NAGRADNA IGRA

Gajbica sadja in košara dobrot

Nagradna igra Slovenskih novic je res bogata. 
Fotografija: Od prehrambenih izdelkov do odeje: vse to čaka nagrajenca! FOTO: Dejan Javornik
Odpri galerijo
Od prehrambenih izdelkov do odeje: vse to čaka nagrajenca! FOTO: Dejan Javornik

LJUBLJANA – Tudi letos je prišla barvita jesen, ki nas ni samo dolgo razvajala s toplim vremenom, ampak nas je tudi bogato obdarila s svojimi plodovi. Prav tako bogata je nova nagradna igra Slovenskih novic in vse do 8. novembra bomo vsak dan objavili prijavnico, ki jo izpolnite in pošljite na naš naslov (sodelujete lahko tudi prek spletne strani promo.delo.si/kosara), in morda boste prav vi tisti, ki ga bo jesen skupaj z našim in vašim najljubšim časopisom bogato obdarila.

Vsak dan bomo namreč izžrebali enega nagrajenca, ki bo prejel paket izdelkov Tuš, v katerem so zlata kava, planšarski čaj, med, ekstra oljčno olje, tuna, nektar, mleko 3,5 % m. m., simby kakav, čips paprika, polnozrnati musli, 1 kg, kilogram bele gladke moke, 300 g sira ementalec, napolitanke, oblite s čokolado, 280 g, marmelada, 850 g, Ta dobra salama, kos.


Pa to še ni vse! Izžrebanec bo dobil še pleteno košaro z ročajem, odejo Vitapur in še gajbico jesenskega sadja, v katerem so svoj prostor našli kilogram granatnega jabolka in prav toliko mandarin iz doline Neretve, dva kilograma jabolk in kilogram hrušk sadjarstva Žabkar, kilogram belega grozdja kmetije Krošelj in kilogram kakija kmetije Drnovšček.
Torej: hitro pisalo v roke in potem držite fige, da boste prav vi tisti srečnež, ki ga bomo izžrebali.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije