TEORIJA ZAROTE

Anticepilec Troha hudo zbolel: prepričan je, da ne gre za covid, temveč da je žrtev napada

Shujšal je za več kot 10 kilogramov, zdaj je skoraj neprepoznaven.
Fotografija: Septembra je vdrl v studio RTV. FOTO: Twitter, Barbara Vidmajer, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Septembra je vdrl v studio RTV. FOTO: Twitter, Barbara Vidmajer, zaslonski posnetek

'Pojoči major' in goreči nasprotnik cepljenja proti covidu 19 Ladislav Troha je na facebooku sporočil, da je zaradi slabega počutja tri tedne preživel v postelji in shujšal več kot 10 kilogramov. Mnogi bi pomislili, da ga je doletela hujša oblika covida, a sam je prepričan, da je žrtev napada. Meni, da so ga prek mikrovalov nadzorovali, tako njegov um kot tudi telo. Kot dokaz za svoje trditve je pripel še video t. i. strokovnjaka, ki razlaga o teorijah zarote.

Prepričan je, da je žrtev napada. FOTO: Facebook, zaslonski posnetek
Prepričan je, da je žrtev napada. FOTO: Facebook, zaslonski posnetek

Vpletel tudi Sovo in policijo

Troha, ki zaradi svojega počutja od Sove in policije zahteva preiskavo, pravi, da se njegovo zdravstveno stanje sicer popravlja, a zares počasi. »Ne slišim več zoprnega brnenja v ušesih. Ne pika me več po raznih delih telesa. Ne vem, morda so nehali, ker sem jim napisal, da zahtevam preiskavo in pojasnila, ker vem, da taka orožja imajo, jaz pa študije, da vem, kako delujejo. Nekaj se dogaja, če so se ustavili, bom kmalu spet 'fit'. A sem kar močno oslabel,« je odgovoril komentatorju, ki mu je dejal, da je tudi sam prebolel covid in da razume, kako se počuti.

Troha je skoraj neprepoznaven. FOTO: Facebook, zaslonski posnetek
Troha je skoraj neprepoznaven. FOTO: Facebook, zaslonski posnetek

Lani vdrli v studio RTV

Septembra lani so nasprotniki cepljenja s Troho na čelu vdrli v studio RTV Slovenija. Ker prostorov niso želeli zapustiti, je morala posredovati policija. Že pred tem so več dni protestirali pred vhodom ter ogovarali tamkajšnje zaposlene, saj so želeli svojih pet minut na javni televiziji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije