OGNJENI ZUBLJI

Petčlanska družina v požaru ostala brez strehe nad glavo, dve osebi poškodovani

Požar nedaleč od Moravskih Toplic povzročil veliko materialno škodo, saj so zgoreli stanovanjsko in gospodarsko poslopje, garaža, trije avtomobili, kmetijska mehanizacija ...
Fotografija: V požaru je petčlanska družina ostala brez vsega. FOTO: PGD Bogojina
Odpri galerijo
V požaru je petčlanska družina ostala brez vsega. FOTO: PGD Bogojina

Na praznični torek, ki so ga tudi mnogi Prekmurci preživeli na romanjih ali praznovanju Marijinega vnebovzetja, ni bilo vse mirno. Ob 20.14 je namreč v naselju Ivanci, dober streljaj od Moravskih Toplic, izbruhnil požar na stanovanjskem objektu, ki se je razširil na gospodarsko poslopje in garažo, v kateri so zgorela tri osebna vozila.

FOTO: PGD Bogojina
FOTO: PGD Bogojina

Požar so, po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje, pogasili gasilci PGD Ivanci, PGD Tešanovci, PGD Filovci, PGD Bogojina, PGD Moravske Toplice in PGD Mlajtinci.

FOTO: PGD Bogojina
FOTO: PGD Bogojina

V požaru sta se dve osebi opekli, zanju pa so poskrbeli reševalci Nujne medicinske pomoči ZD Murska Sobota.

Gasilci PGD Ivanci so ostali na gasilski straži.

FOTO: PGD Bogojina
FOTO: PGD Bogojina

Gorelo je tudi v naravnem okolju

Pomurski policisti v torek, na praznik Marijinega vnebovzetja, niso posredovali samo v Ivancih, temveč tudi na desnem bregu reke Mure, v Prlekiji. Ob 17.42 je namreč v naselju Žihlava, v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, gorelo strnišče na površini okoli 300 kvadratnih metrov. Gasilci PGD Stara Gora in PGD Sveti Jurij ob Ščavnici so požar pogasili.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije