OSTRE BESEDE

Novi obračun Janše in Nemca: Vem, hvala, Janez

Poslanca si ne dasta miru niti v soboto.
Fotografija: Janez Janša. FOTO: Matej Družnik
Odpri galerijo
Janez Janša. FOTO: Matej Družnik

LJUBLJANA – Tudi med vikendom si poslanca Janez Janša (SDS) in Matjaž Nemec (SD) ne prizanašata na twitterju. Potem ko je prvak opozicije napovedal ustavno presojo za rebalans proračuna, saj da je ta neustaven, se je kmalu oglasil Nemec. 

»Pred očmi nam razpada zdravstvo, ta (Janša op. p.) pa o protiustavnosti rebalansa,« se je oglasil Nemec. Janša mu ni ostal dolžan, saj je kmalu zapisal: »Takšno genialno sklepanje pa lahko zapiše samo Magister. Nemec.« Poslanec SD je zaključil debato z zahvalo: »Vem, hvala, Janez.«




Pred dobrim mesecem smo že poročali, da se je ob robu debate o besedah predsednika Evropskega parlamenta Antonia Tajanija na twitterju razvila prava vojna med Nemcem in Janšo. Nemec je Janši zabrusil, da ima višjo izobrazbo kot on in magisterij, ki je bil strojno preverjen, nato pa se je usul plaz. Oglasil se je tudi prvak opozicije, ki se je najprej zbadljivo vprašal, ali je mami (Matjaža Nemca, op. p.) za doktorat zmanjkalo denarja, nato pa še, ali se »največji zagovornik javnega šolstva diči z magisterijem zasebne šole«.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije