Horoskop

Bik

  21.4. - 20.5.

Horoskop, 21.4. - 20.5.

Ne zapirajte se vase, ampak izberite druženje s prijatelji in spoznavanje novih ljudi. Spletete lahko tesnejše vezi in navežete dragocene poslovne stike, ki se bodo v prihodnosti izkazali za donosne.

Horoskop, 21.4. - 20.5.

Bik 2022 21. 4.–20. 5.

Biki so zanesljivi, zvesti, praktični, stabilni, trmasti, lenobni, materialistični, zaprti vase, a se jih da udomačiti. Radi imajo naravo, denar in razkošje. Projektov se lotevajo v svojem počasnem, a gotovem ritmu. Čeprav se zdi, da se obotavljajo, pa na koncu odločno pridejo do cilja. Tihi in nežni so, a ko se za nekaj odločijo, jih ne bo nihče premaknil. Izredno slabo prenašajo spremembe. Nočejo se prilagoditi, biti moteni ali prisiljeni v kaj, kar jim ne ustreza. Kljub temu so fizično in mentalno dovolj močni, da premagajo vse ovire na poti. Pomembna sta jim bogastvo in status. Čeprav so zapravljivi, znajo obračati denar. Drugim se zato zdi, da imajo vse – z okusom opremljene nepremičnine, dobro hrano in vino, saj so gurmani, oblačila znanih oblikovalcev, savno v hiši, redne masaže in tretmaje pri kozmetičarki ter čut za umetnost. Res imajo vse, naučiti pa se morajo biti manj nepremakljivi.

Pred vami je leto velikih sprememb! Ne samo zaradi revolucionarnega Urana v vaši hiši, tudi mrki se bodo v 2022. dovršili na vaši osi odnosov, ki označuje tako vas kot partnerja. Čeprav se bo pomladi in jeseni zdelo, da se vam majejo tla pod nogami, se boste znebili balasta in z jasnim pogledom stopili v novo. Ker se boste spreminjali vi, vaše potrebe in želje, se bo moralo tudi vaše partnerstvo dvigniti na drugo raven, sicer lahko poči. Po drugi strani pa se lahko prav tako na hitro odločite za poroko ali zaroko, s katero ste odlašali, sveže romance pa se poglobijo v resno razmerje. Kot rečeno, ključna pri tem bo vaša osebnostna preobrazba. Največ sreče boste sicer deležni v prijateljskem krogu, ki ga lahko pošteno razširite, od maja do oktobra pa je najboljši čas za kopanje po sebi in svoji podzavesti, če se želite res znebiti preživetih navad in škodljivih zakoreninjenih vzorcev.

Ljubezen

Partner vam bo težko sledil, tako hitro boste spreminjali svoje cilje, zahteve in pričakovanja. A prav od tega, ali se bo razvijal z vami ali ne, bo odvisno, ali bo odnos preživel in se okrepil ali se bosta odločila za razhod. Leto se bo začelo z retrogradno Venero, zato se do konca januarja o ničemer ne odločajte, samski pa ne pričakujte, da se bo romanca, ki se je začela v tem času, sprevrgla v kaj več. Aprila, maja, oktobra in novembra pojdite s tokom, saj bo v ljubezni turbulentno tako za vezane kot samske. Kljub temu se izogibajte nepremišljenim odločitvam!

Kariera

Še vse leto boste žal preobremenjeni, deloholični, zdelo se vam bo, da je na vaših ramenih vedno več službenih obveznosti, a kljub temu ne napredujete ali ne dobite pravega priznanja za svoj trud. Ali obratno – povzpeli se boste sicer na višje delovno mesto, a plačali ceno v dodatnih obveznostih, ki vas bodo izčrpavale. Nič nenavadnega ne bo, če zaradi dela ne boste imeli časa ne zase ne za družino. Zdržite in poiščite vsako priložnost, ko si lahko spočijete. Prihodnje leto se bo Saturn umaknil, do tedaj pa izkoristite njegovo energijo za garanje, ki se vam bo pod črto vseeno splačalo.

Zdravje

Največja vaša skrb bo v letu 2022 preobremenjenost, izgorelost, premalo počitka. Posledično boste zanemarjali sebe, zapostavljali športne dejavnosti, preveč sedeli, premalo spali, jedli na hitro ter si delali škodo. Tudi stres v partnerstvu ne bo blagodejno deloval na vas. Najbolje bi bilo, da si od pomladi do jeseni vzamete daljši dopust, meditativni odklop, s katerim si boste napolnili baterije. Hkrati si lahko poiščete terapevta in z njim premeljete svoje strahove in skrbi.

Finance

Na finančnem področju ne bo večjih presenečenj, stanje bo stabilno. Za ukvarjanje z nepremičninami in vlaganje je najboljši čas od februarja do maja. Lahko vas bo sicer mikalo, da bi se znebili dodatnega dela ali kakšnega projekta, a na vašo širšo finančno sliko ta manjši upad prihodkov ne bo bistveno vplival. Večjim finančnim odločitvam se izogibajte do začetka februarja, maja in septembra, takrat tudi ni pravi čas za igre na srečo.

Preverite še druga znamenja