GROZLJIVKA

Moža zastrupila z zdravili, ga strpala v avto k 19-letnemu ljubimcu in pokončala z nožem (VIDEO)

Zaradi resnosti storjenega kaznivega dejanja zaljubljencema grozi dosmrtna ječa.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Bulentgrp/gettyimages Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Bulentgrp/gettyimages Getty Images/istockphoto

Iz Bosne poročajo o grozljivem zločinu, ki je pretresel tudi vsega hudega vajene policiste. Izginotje S. K. iz Doboja je v torek okoli 11.50 prijavila botra njegove žene, ki jo je videla, ko je z drugim moškim zapuščala družinsko hišo, kjer so bile vidne sledi krvi, je povedal načelnik Policijske uprave Doboj Slobodan Radinković. Nato pa je ob 13.50 občan prijavil, da je v gozdu na piknik prostoru našel mrtvega moškega z zvezanimi rokami in nogami.

Strpala ga je v avto k 19-letnemu ljubimcu in zabodla z nožem

Policisti so osumljenca, L. D. (19) in A. K. (33), ženo umorjenega, hitro našli in prijeli v Banjaluki. »Za zdaj imamo kot motiv ljubezensko razmerje med A. K. in D. L., ali je šlo tudi za koristoljubje, pa bomo videli,« je povedal Radinković in pojasnil, da je očitno šlo za skrbno načrtovan umor.

Radinković je dejal, da je bilo ugotovljeno, da sta storilca najeti avtomobil vzela nekaj dni prej in zločin načrtovala do podrobnosti, navaja Dnevni avaz. Kot poročajo lokalni mediji, nož, ki je bil uporabljen v zločinu, iščejo policijski potapljači. 

S. K. sta usodnega dne najprej zastrupila z zdravili, nato pa je ponoči v hišo vdrla oškodovančeva žena s sostorilcem. »Oškodovanca je najprej udaril L. D., nato pa sta ga zvezala in strpala v avto ter se z dvema avtomobiloma odpravila proti piknik prostoru. Ko je prispela na piknik prostor, je A. K. odprla prtljažnik in moža z nožem zabodla v trebuh, nato pa privezala na drevo,« so razkrili policisti.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije