Horoskop

Bik

  21.4. - 20.5.

Horoskop, 21.4. - 20.5.

Ključna vidika bosta zanesljivost in stabilnost, zato ukrepajte tako, da boste drugim dokazali, da sta oba vidika del vašega značaja. Za dosego svojega stališča se boste morali boriti. Storite to z nežnim odnosom.

Horoskop, 21.4. - 20.5.

Za bike sta značilni močna volja in stvaren pogled na svet. Hrepenijo po varnosti in sovražijo spremembe, zato jih občutek negotovosti preganja, dokler ne dosežejo materialnega in čustvenega lagodja. Radi imajo mirno življenje in nagonsko so bolj povezani z naravo in njenimi ritmi. Njihov sproščen in prizemljen značaj jim pogosto pomaga do sreče in uspeha. Zelo potrpežljivi, trmasti in vztrajni so. Če se jim zdi nekaj vredno truda, so pripravljeni počakati, tudi če traja dolgo. Denar jim veliko pomeni in veliko energije vlagajo v zagotavljanje finančne varnosti. Materialisti so in pritegnejo jih vse oblike premoženja. Kakovost postavljajo na prvo mesto in uživajo v čutnih užitkih ter razkošju. Poleg denarja jim je pomembna tudi resna zveza. Živijo namreč na polno ter si želijo imeti vse – tudi varen dom, dobro hrano in pijačo ter izpolnjujoče partnerstvo.

Biki se boste največ ukvarjali s tistim, kar vam največ pomeni – denarjem. Mrki vas bodo spodbudili k temu, da uredite nerešene premoženjske zadeve, hkrati pa si zagotovite redni pritok denarja. Zaradi Saturna in Jupitra lahko v karieri pričakujete ovire, a tudi priložnosti. Lahko boste napredovali, a boste poslovno tudi bolj odgovorni in obremenjeni. Čeprav si boste od vsega najbolj želeli miru, pa lahko čez leto vseeno pričakujete kar nekaj sprememb in preobratov. Uran bo vztrajno spreminjal vaš pogled na svet in kljub nagnjenosti k dolgotrajni zvezi prižigal.

LJUBEZEN

Že januarja boste osvajalsko razpoloženi, a vaša prizadevanja bodo vodila prej med rjuhe kot kam drugam. Spomladi boste biki zažareli, bolj samozavestni in privlačni boste, a v vaše mreže se bo kaj bolj konkretnega ujelo šele poleti. Maja se lahko pojavi ljubimec iz preteklosti, decembra pa čaka samske in vezane pravi ognjemet v spalnici. Vezani bodo najlažje naredili korak naprej v odnosu šele jeseni, in to kljub povečani potrebi po svobodi, svojeglavosti in individualizmu. Ob koncu 2021. pa si lahko obetate kakšno simpatijo iz tujine oz. na potovanju.

KARIERA

Napredovanje bo terjalo visoko ceno, letos boste preobremenjeni, deloholični in boste zaradi dela zanemarjali domače. Pojavile se bodo nove priložnosti, a se boste morali zaradi njih nečemu odpovedati, manj boste imeli časa zase. Ni pa izključeno tudi, da se bodo zapirali nekateri projekti in boste imeli manj dela in prometa. Februarja in septembra je največja možnost napak in nesporazumov. Takrat ne podpisujte pogodb, se ne odločajte in dvakrat preberite drobni tisk.

ZDRAVJE

 Septembra boste morali najbolj paziti nase, saj bo neka zdravstvena težava, ki ste jo vztrajno odrivali na stran, zahtevala, da jo dokončno uredite. Pazite na živce, dovolj spite in se redno sproščajte. Uran bo namreč vaše življenje spremenil v pravi vrtiljak, to pa boste le stežka prenesli. Pazite se nezgod in nesreč, tudi na cesti, hitite počasi! Decembra boste bolj občutljivi, kronične težave se lahko poslabšajo.

FINANCE

Majski lunin mrk prinaša zaključek zadeve, povezane z nepremičninami, dediščino, odpravnino, sodnimi postopki in delitvijo premoženja. Junija pričakujte veliko spremembo glede služenja denarja – lahko izgubite en vir dohodkov, predvsem če je šlo za premalo plačano delo. Ne skrbite, pojavile se bodo boljše priložnosti. Decembrski sončni mrk kaže novo premoženjsko prelomnico – lahko vzamete kredit, kupite nepremičnino, vlagate ali pa vaše finančno stanje izboljšajo partnerjevi prihodki.

Preverite še druga znamenja