Horoskop

Strelec

  23.11. - 21.12.

Horoskop, 23.11. - 21.12.

Vaša družba je za ljudi pomirjujoča, zato bodo želeli z vami preživeti čim več časa. Sočutno jim boste prisluhnili, a se izogibajte iskanju rešitev zanje, saj mora biti vsak sam gospodar svojega življenja.

Horoskop, 23.11. - 21.12.

Strelec 2022 22. 11.–21. 12.

Strelci so brez dlake na jeziku, živahni, klepetavi, optimistični, zabavni, vročekrvni, spremenljivi, pozorni, odprti, esktravertirani, razgledani, svetovljanski. Obožujejo svobodo, raziskovanje, pustolovščine, naravo in ne morejo biti dolgo pri miru. Vedno iščejo presežke, zdijo se večji kot življenje samo. Ne marajo omejitev in se jih želijo znebiti, če pa se jim zdi, da lahko svobodno dihajo, so topli, pozorni, zabavni in nadvse prijetna družba. Ko se znebijo občutka ujetosti, sicer ne pobegnejo, ampak ostanejo na mestu, le ne marajo občutka, da so zvezani. Koncentracija ni njihova močna točka in težko se osredotočijo na eno samo stvar. Zaradi svoje ljubezni do različnosti so drugim sicer zelo zanimivi, odbija pa jih njihova nezanesljivost. Težko končajo začeto, saj izgubijo zanimanje, ne držijo obljub in obvez, izrečejo besede, ki kmalu nič več ne pomenijo. Poslušajo nasvete, a jim redko sledijo. Svojevoljni so, zato se marsičesa učijo stežka.

Kopali boste po sebi, predelovali zakoreninjene vzorce ter iskali vzroke za to, da ste, kjer ste. Lahko se boste začeli ukvarjati z duhovnostjo. Največ pozornosti boste sicer namenjali zdravstvenemu področju. Težave, ki jim doslej niste posvečali pozornosti, se bodo ponovile ali poslabšale, da bi si vzeli čas in jih dokončno razrešili. Prav tako vas lahko čakajo nove zadolžitve in dodatne obveznosti. Nekateri projekti se bodo začeli, drugi pa zaključili. Popolnoma na novo si boste morali zastaviti urnik in uvesti potrebne spremembe v svoj življenjski slog. Pri tem bo ključno, da ne zanemarite počitka in časa zase ter se naučite upravljati stres.

Ljubezen

Za samske prihaja odlično obdobje, ko jim ne bo manjkalo priložnosti za nove romance. Od maja do oktobra in nato od decembra naprej, ko bo dobrotnik Jupiter, njihov vladar, vstopil v hišo ljubezni, se jim bodo vsi želeli približati in lahko bodo izbirali ali celo sedeli na dveh stolih hkrati. Ker je to tudi hiša otrok, vas lahko osreči naraščaj. Vezani boste poglabljali odnos s partnerjem, vajina barka bo varno in mirno plula mimo vseh čeri.

Kariera

Zaradi nenehnih nepredvidenih sprememb v službenem okolju in s tem povezanega stresa vas bo mikalo, da bi si vzeli daljši premor in dali odpoved. A namesto tega se boste, ko se bo le dalo, umikali v svoj svet, opremljali dom in uživali v varnem družinskem zavetju. Ključno je, da dogajanja v službi ne vidite kot rušenje, ampak osipanje vsega, kar ni več dobro za vas. Dolgoročno prihajajo nove priložnosti, ki vas bodo osrečile in bodo boljše za vas.

Zdravje

Z zdravjem se boste od pomladi naprej ukvarjali ves čas. Poleti se bo stanje malce izboljšalo, a se bo oktobra in novembra ponovilo. Pomembno je, da se zdravljenja lotite celostno in za vzroki zanj pobrskate tudi po svoji notranjosti in preteklosti. Premislite, kako razmišljate in kaj vas tare. Lahko poiščete tudi pomoč psihoterapevta. Pazite se poškodb ter umirite svoj življenjski ritem. Z Uranom v hiši zdravja je večja možnost nezgod in infarkta.

Finance

Že nekaj let se učite nadzorovati svoje finance, spustiti skrbi, vezane nanje, ter ne dopuščati, da je vaša vrednost vezana na številko na vašem tekočem računu. Leto 2022 bo nadaljevalo lekcije na tem področju, zdaj se boste morali soočiti s svojimi strahovi, da boste v nepredvidenih službenih situacijah ostali brez vsega. Pomislek sicer ne bo realen, saj vaših finančnih hiš negativni vplivi planetov ne bremenijo. Ko boste videli, da so strahovi neosnovani, boste močnejši.

Preverite še druga znamenja