Horoskop

Tehtnica

  23.9. - 23.10.

Horoskop, 23.9. - 23.10.

Trenutno ste zadovoljni sami s sabo, zato povabite partnerja na romantično večerjo, za katero se boste lepo uredili. Presenetite ga in mu pokažite, kako pomembno vlogo ima v vašem življenju.

Horoskop, 23.9. - 23.10.

Tehtnica 2022 23. 9.–22. 10.

Tehtnice so očarljive, vljudne, neodločne, prefinjene, uravnovešene, družabne, nepraktične, načitane in romantične. Vlada jim Venera, planet lepote, ljubezni in harmonije, kar se odraža na njihovem značaju. Vse njihovo življenje se vrti okoli odnosov, saj preprosto morajo imeti partnerja, da se čutijo izpolnjene. Vedno pretehtajo vsako možnost in le stežka izberejo svojo smer, če niso popolnoma prepričane, da je prava. Težijo k popolnosti glede svojega videza, oblačil, lastnine in okolja. Ne prenesejo umazanije, preklinjanja, agresije in hinavščine. Čeprav jim včasih manjka čustvene globine, so priljubljene zardi svojega mirnega, prijateljskega, vljudnega obnašanja. Le ko so prisiljene pokazati svojo pravo naravo, pridejo na dan njihove manj prijetne lastnosti. Dobro namreč vedo, kaj želijo doseči, in ne bojijo se uporabiti vseh sredstev na poti do cilja.

Največ pretresov, sprememb, ampak tudi rešitev in novih poti se bo v 2022. pojavilo na finančnem področju. S tem ni mišljeno samo nihanje plače, ampak tudi vlaganje, kreditiranje, kupovanje in prodajanje nepremičnin, dediščina … Ob stresu in izčrpanosti zaradi omenjenih izzivov si samski ne boste prizadevali za skok v novo razmerje, raje boste ostali sami. Več sreče pa se obeta vezanim, saj dobrotnik Jupiter od maja do oktobra, nato pa spet od decembra dalje prečka njihovo partnersko hišo ter vnaša več veselja in izpolnjenosti v odnos. Brez skrbi, samskih vpliv ne bo obšel – imeli bodo več novih priložnosti za uspešna poslovna partnerstva oz. več strank.

Ljubezen

Kot rečeno, se samskim niti ne bo ljubilo spoznavati novih ljudi, saj jih bo Saturn v hiši ljubezni zagrenil in osamil. Tisti, ki pa ste že v odnosu, ki se je začel pred dobrim letom dni, pa imate veliko več možnosti, da se ohladitev in odtujitev v zvezi sprevrže v novo strast in zavezanost. Zdelo se vam bo, kot da bi v razmerje posijalo sonce, lahko se celo odločite za zaroko ali poroko, da bi vas izbranec le še naprej razveseljeval in izpolnjeval. Opustite dvome in sledite svojemu srcu. Vse se bo dobro izšlo.

Kariera

Do maja, nato pa še novembra in decembra boste še deležni ugodnega vpliva planetov pri vsakdanjem delu, projektih, obdani boste z dobrimi sodelavci in dobivali prave ideje. Če je vaše delo kreativne ali umetniške narave, se vam aprila obeta veliki met, izdatna mera navdiha in uresničenje vizije, ki ste jo gojili že nekaj časa. Lahko se pojavi tudi nekdo, ki vam bo pomagal spraviti projekt na višjo raven. Ne bojte se tvegati, obrestovalo se vam bo.

Zdravje

Čeprav ste zadnja leta fizično in psihično bolj občutljivi, nagnjeni k prehladom, okužbam, alergijam, zastrupitvam s hrano, napačnim diagnozam in zdravstvenim nevšečnostim, ki na koncu izzvenijo same od sebe, vas bo do maja in nato jeseni še ščitil Jupiter. Poskrbel bo za to, da se bodo težave dobro iztekle, da boste našli prave specialiste in alternativne terapevte ali si boste uspešno pomagali kar sami. Če boste malce bolj pazili nase, vam v 2022. ne bo hudega.

Finance

Najbolj turbulentno področje leta bodo prav finance, saj se mrki dovršijo v obeh vaših finančnih hišah in zahtevajo od vas, da spremenite način služenja, zapravljanja, vlaganja in poslovanja. Lahko usahne kak vir zaslužka, kar pa vas naj ne skrbi, saj boste našli drugo možnost. Hkrati pa razmislite, kako boste oplemenitili svoje premoženje ter poskrbeli za hude čase. Življenje vas bo namreč sililo, da naredite red na tem področju.

Preverite še druga znamenja