Horoskop

Strelec

  23.11. - 21.12.

Horoskop, 23.11. - 21.12.

Vsakemu se zgodi impulziven nakup, vam pa se to dogaja pogosteje, kot bi se moralo. Poglejte v omaro, polno oblačil, ki jih ne nosite. Morda boste bolj previdni s težko prisluženim denarjem.

Horoskop, 23.11. - 21.12.

Strelec 2023 

Znamenje strelca predstavlja združitev nagonov in razuma, zato so zelo vitalni, z veliko notranje moči, tako da so včasih nagoni pri njih celo močnejši kot razum. So hitri in močni po svoji konjski naravi. Velika verjetnost je, da so tudi modri in široko razgledani, saj je njihov vladar Jupiter bog neba in s tem povezan med drugim tudi z modrostjo in višjimi znanji. Pomemben del tega kentavra je lok s puščico, kar naznanja k cilju usmerjeno naravo. Prijazni so in prilagodljivi, toda sposobni menjati cilje in pristope. Njihova šibka točka je pomanjkanje osredotočenosti na podrobnosti in sedanjost, vsakodnevne izzive, preveč so usmerjeni v prihodnost, velike zgodbe in visoke cilje. Njihove dobre lastnosti so sicer optimizem, navdušenje, polet, energija, odprtost, usmerjenost k cilju, negativne pa pogosto snobovska narava, raztresenost, preveč ciljev hkrati, ki si jih zadajo, ob tem pa premalo praktičnosti za njihovo doseganje.

V ospredju leta 2023 bo ljubezen, če ste samski, če ste vezani, pa se lahko razveselite naraščaja. Ne samo da vam do sredine maja dobrotnik Jupiter prinaša več možnosti za romantična doživetja in srečo, aprilski sončni mrk lahko doda še piko na i, da se odločite za pravo osebo ter začnete novo zvezo. V istem času je povečana možnost za zanositev, zato pazite, če si tega ne želite. Čeprav boste imeli po marcu več obveznosti s svojimi starši ali se bodo oteževale zadeve, povezane z domom ali prenavljanjem stanovanja, se lahko veselite druge polovice leta. Stres v službi bo sicer vztrajal, turbulence prav tako, a lahko dokončate pomemben projekt, hkrati pa se pojavijo nove priložnosti, sodelavci, sodelovanja. Optimistično boste napredovali in se manj ukvarjali s podrobnostmi. Uredijo se lahko zdravstvene težave, ki so vas nekaj časa obremenjevale.

Ljubezen

Za samske bo to izredno pomembno leto v ljubezenskem smislu. Ne bo jim manjkalo ponudb, hkrati pa bodo dovolj pogumni, da bodo zgrabili bika za roge. Vseeno imejte široko odprte oči aprila, ko je največ verjetnosti za novo razmerje. Vezani lahko od aprila dalje delate na povečanju družine, vplivi za to bodo ugodni vse do konca leta. Veseli boste in zadovoljni, le na začetku leta bosta s partnerjem razčiščevala pretekle nesporazume. V začetku februarja boste končno lahko spustili zadevo in se nehali jeziti nanj.

Kariera

Vaš glavni sovražnik pri vsakodnevnem delu je že nekaj časa Uran, ki vas ne pusti pri miru z nenehnimi spremembami, ki vas spravljajo ob pamet. Toda treba je priznati, da prinaša tudi inovativne rešitve in spodbuja timsko delo. Pomembna sprememba vas čaka jeseni, lahko se nekdo iz kolektiva poslovi. Želi boste sadove preteklega dela, tako dobrega kot slabega. A več verjetnosti je, da se bo vse zasukalo v vaš prid in boste napredovali, saj vas bo od sredine maja dalje Jupiter nagrajeval s svojimi darovi. Ni treba, da ste skromni, nove projekte zastavite ambiciozno in široko.

Zdravje

Kot rečeno, bo Jupiter spodbudno vplival tako na vaše fizično kot psihično počutje. Več boste imeli energije, telesna vadba vam bo v veselje, večjih zdravstvenih težav ne bo ali se bodo ugodno razrešile. Kljub temu pa pazite, da zaradi naglice ne pride do poškodb, v prometu in pri športu bodite raje počasnejši. Preobremenjen bo vaš živčni sistem, zato ne bi bilo slabo, da bi dihali, meditirali, plavali, se sproščali …

Finance

Pluton bo začel počasi zapuščati vaše polje denarja, tako bo korenita transformacija na tem področju za vami. Čeprav ni bilo vedno lahko, morate priznati, da se je v zadnjih letih korenito spremenil vaš odnos do zasluženega denarja. Morda ste začeli varčevati, se naučili preživeti z manj ali skrbno voditi izdatke. Brez skrbi, v 2023. finance ne bodo pod vprašajem, niti se z njimi ne boste pretirano ukvarjali. Sprostite se!

Preverite še druga znamenja