DRAMA V ZBILJAH

Moški (36) s kolom grozil policistoma, nato pobegnil z otrokom v avtu (FOTO)

Bivša zakonca sta se sprla, ob prihodu policistov je grozil.
Fotografija: Policija in reševalci so še vedno na kraju nesreče. FOTO: bralka Meta
Odpri galerijo
Policija in reševalci so še vedno na kraju nesreče. FOTO: bralka Meta

Pustna nedelja se je v Zbiljah začela vse prej kot mirno. Bralka Meta nas je obvestila o policijski akciji sredi domače vasice, ko je okoli 10.30 policija vklenila moškega. Kaj se je dogajalo, smo preverili pri ljubljanski policijski upravi.

Drama v vasici Zbilje. FOTO: Facebook
Drama v vasici Zbilje. FOTO: Facebook
Nekaj minut po 10. uri so policisti bili obveščeni o sporu med bivšima zakoncema na območju Medvod. Na kraju so izsledili moškega (36), ki je na kraju začel s kolom groziti policistoma in ju odganjati, nato pa pobegnil v vozilo in se skupaj z otrokom, ki je sedel v vozilu, odpeljal s kraja. 

Ponovno ni upošteval policistov

Policista sta zapeljala za njim, voznik pa je pri tem vozil z normalno hitrostjo vožnje. Policisti so osumljenega varno ustavili na območju Zbilj, kjer pa ponovno ni upošteval policistov in jih je napadal, zato so ga z uporabo prisilnih sredstev obvladali. Otrok, ki je bil v tem času v vozilu skupaj z osumljenim, ni poškodovan.

Policisti trenutno še nadaljujejo zbiranje obvestil zaradi suma storitve kaznivih dejanj s področja zakonske zveze, družine in otrok. Prav tako zbirajo obvestila zaradi suma storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije