Horoskop

Ribi

  19.2. - 20.3.

Horoskop, 19.2. - 20.3.

Včasih stvari ne tečejo, kot bi želeli. Takrat se ustavite in razmislite, kaj počnete narobe in kaj bi lahko izboljšali. Če sami ne boste poskrbeli za harmonijo, ne morete tega pričakovati od drugih.

Horoskop, 19.2. - 20.3.

Ribi 2022 19. 2.–20. 3.

Ribi so zelo čustveno, senzibilno, občutljivo, dvojno, introvertirano, umetniško, prilagodljivo, zmedeno, skrivnostno, karizmatično, prijazno, sočutno, odvisno znamenje, nagnjeno k sanjarjenju, iluzijam, begu v opojne snovi, menjavi razpoloženja in žrtvovanju za druge. Zanje je značilna neodločnost. Bežijo v domišljijo, stvari ne vidijo realno in gledajo svet skozi rožnata očala, zaradi česar so pogosto razočarane. Nič jim ne pomeni uveljavljanje v karieri ali materialne koristi, raje raziskujejo svoj notranji svet in duševne globine. Pogosto so umetniško nadarjene in lahko ustvarijo velike umetnine. Pasivne so in raje čakajo, kaj bo, kot da bi šle v akcijo ali tvegale. Do drugih so tople in jim vedno nudijo ramo za tarnanje, ko pa same potrebujejo pomoč, se pogosto ne znajo odpreti. Ranljive so in nagnjene k odvisnostim – od hrane, alkohola, seksa –, poleg tega lahko delujejo samouničevalno, čeprav imajo močno intuicijo.

Lato 2022 si boste zapomnili po marsičem dobrem. Že januarja namreč dobrotnik Jupiter vstopi v vaše znamenje in odpira vrata novim priložnostim. Imeli boste več energije in samozavesti, dobro se boste počutili, spet boste v svojem elementu vse do maja, ko bo prestopil v ovna in do oktobra plemenitil vaše finance. Nato se bo novembra vrnil v ribi in decembra dokončno spet prestopil v ovna. Mrki bodo tokrat osvetlili področje izobraževanja in komunikacije ter sodnih zadev in tujine. Na vseh teh področjih lahko doživite spremembe, ki bodo sprva šokantne, na koncu pa se bo vse zasukalo v vaš prid.

Ljubezen

S povečano karizmo in pogumom boste v 2022. deležni tudi večjega zanimanja nasprotnega spola. Izžarevali boste zadovoljstvo, čemur se nihče ne bo mogel upreti. Kljub temu je odločitev, komu se boste predali – in če sploh – izključno v vaših rokah. Vezani se boste povezali s partnerjem na nov način. Pogosteje boste prevzemali pobudo, tudi v spalnici, kar ni običajno za vas. Najbolj vroče bo do pomladi in jeseni.

Kariera

Večjih kariernih sprememb v tem letu ne bo, lahko pa se lotite novih projektov, če se bodo pojavile priložnosti zanje. Če ste zaposleni v turizmu, izobraževanju, pravu, novinarstvu, založništvu ali sodelujete s tujino, bo leto za vas bolj turbulentno. Mrki bodo premešali karte in morda boste zamenjali službo ali se preusmerili na drugo področje. A brez skrbi, z Jupitrovo podporo bodo vse to koraki na bolje in končno boste lahko pokazali vse svoje sposobnosti.

Zdravje

Jupiter v vašem znamenju je zagotovilo, da boste zdravi, močni in polni energije. Težave, ki ste jih imeli, se bodo rešile, paziti morate le, da se v času, ko vam gre vse na roko, ne zapustite ali ne pretiravate z užitki. Velika verjetnost je namreč, da boste počivali na lovorikah in se zredili, polenili, si privoščili preveč razvrata. Dobro bi bilo razdelati svoje strahove in vzorce iz otroštva, lahko s terapevtom. Poleg tega pa Jupiter kaže tudi, da je čas odličen za zanositev.

Finance

Lahko se veselite, saj se vam bo končno nasmehnila sreča – letos se bodo rahlo odprla vrata za večji zaslužek od maja do oktobra, po decembru pa na široko. Lahko vam povišajo plačo ali prihaja denar k vam iz več virov. Iz vsega, česar se boste dotaknili, boste v tem letu znali kovati dobiček. Nagradite se za svoj uspeh, a vseeno tudi varčujte in ne zapravite vsega, da boste lahko naslednja leta vlagali v nepremičnine ali sklade ter še oplemenitili svoje premoženje.

Preverite še druga znamenja