PROMETNA VARNOST

Huda prometna nesreča v Ribnici. Prej so nezakonito prestopili državno mejo (FOTO)

Policisti nadaljujejo zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.
Fotografija: Prometna nesreča FOTO: Bralka Bojana
Odpri galerijo
Prometna nesreča FOTO: Bralka Bojana

Pisala nam je bralka Bojana, da se je v Ribnici zgodila huda prometna nesreča. 

»Huda nesreča se je zgodila v Ribnici. Prisoten je bil tudi helikopter in več rešilnih vozil. Promet je zaprt, skratka v petek popoldan je tukaj totalni kaos.  Vse kaže, da je voznik zapeljal z desnega pasu na levega in potem je zdrsnil dol s ceste na levo stran naravnost v betonsko škarpo. Ugibajo, ali je mogoče zaspal. Menda so ga rezali ven iz avta.«

Vprašanje, kaj se je zgodilo in kako je potekalo reševanje, smo poslali na Policijsko upravo Ljubljana. Tomaž Tomaževic, predstavnik za odnose z javnostmi in policijski inšpektor nam je odgovoril:

»Danes, okoli 15. ure, se je na cesti med Ribnico in Dolenjo vasjo zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila. Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče prišlo, ker je voznik osebnega vozila srbskih registrskih oznak zaradi vožnje preblizu robu zapeljal s ceste na travo in nato trčil v betonski podporni zid.

Pri tem se je huje telesno poškodoval eden izmed potnikov v vozilu. Polnoletni državljan Turčije je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UBKC Ljubljana, njegovo življenje pa ni ogroženo. Ukrajinski voznik ter še dva mladoletna državljana Turčije so se v nesreči lažje poškodovali in so bili s helikopterjem prepeljani v UBKC Ljubljana, kjer vsi udeleženci ostajajo na zdravljenju. Po do sedaj znanih podatkih so turški državljani pred tem nezakonito prestopili državno mejo.

Policisti nadaljujejo  zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. Prav tako zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja prepovedanega prehoda čez državno mejo ali ozemlje države. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo. Cesta je bila zaradi ogleda in odpravljanja posledic zaprta do 17. ure.«

Prometna nesreča FOTO: Bralka Bojana
Prometna nesreča FOTO: Bralka Bojana

Ste tudi vi videli kaj zanimivega? Pišite nam preko spodnjega obrazca.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije