Horoskop

Škorpijon

  24.10. - 22.11.

Horoskop, 24.10. - 22.11.

Priča ste bili spremembam na delovnem mestu in doma, zato zdaj pokate od novih ambicij. Ne dovolite, da vas uspeh zanese. Bodite hvaležni za izkušnje in vznemirljivo življenje, ki ga živite.

Horoskop, 24.10. - 22.11.

Škorpijon 2022 23. 10.–21. 11.

Škorpijoni so posesivni, intenzivni, strastni, čustveni, skrivnostni, magnetno privlačni, odločni, intuitivni, vztrajni, ostri, močni, ohranjajo se pod nadzorom, vzdržljivi in zvesti. Znano je, da lahko pičijo, a le če so prignani na rob, sicer so najbolj nežna, ljubeča in radodarna bitja. Če pa jim stopiš na rep, pokažejo tudi svoji manj prijetni lastnosti – krutost in zlobo. Vse je torej odvisno od tega, kako se drugi vedejo do njih. Potrebujejo namreč spoštovanje – in običajno ga dobijo. Toda spet, če jih drugi ignorirajo, zavrnejo ali so nepošteni do njih, usekajo nazaj čustveno, fizično ali v obliki maščevanja. Tedaj ne izbirajo sredstev in tudi stežka oprostijo. Raje vse življenje ohranjajo zamero. Čeprav ne priznajo, pa so škorpijoni precej občutljivi in čustveni, a tega ne pokažejo, ker se bojijo, da bi bili prizadeti, zato se raje nadzorujejo. Delovni so in odločni ter vedno dosežejo cilj, ki si ga zadajo.

2022 je leto, ko boste na novo opredelili intimne odnose, hkrati pa se spreminjali in razvijali sami. Od tega, ali vas bo partner pri tem dohajal in sprejel, da postajate drugačni, je odvisno, ali bosta nadaljevala in poglabljala skupno pot ali ne. Ker se na vaši partnerski osi dovršijo ne le mrki, ampak jo barva tudi impulzivni Uran, je sicer v tem letu mogoče vse – nepričakovani razhodi in spontane poroke. Lahko tudi pustite prejšnjega partnerja in ga zamenjate za novega, ki je vaša sorodna duša. Kar se tiče vas, vas bo vodila želja po napredku in korakih v neznano.

Ljubezen

Samski boste tudi v letu 2022 hrepeneli po idealni ljubezni in pravljičnem partnerju. Razmisliti boste morali, ali boste ohranili visoka pričakovanja in tvegali, da vas resničnost razočara, ali se boste odločili za simpatijo iz krvi in mesa. Do maja in v novembru bo največ možnosti, da jo spoznate – še več, v vaše življenje lahko vstopi več primerkov, ki vam bodo hitreje pognali srce po žilah. Vezani pa boste kot na vrtiljaku vse do decembra.

Kariera

Težko boste usklajevali domače in poslovne obveznosti, ves čas se vam bo zdelo, da se ne enemu ne drugemu ne morete v celoti posvetiti, vsaj ne brez slabe vesti. Kljub temu se vam splača stisniti zobe in zgrabiti priložnosti, ki jih boste od maja do oktobra, nato pa še od decembra naprej deležni ob Jupitrovem vstopu v hišo dela in sodelavcev. Slednji vam bodo pomagali do uspeha in vam delali usluge, tako da boste napredovali tudi zaradi zvez in poznanstev.

Zdravje

Ker je hiša, ki jo obišče Jupiter, povezana tudi z zdravjem, vam bo to v sredini in ob koncu leta dobro služilo. Imeli boste več energije in začeli se boste ukvarjati s športom. Pazite samo, da vam stres in šok zaradi hitrih sprememb ne prideta do živega, ohranjajte ravnovesje in z ničimer ne pretiravajte. Leto je kot nalašč za to, da sprejmete osebnostne resolucije in spremenite življenjski slog, prehrano, navade … Začnite pomladi in vztrajajte do konca leta, ko se bodo pokazali rezultati.

Finance

Večjih pretresov na finančnem področju ne bo, vam bo pa Jupiter v prvem delu leta prinašal več priložnosti za napredek, v drugem pa nove projekte, ki se vam lahko tudi finančno obrestujejo. Več lahko sicer zapravite za dom in domače ali vlagate denar v prenavljanje ali opremljanje nepremičnine. Morda pa boste imeli več stroškov z najemnino ali domačimi popravili. Kljub temu vam večino leta ne bo nič manjkalo in lahko se sprostite.

Preverite še druga znamenja