Horoskop

Dvojčka

  21.5. - 21.6.

Horoskop, 21.5. - 21.6.

Ljubezen trka na vrata in verjetno boste bolj strastni kot običajno. Bodite previdni, da vaše navdušenje ne bo pretirano in da si ne boste zameglili realnega pogleda na situacijo. Ne dovolite, da vas vodijo drugi!

Horoskop, 21.5. - 21.6.

Dvojčki so nemirni, njihovi aktivni možgani potrebujejo nenehne miselne dražljaje, kar pomeni, da na vseh področjih življenja iščejo različne izkušnje. Na vso moč se želijo izogniti dolgočasju, so radovedni, živahni in nikoli jim ne zmanjka tem za pogovor. Njihov neutrudni um hitro vsrkava nove podatke in pridobiva znanje. Ker jih zanima toliko reči, so lahko pri marsičem površni. Ker težko ohranjajo pozornost na eni stvari, tudi stežka ohranjajo uravnotežen življenjski slog. Poganja jih živčna energija in radi so zaposleni. Običajno berejo več knjig hkrati, imajo več služb, nenehno se izobražujejo, hodijo na različne tečaje in obožujejo zabavo. Lahko imajo tudi več zvez hkrati. Zelo mladostni so, tako po videzu kot po duši, celo rahlo otročji in se izogibajo odgovornosti, zato gredo skozi nekaj zvez, preden najdejo pravo osebo. Vse se bo vrtelo okoli ljubezni in odnosov. Ker večina mrkov pade na vašo partnersko os, bo to leto, ko boste razdrli zveze, ki vas ne osrečujejo več, osebnostno rasli in se bolje zavedali svojih potreb. Nehali boste sklepati kompromise, posledično pa boste lahko tudi spoznali nekoga, ki vam je pisan na kožo. Največ blokad bo sicer na področju izobraževanja, potovanj, najrazličnejšega povezovanja s tujino. Sodnim sporom se v 2021. raje izogibajte. Najpomembnejše pa je, da se ne oklepate starih vzorcev in pogumno naredite korak naprej.

LJUBEZEN

V resnih zvezah se bo precej treslo, od tega, kako voljna se bosta prilagoditi novim potrebam drug drugega, pa bo odvisno, ali bosta ostala skupaj in poglobila svojo vez ali se bosta razšla. Maja, junija in decembra bo pritisk največji in silil vas bo v spremembe. Če bosta do jeseni pririnila brez večjih prask, pa bo vajin odnos zabetoniran in bo vzcvetel. Samski se bodo vračali k bivšim, predvsem septembra, čeprav bi bilo bolje, da se ne bi in bi se raje že poleti odprli možnostim za spoznavanje koga novega.

KARIERA

Večjih pretresov ne bo, vztrajali boste v zastavljeni smeri, še verjetneje pa sploh ne boste vedeli, kaj si želite, in šli s tokom. Največ uspeha in navdiha bodo imeli tisti v umetniških in ustvarjalnih poklicih. Od februarja do marca se lahko izkažete, napredujete, dobite novo priložnost. Samozavesti in odločnosti vam takrat ne bo manjkalo, zato se pogumno javite za nove projekte. Maja pa bodite malce bolj previdni, saj boste hitreje delali napake. Tedaj se tudi o ničemer ne odločajte, če se le da, počakajte na junij.

ZDRAVJE

Razmeroma zdravi boste, ukvarjali se boste le z zastaranimi poškodbami in reševanjem ponavljajočih se stanj. Septembra in oktobra boste imeli največ moči in volje za spreminjanje življenjskega sloga, npr. hujšanje. Nenujnim operacijam in lepotnim posegom se izognite decembra, saj z rezultatom ne boste zadovoljni. Če se ukvarjate z alternativnimi tehnikami, raziskujete podzavest, odpravljate svoje vzorce ali obiskujete psihiatra, vas lahko novembra čaka pomemben preboj.

FINANCE

Če boste zmerni, bo to leto brez večjih finančnih težav. Aprila boste iskali nove načine zaslužka, decembra pa ne zapravljajte preveč. Za vse leto sicer velja, da ne posojajte denarja, tudi s kreditiranjem raje počakajte. Bodite izredno previdni pri morebitnem nakupu nepremičnine, če najamete strokovnjaka, pazite, da vas ne bo ogoljufal. Vse finančne transakcije raje opravite sami, kajti s posredniki v 2021. ne boste imeli sreče. Izogibajte se zasipanju ljubljene osebe z dragimi darili.

Preverite še druga znamenja