PRIHAJA OHLADITEV

Je to začetek konca poletja? To nas čaka

Precej se bo ohladilo.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Jure Eržen, Delo

LJUBLJANA – Ta vikend uživajte v soncu, saj se zdi, da bodo v prihodnjem tednu glede na vremensko napoved sončne žarke kaj kmalu zamenjali oblaki in padavine.

Po nekaj lepih in toplih dneh, ki jih napovedujejo v prihajajočem tednu, bodo severozahodni del Slovenije po zdajšnjih podatkih nevihte in padavine doletele v četrtek, praktično celotna Slovenija pa bo precej siva v soboto. Pa ne samo to: tudi ohladilo se bo. Na prvi dan prihodnjega vikenda bodo tako najvišje temperature segale do 26 stopinj, ob morju bo še stopinjo toplejše, medtem ko bo nedelja še hladnejša. Živo srebro bo kazalo največ 24 stopinj Celzija, na severozahodu države pa temperature ne bodo dosegle niti 20 stopinj Celzija. 

Po prvih podatkih se zdi, da bo ponedeljek (27. avgust) po precej turobnem vikendu še bolj mrzel, če sodimo po najnižjih temperaturah, ki naj bi bile v povprečju tri stopinje nižje kot dan prej in se bodo ponekod spustile tudi pod 10 stopinj. A do takrat je še daleč in marsikaj se še lahko spremeni ...

To nas čaka v prihodnjih dneh. FOTO: Arso
To nas čaka v prihodnjih dneh. FOTO: Arso

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije