Horoskop

Kozorog

  22.12. - 20.1.

Horoskop, 22.12. - 20.1.

V ljubezni kar cvetite in želite si, da bi tako ostalo do konca dni. Bodite previdni, da ne boste zamajali s preveč podrobnimi analizami, ki bi bile odsev trenutnega stanja in ne bi temeljile na dejstvih.

Horoskop, 22.12. - 20.1.

Kozorog 2022 22. 12.–19. 1.

Kozorogi so zadržani, previdni, ambiciozni, delavni, zanesljivi, hladni, negotovi, modri, prizemljeni, resni, odločni, čutni, zavezani dolžnostim in radi moralizirajo. Zelo odgovorni so do sebe in drugih ter nobene težave ne jemljejo zlahka. Znajo stisniti zobe, zdržati in prenesti težke okoliščine ter se počasi, a gotovo vzpenjati po lestvici uspeha. Kljub temu so lahko brezobzirni do drugih. Sami namreč trdo delajo in od okolice pričakujejo enako. Lenoba, apatičnost in pomanjkanje ambicij so jim tuje, zato ne razumejo, da drugi niso pripravljeni prevzeti svojega dela bremena. Ker tedaj nastopijo precej neusmiljeno, so znani kot naporni in zahtevni, premišljeni in zadržani taktiki. Že od mladih nog so modri in premišljeni, zreli za svoja leta. Trdo kožo imajo in ljudje jih spoštujejo. Pogosto se znajdejo na uglednih položajih, saj so zvesti, zanesljivi, odkriti, delavni. Paziti morajo, da zaradi svoje želje po vrhovih ne postanejo kritični deloholiki.

2022. bo leto odnosov. Mrki naznanjajo veliko možnosti za nova poznanstva, mreženje, vključevanje v različna društva in skupine, a tudi novo ljubezen, osvajanje, dvorjenje, ljubimkanje. Ni sicer nujno, da se bo iz tega izcimilo kaj resnejšega, a saj vam bo celo bolj ustrezalo, da se vam ves čas nekaj razburljivega dogaja, kot da bi se želeli trajno vezati. Suša bo še vedno vladala na finančnem področju. Zdelo se vam bo, da se morate veliko bolj truditi za zaslužek, hkrati pa vam denar takoj spolzi iz rok. Največ veselja vas čaka doma in v družinskem krogu, sreče pa pri izobraževanju.

Ljubezen

Ljubezensko področje bo turbulentno, napeto, zanimivo in nepredvidljivo, tako kot boste stanovitni vi sami. Zdi se namreč, da boste na neki način celo uživali v tem, da začenjate in končujete nova razmerja in se zapletate z več simpatijami drugo za drugo ali celo hkrati. Kljub temu se vam bo počasi izrisovala slika, kaj zares hočete. Do konca leta si tako lahko obetate nekoga, ki vam bo obrnil karte in dal vetra. Vezani naj ne pričakujejo večjih ovir v odnosu, preseneti jih lahko samo naraščaj – tudi če ga ne načrtujejo.

Kariera

Največ možnosti in sreče vas čaka, če delate v šolstvu, prometu, novinarstvu, z ljudmi. Pomladi vam bo uspelo uresničiti svojo vizijo in napredovati. Če si služite kruh z ustvarjalnostjo ali umetnostjo, pa lahko pričakujete preobrate, ki vas bodo prestavili iz ene smeri v drugo, ki se bo na koncu izkazala za zmagovalno. Ker si ne želite spusti vajeti iz rok, boste nepopustljivi do sebe. A v 2022. boste sklepali kompromise v korist družine, ne posla.

Zdravje

Zdravje 2022. za kozoroge ne bo šibka točka. Vzdržujte zdrav življenjski slog, odrecite se nezdravim navadam, z ničemer ne pretiravajte, pa jo boste dobro odnesli. Edino, na čemer bi se splačalo delati, je vaša samopodoba, ki je trenutno precej nizka. Najbolje bo, da se pridružite telovadbi v skupini, kjer se lahko izkažete in si dokažete, da ste iz pravega testa. Tako boste poskrbeli za zdravje in večjo samozavest hkrati. Pomladi in jeseni se pazite stresa.

Finance

Tudi v 2022. se bo nadaljevala naporna finančna situacija preteklega leta. Ni nujno, da so vaši prihodki povsem usahnili, le nižji so kot prej, nestabilni ali pa vlagate ves zaslužek v neki dolgoročni projekt. Iz tega sledi, da ni pravi čas za vlaganje ali kreditiranje, prav tako ne posojajte denarja, saj ne bo vrnjen. Zdržite še malo in se učite varčevanja in optimiziranja stroškov. Ne bo vedno tako težko, to je samo prehodno obdobje.

Preverite še druga znamenja