Horoskop

Strelec

  23.11. - 21.12.

Horoskop, 23.11. - 21.12.

Zasanjani boste imeli idealističen pogled na svet. Ne dajte se prepričati o nasprotnem. Čeprav trenutne razmere niso najboljše, to ne pomeni, da je ne morete prilagoditi svojim željam. Bodite pogumni pri ciljih.

Horoskop, 23.11. - 21.12.

Strelci so nemirni, vizionarski, imajo raziskovalno žilico, so brez obstanka, drzni in optimistični. Zanje je življenje potovanje, polno zanimivih dogodivščin, na katerem želijo vse odkriti in spoznati. Njihova pozitivna naravnanost jim pogosto prinaša srečo. Potrebujejo vedno nove izzive – na miselni ravni, pri čemer so pogosto visoko izobraženi, ali v obliki strasti do potovanj. Pošteni so, odkriti in delijo nasvete, tudi ko jih nihče ne prosi zanje. Rada jim uide kakšna netaktna pripomba. Odločajo se impulzivno in v skladu s svojo življenjsko filozofijo. Radi tvegajo in pripravljeni so skočiti v neznano, da bi preizkušali svoje meje. Običajno pristanejo na nogah in se hitro poberejo, tudi ko naredijo napako. Idealisti so, ki jih zanimajo tuje dežele, jeziki in običaji. Radi so v naravi, na prostem in se gibajo. Ko se začnejo dolgočasiti, začnejo iskati pot za pobeg, ki bo potešila njihovega svobodnega duha.

Čakajo vas velike osebnostne spremembe in prehod v novo življenjsko obdobje. Mrki na osi prve in sedme hiše, ki ji pravimo tudi os odnosov, namreč prinašajo korenite preobrate v pogledu na svet, zastavljenih ciljih, vaši poti, zamenjajo se lahko želje, posledično pa ne more ostati enako razmerje s partnerjem. Če se vam bo prilagodil in se razvijal skupaj z vami, se bo vajina vez poglobila, sicer pa se lahko poleti začneta oddaljevati in se odločita za razhod. Nekaj previdnosti pa v 2021. velja tudi na cesti in pri zdravju.

LJUBEZEN

Ne gre za zlovešče vplive, ki bodo razdrli vašo zvezo, ampak zato, da boste partnerja prerasli, če ne bo mogel dohajati vašega intenzivnega razvoja. Sprejeli boste namreč pomembne odločitve in jasno vam bo, česa si v življenju ne želite več. Prav tako lahko skočite iz ene zveze v drugo. Trdne zveze se lahko – nasprotno – utrdijo in mrki lahko naznanjajo tudi korak naprej ali poroko. Samski bodo osvajali manj razburljivo. Največ možnosti za novo ljubezen jih čaka marca in aprila.

KARIERA

Na poklicni poti letos ne bo večjih sprememb, se bo pa veliko dogajalo na področju vsakdanjega dela, sprotnih projektov, delovnega okolja in sodelavcev. Nemirni Uran vam lahko namreč nepričakovano zatrese tla pod nogami in nekdo v kolektivu da odpoved ali se kak projekt na hitro konča. Ohranite mirne živce in plavajte s tokom. Novembra boste želi posledice svojih odločitev tako v dobrem kot slabem. Če ste kaj zanemarjali, bo prišlo v ospredje in vam pokazalo zobe.

ZDRAVJE

Predvsem boste imeli težave s stresom, nemirom in živčnim sistemom. Ves čas boste na preži in se ne boste mogli spočiti, tudi ko se bodo zadeve okoli vas malce ustavile. Nujno je, da najdete način za razbremenitev napetosti, sicer boste pregoreli, tvegali infarkt, živčni zlom ali kako poškodbo zaradi naglice in neprevidnosti. Novembra boste morali urediti zdravstveno težavo, ki jo odrivate na stran. Če ste dobro skrbeli zase, ste lahko pomirjeni, saj se bo vse dobro izšlo.

FINANCE

Še vedno se učite postaviti zase in zastaviti primerno ceno za svoje delo. Tudi v 2021. velja, da bodite previdni, saj lahko želi kdo manipulirati z vami, da bi vas ogoljufal. Decembra ne zapravljajte brezglavo in se zadržite pri nakupu dragih in luksuznih izdelkov ter daril, saj se bo pozneje izkazalo, da ste jih preplačali ali niso upravičili svoje cene. Sicer pa se držite pravila, da ne kupujete stvari, ki vam ne pridejo prav, in se bo navdušenje nad njimi kmalu poleglo.

Preverite še druga znamenja