Horoskop

Dvojčka

  21.5. - 21.6.

Horoskop, 21.5. - 21.6.

Ne pretiravajte s sarkazmom, saj nekateri vaše komentarje jemljejo skrajno resno. Ne razumejo humorja na enak način kot vi, zato lahko komunikacija postane nejasna in s tem neprimerna.

Horoskop, 21.5. - 21.6.

Dvojček 2024

Razigrane, otročje, zabavne, duhovite, zgovorne dvojčke opazimo v vsaki družbi – ker jo s svojimi domislicami in anekdotami držijo pokonci ali ker nam gresta na živce njihovo zabavljaštvo in rinjenje v ospredje. V vsakem primeru od mojstrov komunikacije ne moremo pričakovati, da bodo samo mirno sedeli ob strani ter prepustili mikrofon drugim. Ves čas namreč iščejo dogajanje, nove izkušnje in dogodivščine, si izmenjujejo informacije. Problem nastane, če pričakujemo od njih poglobljeno znanje in globoka čustva. So eno najbolj lahkotnih in površnih znamenj, ki ve nekaj malega o vsem, a ničesar zares. Radi iščejo bližnjice in so zelo iznajdljivi. Pogosto se lotijo novih projektov in jih hitro opustijo. Lahko imajo odprtih več front hkrati. Precej površni so, a tudi zelo prilagodljivi, energični, radovedni, dvolični, nemirni in kapriciozni. Znajo tudi manipulirati, da dosežejo svoje, in radi opravljajo. Veselite se, saj boste letos eno najsrečnejših znamenj – 25. 5. namreč dobrotnik Jupiter vstopi v vaše znamenje in vam prinaša optimizem, uspeh, nove priložnosti, blagostanje in zadovoljstvo. Ščiti tudi vaše telo, ker pa razširi vse, česar se dotakne, je eno opozoril za 2024., da ne pretiravajte s hrano. Ženskam isti vpliv prinaša večje možnosti za zanositev. Tudi v ljubezni bo živahno, saj padeta dva mrka v vašo 5. hišo. Največ težav, ovir in bremen boste po drugi strani deležni v karieri, kjer Saturn spodbuja garanje in skrbi, Neptun pa povečuje naivnost in nestvarnost. Jesenski mrk bo prinesel spremembe tudi na tem področju. Pokazali se bodo rezultati preteklega dela, od vloženega truda bo odvisno, ali bodo dobri ali slabi. Pomladi se boste lahko pridružili nekemu društvu ali skupini, kar vam bo odprlo nove priložnosti in poznanstva.

Ljubezen

Na začetku leta se boste zastonj trudili pridobiti simpatijo. Takrat vam stvari ne bodo šle gladko od rok, zato je bolje, da malce počakate. Pomladi boste nato obremenjeni na drugih področjih in vam odnosi ne bodo najpomembnejši, nova ljubezen pa vas lahko doleti kot strela z jasnega oktobra. Zdela se bo usodna in nima smisla, da se ji upirate. Tako vezani kot samski pa imate tedaj večje možnosti za naraščaj. Lahko se zgodi tudi, da zamenjate eno zvezo za drugo, veliko boljšo za vas. Za vezane bo najpomembnejša potrpežljivost v odnosu.

LJUBEZEN

Samski lahko pričakujejo burno pomlad in jesen. S povečano samozavestjo bodo osvajali simpatije in lahko tudi dvojčkasto letajo od cveta do cveta. Zveza, ki so jo začeli pred pomladjo, lahko dobi konec marca epilog – ali se bo poglobila ali razpadla. V nobenem primeru pa ne bodo dolgo ostali sami, kmalu se bo pojavil nekdo drug. Tako pri samskih kot vezanih je povečana možnost za naraščaj. Vezani se bodo s partnerjem najbolje razumeli konec oktobra. Večjih pretresov v odnosu ne bo. Novembra bodo na vrhuncu strasti pri vseh dvojčkih.

KARIERA

Že nekaj časa ste pod pritiskom na delovnem mestu, naj gre za povečane obveznosti, izčrpavanje, težke naloge ali druge napetosti. Del problema je tudi, da situacije ne vidite realno in verjamete govoricam. Saturn vas uči, da morate narediti red in postaviti meje, česar dvojčki ne marate preveč. Zberite se in osredotočite na en projekt hkrati. Postanite bolj resni in odgovorni. Vsako zatekanje v lenobo in izmikanje delu bo vodilo v težave. Predvsem od vas bo odvisno, ali boste jeseni želi sadove svojega dela ali posledice svoje neresnosti.

ZDRAVJE

Večji del leta vam bo zdravje dobro služilo, po maju se lahko celo rešijo zdravstveni zapleti, ki vas pestijo. Posebna previdnost velja samo od začetka decembra 2024 dalje, ko se bodo ponovile nevšečnosti in preteklosti, ki jih boste morali dokončno urediti. Tedaj je tudi večja možnost nezgod in poškodb. Redno počivajte, dihajte in se razbremenjujte, saj vam lahko službeni stres in preobremenjenost znižujeta odpornost.

FINANCE

Pluton bo zapustil vašo 8. hišo, tako se v 2024. končuje obdobje ukvarjanja z dediščino in drugimi finančnimi vlaganji. Zdaj bo jasno, da ste iz krize izšli kot zmagovalec. Sicer bo vaše finančno stanje razmeroma stabilno, bo pa tudi za to koristen pomladanski vstop Jupitra v vaše znamenje. Pazite samo, da ne zapravljate preveč in si postavite meje, saj boste imeli velike oči in si želeli marsikaj privoščiti. Zmerno varčevanje bo koristno pozneje.

Preverite še druga znamenja