Raziščite ponudbo in izberite trgovca, ki vam ob večjem nakupu ponudi ugodno ceno in nakup na obroke.

Tuš imetnikom IN kartice ob nakupu vrhunskih izdelkov ponuja vse do 33 % popusta in plačilo na do 22 obrokov. V njihovi IN ponudbi boste našli čistilnik Kärcher, ameriški hladilnik Tesla, robotski sesalnik Roomba, električni skiro Xiaomi in številne druge top izdelke.
FOTO: Engrotuš d.o.o.
FOTO: Engrotuš d.o.o.

 

Odložite plačilo


Velike nakupe si lahko močno olajšate z odlogom plačila, saj lahko datum mesečnega plačila izberete sami, glede na svoje potrebe. Tako ohranite pregled nad svojim poslovanjem, ob obisku trgovine pa ste povsem brezskrbni. Seveda pa je pomembno, da ob tem ne nastanejo dodatni stroški. 

Prav zato je IN kartica Diners Club Tuš odlična izbira. Ponuja vam odlog plačila ter izbiro datuma plačila, in to brez dodatnih stroškov. 
 

Združite vse ugodnosti v eni kartici


Vaša denarnica bo nekoliko lažje zadihala, če boste svojo plačilno kartico in kartico ugodnosti združili v eno. Tako se boste izognili neskončnemu brskanju po denarnici in si zagotovili še številne ugodnosti in prihranke, ki jih ponuja trgovina.

Izberite plačilno IN kartico ter v njej združite vse ugodnosti Tuš kluba in Diners Cluba. IN kartica je brezplačna, njena pridobitev pa povsem preprosta. Izpolnite spletni obrazec ali obiščite vam najbližjo trgovino ali franšizo Tuš.
FOTO: Engrotuš d.o.o.
FOTO: Engrotuš d.o.o.

 

Naročnik oglasnega sporočila je Engrotuš d.o.o.

Izbrano za vas

Izbrano za vas