KANALIZIRANJE

Ljudem prenaša sporočila duhovnih vodnikov

Komaj 21-letni Miha Itanimon Korošec se je povsem posvetil duhovnosti. Sprejemanje svoje istospolne usmerjenosti ga je pripeljalo do čudežev.
Fotografija: Miha pred prihodom strank prostor očisti. FOTOGRAFIJI: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Miha pred prihodom strank prostor očisti. FOTOGRAFIJI: Osebni arhiv

Le malo mladostnikov, ki so po ameriškem štetju ravnokar dovolj stari, da si v trgovini lahko kupijo alkohol ali vstopijo v klub za odrasle, ima tako jasno zastavljene življenjske cilje kot 21-letni Miha Itanimon Korošec, ki je rojstno okolje na Celjskem kot 19-letnik zamenjal za belo Ljubljano. Kot pravi, se je v Ljubljano takrat preselilo nekaj prijateljev, ki so prišli študirat, kot razlog za svojo selitev pa navaja še širok nabor priložnosti, tudi poslovnih, ki jih ponuja življenje v mestu.

Njegovo življenje je bilo navzven videti kot čudovita filmska zgodba. FOTO: Getty Images
Njegovo življenje je bilo navzven videti kot čudovita filmska zgodba. FOTO: Getty Images

»Sem licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. Menim, da prav ti pojmi najbolje opišejo mojo poslovno pot, ki se je zame začela pri mojih 18 letih,« pravi Miha, ki v svojem podjetju trži dve blagovni znamki: pod osebno blagovno znamko Miha Itanimon Korošec se ukvarja s kanaliziranjem in organizacijo inspirativnih dogodkov, pod blagovno znamko Dream Creator pa s poslovno partnerico Anjo ustvarja svete predmete s kristali. Kot pravi, gre za energijska orodja, ki prebujajo duhovno dimenzijo posameznika.

Posvojenka iz Afrike

»Obenem sem družinski človek in prijatelj, to mi je v življenju zelo pomembno,« pravi mladi sogovornik, ki je na pogovor pripeljal iz Afrike posvojeno sestro Mayo, ki je pri njem preživljala zadnje dni osnovnošolskih počitnic. »Maya je v našo družino prinesla še več ljubezni in nas globlje povezala. Njen prihod med nas piše prav posebno zgodbo – zgodbo ljubezni in čudežev. Zaradi te čudovite temnopolte punčke, ki ima zelo suho kožo in še bolj suhe in posebne lase, se je mami začela izobraževati na področju naravne kozmetike, saj jo je želela negovati le z naravnimi izdelki,« pojasni.

Od nekdaj sem se počutil precej drugačnega od vseh drugih, pripoveduje in do

Enaindvajsetletnik je zelo zgodaj odkril svoje poslanstvo.
Enaindvajsetletnik je zelo zgodaj odkril svoje poslanstvo.
daja, da si je skozi leta odraščanja postavljal eksistencialna vprašanja, na katera pa si vsaj takrat še ni znal odgovoriti. »Moje življenje je bilo navzven videti kot čudovita filmska zgodba. No, na neki način to tudi je. Sem pa sicer kot navzven nasmejan otrok v sebi leta in leta skrival skrivnost. Skrivnost, ki me je močno preoblikovala in definirala v najbolj kritičnih letih odraščanja – letih iskanja lastne identitete in sprejemanja spolne usmerjenosti. Tako sem več let bil notranjo bitko s samim seboj in se močno oddaljil od pravega pomena ljubezni. Predvsem ljubezni do samega sebe,« povsem odkrito pravi Miha.

»Sem pa po tem težkem obdobju vselej našel pot v lepši svet. Navdih in moč sem črpal predvsem iz duhovnih izkušenj, ki pa si jih do takrat še nisem znal povsem razložiti. Vse moje duhovne izkušnje so ob naslednji prelomnici mojega življenja dobile nove razsežnosti in pomen – prek moje mami sem namreč spoznal Tjašo Dorelay, mojo duhovno učiteljico oziroma mentorico,« pripoveduje Miha.

Kanaliziranje

Zaupal je, kako ga je pot sprejemanja njegove spolne usmerjenosti pripeljala do čudežev, ki jih je še kako potreboval. »Mami sem po več letih nesprejemanja svoje spolne usmerjenosti pri 17 letih le povedal, da sem gej. To se je zgodilo le dan, preden je mami odšla na individualno kanaliziranje k Tjaši. V tistem obdobju tega še nisem poznal niti nisem vedel, da jo to zanima. Ko je naslednji dan prišla domov, sem poslušal avdioposnetek tega kanaliziranja. Ob poslušanju sporočil, ki so se dotikala tudi moje duše, sem doživel res prelomen trenutek, saj sem končno prepoznal, kdo sem, in prejel odgovore na pomembna vprašanja o svojem življenju. V trenutku sem globoko v sebi začutil klic in se nekaj dni pozneje vpisal na tečaj kanaliziranja,« pripoveduje sogovornik, ki je bil najmlajši tečajnik.

Miha je postopoma razvijal sposobnost povezovanja z duhovnimi bitji, za katero pravi, da je naravna sposobnost vsake duše. Opravil je več stopenj tečaja in se na pobudo mentorice odločil za svojo poslovno pot, kar sicer ni bil njegov prvotni namen.

Kako je to videti v praksi? »Stranko sprejmem v prijeten in svetel poslovni prostor, ki ga že pred njenim prihodom energijsko očistim. Še preden začneva, se pogovoriva o izkušnji kanaliziranja. Potrebujem nekaj minut, da se energijsko pripravim in povežem z njenim duhovnim vodstvom. Na samem začetku odpiram še energijske portale. To je napredna tehnika, ki sva jo z Anjo razvila lani. Energijski portali mi omogočijo, da stranko kot medij popeljem na pravo duhovno potovanje.«

»Uvodno sporočilo, ki ga prejme stranka, traja približno 15–20 minut. To so sporočila, ki jih v tistem trenutku mora slišati ta oseba in se predvsem dotikajo njenega izvora, veličine in namena.« In kakšni so odzivi strank? »V večini primerov stranka potoči kakšno solzo, saj se sporočila ljubezni dotaknejo njenega srca,« izstreli. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije