Horoskop

Tehtnica

  23.9. - 23.10.

Horoskop, 23.9. - 23.10.

V komunikaciji bodite nežni. V domače okolje prinesite milino in izboljšajte morebitne okrnjene odnose. Veliko energije vložite v to, da bo dom svetišče družine, ki ga bodo družinski člani negovali in spoštovali.

Horoskop, 23.9. - 23.10.

Tehtnice so občutljive, premišljene in težijo k vzpostavljanju harmonije za vsako ceno, četudi kdaj na svojo škodo, da bodo le vsi zadovoljni. Za njihovo srečo in občutek varnosti so namreč ključni dobri odnosih z drugimi. Težko so same in redko niso v odnosu, četudi to terja veliko prilagajanja. Uglajene so, imajo smisel za modo in estetiko, hkrati pa okolico pogosto spravijo ob živce s svojim večnim tehtanjem. Nobene odločitve namreč ne sprejmejo zlahka, ampak skrbno premeljejo vse argumente v eno ali drugo stran. Zelo pravičniške so in imajo visoke moralne vrednote. Uživajo v razpravljanju in so intelektualne, diplomatske in šarmantne. Imajo velik dar za komunikacijo in običajno veliko prijateljev. Toda ker rade ugajajo drugim, lahko tudi pozabijo nase. Da bi se izognile nevšečnostim, raje pometajo stvari pod preprogo, kot da spregovorijo o njih. Dobro bi bilo, da se vseeno naučijo spopadati s težavami in jih ne tiščijo v sebi.

Končno si lahko oddahnete, saj je Saturnov pritisk popustil in spet lahko zadihate s polnimi pljuči. Čas je za prijetnejše plati življenja, kot so potovanja, povezovanje s tujino, izobraževanje vseh oblik, od jezikovnih tečajev do dokončanja študija ali vpisa na tretjo univerzo. Večja je verjetnost sodnih sporov, lahko dobite odpravnino, dediščino ali kako drugače oplemenitite svoje premoženje, posebno če ste dolgo čakali, da se bodo zadeve speljale do konca. Morda boste morali zamenjati ali popraviti avto – nov vam bo dobro služil. Decembra pa se lahko zaiskri tudi od strasti!

LJUBEZEN

Samski bodo prebolevali zadnjo zvezo ali ne bodo imeli želje in energije, da bi našli novega partnerja, kar se tehtnicam sicer redko zgodi. Saturn jim bo odvzel nekaj veselja in navdušenja ter omejil možnosti za spoznavanje novih simpatij, če pa se te le pojavijo, z njimi ne bodo zadovoljne. Več sreče boste imeli, če boste želeli samo skočiti med rjuhe. Nenadejano vas lahko zavrtijo strasti in želja po eksperimentiranju in dali si boste duška vse do novembra. Vezani boste mirno in harmonično vztrajali v odnosu, marca se bosta najbolje razumela in bosta najbolj povezana.

KARIERA

Večjih kariernih sprememb ne bo, razen če že dolgo razmišljate o tem, da bi popolnoma zamenjali poslovno področje. Če delate v izobraževanju, pravu, turizmu in trgovini, bo malce bolj turbulentno, a bolj v panogi kot v vaši službi. Septembra je večja možnost napak. Tedaj ne podpisujte pogodb, pomembne odločitve pa prestavite na pozneje. Junija lahko sklenete dobra sodelovanja s tujino. Decembra vas sicer čaka manjše razočaranje. Stvari se ne bodo odvijale po vaših željah.

ZDRAVJE

Vse leto boste občutljivi, hitro utrujeni, bolj dojemljivi za okužbe, alergije in zastrupitve s hrano, zato morate bolj paziti nase. Neptunovo energijo izkoristite za duhovno delo, preizkusite pa lahko tudi alternativne tehnike. Čustva bodo močno vplivala na vaše telo, zato se naučite sprostiti in meditirati. Kronična stanja se lahko izboljšajo maja in junija, ko boste imeli več energije in se boste bolje počutili.

FINANCE

 Pričakujete lahko nihanje finančnih tokov, še bolj kot plače ostalega premoženja, ki ga delite s partnerjem. Lahko vas doletijo nepredvideni stroški, vrednost delnic pade ali kaj podobnega, zato se za vsako ceno izognite tveganim naložbam. Če kupujete nepremičnino ali jemljete kredit, ne bodite presenečeni nad preobrati, ki vas bodo vodili v drugo smer. Bodite prilagodljivi in ne rinite z glavo skozi zid. Ne posojajte denarja! November vam lahko prinese dobitek.

Preverite še druga znamenja