USODNI EKSTAZI

FOTO: Mati pokazala hčer na smrtni postelji: To ji je naredila samo ena tabletka

Zaustavilo se ji je srce, odpovedali so ji organi.
Fotografija: Shakira je v nezavest padla kmalu po zaužitju droge. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Shakira je v nezavest padla kmalu po zaužitju droge. FOTO: Facebook

CAMBORNE – Komaj 15-letna Shakira Pellow je umrla zaradi zaužitja samo ene tablete ekstazija (na njej je bil znak blagovne znamke Duplo). Njena mati se je zdaj odločila na facebooku objaviti fotografijo zadnjih trenutkov lastne hčere kot opozorilo vsem, kaj se lahko zgodi. »Gre za grozljivo fotografijo, vendar lahko le tako otroke in starše opozorimo, kaj se bo zgodilo, če bodo jemali te stvari,« je povedal Lee Butcher, partner Shakirine matere. Lee je pozval vse, ki bi vedeli, kako je Shakira prišla do usodne droge, naj to prijavijo policiji. »To ni zabava, to ubija ljudi. Če bomo tako rešili vsaj eno življenje, bo namen dosežen.«

Shakira se je najprej počutila evforično, kmalu pa ji je postalo slabo. Ko je prispela prva pomoč, je bila že v nezavesti, piše The Daily Mail. V bolnišnici je njeno srce dvakrat prenehalo biti, morali so jo oživljati. Kmalu so njeni organi začeli odpovedovati, zdravniki so jo dali na dializo, toda že naslednji dan je preminila.

Fotografija, ki naj bi staršem in najstnikom služila v opozorilo. FOTO: Facebook
Fotografija, ki naj bi staršem in najstnikom služila v opozorilo. FOTO: Facebook

Na urgenco še trije 15-letniki

Poleg Shakire so na urgenci končali še trije 15-letniki, ki so bili prav tako v zelo slabem zdravstvenem stanju, vendar so se na srečo vsi izvlekli.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije