Horoskop

Dvojčka

  21.5. - 21.6.

Horoskop, 21.5. - 21.6.

Spoznali boste zanimivo osebo, ki bo v vas zbudila občutke negotovosti in nelagodja. Umaknite se in načrtujte, kako boste najbolje izkoristili svojo učinkovitost, ki je trenutno na zavidljivo visoki ravni.

Horoskop, 21.5. - 21.6.

Dvojčka 2022 21. 5.–20. 6.

Dvojčki so živahni, komunikativni, prilagodljivi, ljudje mnogih talentov, ki obvladajo veliko jezikov in se znajdejo v vsaki situaciji, a tudi hitro menjajo razpoloženja. Niso preveč čustveni, neodvisni so, nenehno izražajo svoje sposobnosti in delijo svoje misli z drugimi, pogosto so najbolj glasni na zabavi. A ne po krivici, saj jih odlikujeta hiter in oster um ter smisel za humor. Um jim dela kot za stavo, jezik pa vedno teče kot namazan. Lahko so nemirni in pri ničemer ne vztrajajo do konca. Pogosto so klepetulje, ki težko ohranijo skrivnosti. Pametni so, prebrisani in vedno najdejo izhod iz težav. Lahko so uspešni pisatelji, prevajalci in humoristi. Pogosto dajejo vtis, da so izobraženi, a ker so spremenljive narave, se hitro zazdijo tudi površni in plitvi. Vzrok za to je, da jim um nenehno bega in se ne poglobijo v dosti stvari, ampak vedno drvijo naprej, k naslednjemu izzivu. Kljub temu se izredno hitro učijo in z odliko opravljajo izpite.

Čaka vas obdobje, ko se boste morali posvetiti sebi – svojemu zdravju, bolje poskrbeti za svoje potrebe, se znebiti vzorcev in odvisnosti, ki vam ne služijo več. Večje spremembe lahko maja in oktobra pričakujete tudi na delovnem mestu, a bolj v smislu menjave sodelavcev ali zaključevanja in začenjanja projektov, kot da bi se morali bati za službo. Nad vašo kariero namreč do pomladi in novembra še skrbi dobrotnik Jupiter, ki vam lahko odpira nove poti ter prinese napredovanje, v vmesnem času in od decembra naprej pa širi vaš družabni krog, kar lahko izkoristite tudi za mreženje v poslovne namene.

Ljubezen

Do začetka februarja ne začenjajte novih zvez, saj se bodo tako hitro končale, kot so se začele. Sicer pa samski izkoristite pomladna in poletna spoznavanja tudi za iskanje primerne simpatije. Utegnete jo namreč spoznati prav v prijateljskem krogu ali na kakšnem tečaju ali krožku. Vezani boste v istem obdobju bolj povezani s partnerjem, zdelo se vam bo, da je tudi vaš najboljši prijatelj. V spalnici pa lahko odkrijete nove globine strasti in predanosti.

Kariera

V 2022. bo nad vašo kariero še bdel Jupiter, zato ne pustite, da vas hitre spremembe pri vsakdanjem delu spravijo s tira. Če bo vesolje naredilo čistko vaših številnih projektov, vam bo to dolgoročno samo koristilo. Previdni bodite, če imate opravke na sodišču, saj se bodo vlekli in ne nujno dobro končali. Prav tako lahko pričakujete ovire, če delate v pravu, turizmu, založništvu ali ste poslovno povezani s tujino. Nič hujšega ne bo, pobralo pa vam bo kar nekaj živcev in volje.

Zdravje

Vse leto se boste ukvarjali z reševanjem zdravstvenih težav. Lahko boste morali spremeniti način življenja, se spopadali s kroničnimi obolenji ali serijo manjših nevšečnosti. Maja se lahko stanje poslabša ali na hitro ublaži in razreši. Oktobra pa boste morali priti zadevi do dna in obiskati specialista, ki vam bo predpisal ustrezno terapijo. Veliko počivajte in živite čim bolj zdravo.

Finance

Kljub vsemu se pretresi na drugih področjih na srečo ne bodo odražali na vašem finančnem stanju oz. to vsaj ne bo nihalo kaj bolj kot sicer. Velik premik se lahko zgodi na nepremičninskem področju, dobite lahko dediščino ali se s partnerjem skupaj lotite večjega skupnega vlaganja. Pazite, da ne gre za kakšno poslovno piramidno shemo, saj ste lahko v 2022. preveč lahkoverni. Sprijaznite se s tem, da boste imeli letos tudi več sodnih, potovalnih in izobraževalnih stroškov.

Preverite še druga znamenja