POLICIJA NA PLAŽI

Napad v Zrćah: enega zabodli v srce, drugega v vrat

Ubit naj bi bil s hladnim orožjem. 
Fotografija: Na Pagu se je zgodila tragedija. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Na Pagu se je zgodila tragedija. FOTO: Getty Images, Istockphoto

ZRĆE – Na priljubljeni plaži Zrće se je zgodaj zjutraj zgodila tragedija. Kot smo že poročali, je na plaži pred znanim nočnim klubom umrl 26-letni turist, državljan Velike Britanije. Poleg ubitega 26-letnika sta bila dva poškodovana. Policija je pridržala več oseb, ki so povezane s tragičnim dogodkom. Storilca naj bi posnele nadzorne kamere kluba, pred katerim se je zgodil zločin.

Kot poročajo na spletni strani Jutarnjega, ogled kraja dogodka še vedno ni zaključen. Tragedija naj bi se zgodila okoli 5.30, ko je bilo napadenih več tujih državljanov. »V tem trenutku se v prostorih policije nahaja več oseb, ki so povezane z dogajanjem. Poteka intenzivna kriminalistična preiskava, ki bo razkrila vse podrobnosti dogajanja,« so pojasnili na policiji.
Kdo točno je zabodel in ubil Britanca, še ni znano.

So bile krive droge? 

Večernji pa dodaja pričanja očividcev, ki so kmalu po dogodku prišli na kraj. Povedali so, da je skupina mladih nosila mladeniča, ki je močno krvavel. Kmalu so prispeli reševalci, ki so mu pomagali, a krvavitve niso mogli ustaviti. Po nekaterih podatkih naj bi bil zaboden v srce, po drugih so mu prerezali eno izmed življenjsko pomembnih žil. Mladenič naj bi izkrvavel v reševalnem vozilu.

Poleg ubitega mladeniča naj bi eden izmed poškodovanih utrpel pet vbodnih ran in je v smrtni nevarnosti.

Kaj se je dogajalo, še ni znano, slišati pa je, da je za dogodek kriva droga. »Strašno, kaj se je zgodilo. Slišati je, da je bil eden zaboden v srce, drugi v vrat, vse skupaj pa naj bi povzročila droga. Poglejte, koliko ampul leži po plaži. Kolikor slišimo, se zadevajo s ketaminom, ki velja za izjemno agresivno drogo. Trenutno je na otoku okoli deset tisoč Britancev,« je še povedal eden izmed stanujočih v Novalji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije