VEČ PROMETNIH NESREČ

Kaos na Celjskem: avtobus z dijaki na njivo, pri Grobelnem več poškodovanih

Na območju PU Celje se je zgodilo več prometnih nesreč, do katerih je prišlo zaradi razmer na cestah. 
Fotografija: Vozilo se je prevrnilo na bok. FOTO: PGD Gornja Radgona
Odpri galerijo
Vozilo se je prevrnilo na bok. FOTO: PGD Gornja Radgona

CELJE – Današnje sneženje je na cestah na območju Celja povzročilo obilo preglavic. Pri PU Celje poročajo, da se je zgodilo več prometnih nesreč, v katerih je bilo poškodovanih več oseb.
 

Obtičali na klancu


Zaradi poledenelega vozišča je promet oviran na cesti Zidani Most–Rimske Toplice, kjer so na klancu obstala tri tovorna vozila. Na cesti med Radljami in Muto sta trčila kombi in osebni avto. Cesta je bila zaradi nesreče krajši čas zaprta, v trčenju ni huje poškodovanih.


Več poškodovanih 


Nesreča se je zgodila tudi na cesti med Grobelnim in Šentjurjem. V trčenju sta bili udeleženi kombinirano in osebno vozilo. V nesreči je bilo poškodovanih več oseb, promet pa je krajši čas potekal izmenično enosmerno, zdaj je cesta v celoti prevozna.

Na relaciji Mozirje–Šentrupert (pred križiščem za Parižlje) je malo pred 6.30, avtobus na katerem so bili dijaki, zapeljal s ceste na njivo. V trčenju ni bil nobeden poškodovan. Po dijake je prišel drug avtobus.

Celjski policisti obravnavajo še nekaj drugih prometnih nesreč z materialno škodo. Vse udeležence v cestnem prometu pa opozarjajo, naj bodo v prometu še posebej strpni in previdni in naj vožnjo prilagodijo razmeram na vozišču.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije