Horoskop

Škorpijon

  24.10. - 22.11.

Horoskop, 24.10. - 22.11.

Imate ostro oko in radar za ponudbe, zato boste opravili nekaj odličnih nakupov. Osredotočite se predvsem na predmete za dom, ki bodo vanj vnesli svežino, zaradi česar se boste počutili še prijetneje.

Horoskop, 24.10. - 22.11.

Globina in intenzivna čustva dajejo temu znamenju notranjo moč. Škorpijoni so strastni – in tako tudi dosegajo cilje. Odločni so, skrivnostni, neustrašni, pripravljeni na vse, tudi na preobrazbo, po kateri se kot feniks dvignejo iz pepela močnejši. So prodorni raziskovalci tabujev in ozadja stvari, včasih uničevalni in neusmiljeno samokritični, a dobro vedo, kaj jih žene naprej. Nezaupljivi so, a imajo prirojen občutek za pravičnost in zvestobo. Dolgo se oklepajo zamer in prizadetosti, ranjena čustva pa jih lahko ženejo tudi v maščevalnost in ljubosumje. So pa načelni in se držijo svojih obljub, izredno karizmatični in privlačni so ter vedno pritegnejo pozornost drugih. Njihova silna energija izhaja iz globoke seksualnosti, ali jo bodo uporabili za dobro ali zlo, pa je odvisno od njih samih. Moški potrebujejo žensko, ki bo kos njihovi mešanici strasti in nadzora, ženske pa, čeprav rade ohranjajo nadzor nad svojimi čustvi, se bodo sprostile, ko najdejo pravega.

Dobro boste morali paziti na finance, saj bodo mrki že maja in junija, nato pa še konec leta pretresali to področje. Ker je že nekaj časa na trhlih temeljih tudi vaše zakonsko življenje, razpoke in prepiri pa lahko vodijo v razhod, gre lahko tudi za vprašanje delitve premoženja. Če se nameravate seliti ali prenavljati dom, ni pravi čas za to, saj si boste povzročili le težave in stroške, zadeve pa se lahko še zavlečejo. Sicer boste zaradi česa drugega bolj obremenjeni z družinskimi obveznostmi, lahko potrebuje pomoč tudi eden od staršev in boste morali skrbeti zanj.

LJUBEZEN

Samski bodo še naprej sanjarili in hrepeneli po idealnem partnerju, v resnici pa nihče ne bo mogel zadovoljiti njihovih želja. Februarja in marca bodo sicer najbolj privlačni in odpri za nove romance. Vezanim se zdi partnersko življenje že nekaj časa kot vožnja na vrtiljaku, polno nepričakovanih preobratov, prepirov in stresa. Zveze, ki niso preveč trdne, lahko pod Uranovim vplivom razpadejo, posebno ker se mu v 2021. pridruži še novembrski lunin mrk, ki zaključuje zadeve iz preteklosti. Če se to zgodi, vedite, da je za vas prav tako.

KARIERA

Na tem področju vam bo barka mirneje plula. Redno zaposleni in tisti s stalnimi projekti ne bodo doživeli večjih sprememb, nagnjeni bodo le k deloholičnosti in temu, da lahko zaradi službenih obremenitev zanemarjajo družino ali obratno. Lahko se pojavi nekaj novih priložnosti, ki pa jih ne jemljite za suho zlato, ampak jih najprej preverite, da ne boste razočarani. Tudi če se na delovnem mestu dolgočasite, pa v tem letu ne sprejemajte pomembnejših odločitev.

ZDRAVJE

 Večjih težav ne bo, pazite le, da vam napori na drugih področjih ne pridejo do živega. September je primeren za kopanje po sebi s pomočjo terapevta ali čiščenje vzorcev, oktobra in novembra boste najbolj v svojem elementu ter polni moči in zagona. Ker se lahko spomladi vrne nekdanji ljubimec, poskrbite za svoje spolno zdravje in se zaščitite. Naučite se sprostiti svoje napete živce in se umiriti v naravi.

FINANCE

 Že maja, nato pa še decembra lahko usahne kateri od virov prihodka ali se kako drugače spremenijo vaši denarni tokovi, hkrati pa bo mrk v hiši skupnega premoženja prinesel nekaj dinamike tudi na to področje. Pričakujete lahko odpravnino, dediščino, delitev premoženja v primeru ločitve itd. Vse skupaj pa ni le obdobje večje smole, ampak vas dogodki želijo prisiliti k drugačnemu odnosu do denarja in boljšem finančnemu poslovanju.

Preverite še druga znamenja