PU KOPER

Sovoznika odpeljali v bolnišnico, poškodbe so bile prehude

Zgodilo se je na Obali.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Gorodenkoff Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Gorodenkoff Getty Images/istockphoto

V nedeljo ob 19.55 se je v naselju Prade v Mestni občini Koper zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 82-letni sovoznik iz Mestne občine Koper, so sporočili z Generalne policijske uprave.

Šestinsedemdesetletna voznica osebnega avtomobila je vozila po Sončni poti v Padah, proti regionalni cesti Bertoki–Gračišče. Na regionalno cesto je zapeljala v trenutku, ko je iz Pobegov proti Bertokom pripeljal 44-letni voznik osebnega avtomobila in trčil vanjo. 82-letni potnik v vozilu voznice osebnega avtomobila se je hudo poškodoval in so ga odpeljali v Splošno bolnišnico Izola, tam je umrl.

v zadnjih 24 urah obravnavali 81 prometnih nesreč

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 81 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, osem se jih je končalo z lahkimi poškodbami, dve pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 48 kršitev javnega reda in miru ter 55 kaznivih dejanj.

image_alt
Policija o tragični nesreči: voznik limuzine je izgubil oblast nad vozilom

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 32-krat posredovali na javnih krajih in 16-krat v zasebnih prostorih. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli osem vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 26 tatvin, 18 vlomov, štiri poškodovanja tuje stvari, dve povzročitvi telesnih poškodb, dva primera nasilja v družini, en rop, ena preprečitev uradnega dejanja oz. napad na pooblaščeno osebo ter ena grožnja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije