PROMETNA NESREČA

Ni videl stoječe kolone pred krožnim križiščem, Italijanka huje poškodovana, dve osebi lažje

Zoper 37-letnega državljana Srbije bodo policisti napisali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Vukelič Ljubo
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Vukelič Ljubo

V nedeljo, 24. septembra se je ob 14.17 uri pred krožnim križiščem za Strunjan pripetila prometna nesreča, v kateri so bile tri osebe poškodovane.

37-letni državljan Srbije z urejenim statusom v Sloveniji je vozil z osebnim avtomobilom iz smeri Dobrave proti Luciji. Pred njim se je zaradi zgostitve prometa z vozilom na koncu stoječe kolone ustavil 21-letni voznik osebnega avtomobila doma iz Maribora, katerega je državljan Srbije prepozno opazil, zaradi česar je z vozilom zavil v levo na nasprotni vozni pas, kjer je trčil v osebni avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 65-letni državljan Italije, pri tem pa je trčil še v pred seboj stoječe vozilo 21-letnika iz Maribora.

Vozilo državljana Italije je nato trčilo v varovalno ograjo. V vozilu povzročitelja je bila ena oseba lažje telesno poškodovana, v vozilu državljana Italije pa je bila 51-letna sopotnica, državljanka Italije huje poškodovana, 50-letna državljanka Kanade pa lažje telesno poškodovana.

Zoper 37-letnega državljana Srbije bodo policisti napisali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije