Horoskop

Ribi

  19.2. - 20.3.

Horoskop, 19.2. - 20.3.

Pomembna bo komunikacija z ljudmi, ki bodo imeli veliko vlogo pri današnjih dogodkih. Kljub druženju v veliki skupini bi lahko vaše srce hrepenelo po tesnejši povezavi s posebno osebo. Poskusite ostati pozitivni.

Horoskop, 19.2. - 20.3.

Sanjave so, občutljive, idealistične, umetniške, sočutne in intuitivne. Ribe so spremenljive narave in zdi se, kot da lebdijo v svojem čustvenem svetu. Imajo močno domišljijo, ki včasih zamegli realnost. Pogosto se ukvarjajo z duhovnostjo, mistične so, zelo ljubeznive in skrbne so do drugih ter ne znajo postavljati meja, zato jih lahko okolica včasih rani. So namreč kot spužve, ki vsrkavajo energijo in razpoloženje iz okolice. To jih lahko izčrpa, da potrebujejo umik, čas zase in polnjenje baterij. Izogibati se morajo opojnim snovem, saj postanejo odvisne prej kot druga znamenja. Negotove so in ne znajo narediti reda ali se odločiti, če že poslušajo intuicijo, ne razuma. Romantične so in iščejo sorodno dušo. Ker pa vse jemljejo osebno in so izredno fizično in čustveno občutljive, je njihovo življenje včasih težko. Naučiti se morajo postavljati meje in bolj praktično pristopati k vsakdanjim opravkom, poleg tega pa se ne razdajati na vse konce in kraje. Čeprav bo to leto, ko bi si želeli samo ždeti na svojem mavričnem oblačku v miru in harmoniji, boste po eni strani prisiljeni predelovati svoje vzorce in prepričanja, po drugi boste deležni precejšnjega stresa na dnevni ravni, po tretji pa se bo zvrstilo nekaj pomembnih službenih sprememb, ki vas bodo iztirile. Najbolje bo, če se že takoj sprijaznite s tem, da 2021. ne bo prav idilično leto in da boste morali zavihati rokave. Najbolje bo šlo sicer tistim, ki se ukvarjajo z umetnostjo, saj jih bo spremljal navdih, ter tistim, ki se ukvarjajo z duhovnostjo.

LJUBEZEN

Čeprav bodo ribe hrepenele po ljubezni s sorodno dušo, ki bi jih prevzela, začarala in jim pričarala pravljico kot iz filma, 2021. ne bo leto, ko se bo to uresničilo. Samski imajo največ možnosti za nove simpatije od junija dalje, a se bodo morali hkrati prebiti skozi kup strahov in pomislekov, zato je manj verjetno, da se bodo sprostile, odprle in zaupale. Vezani se bodo najbolje razumeli avgusta, medtem ko lahko v odnosu februarja, maja in septembra prevladujejo komunikacijski šumi.

KARIERA

Čakajo vas velike prelomnice v poslovnem življenju. Mrki bodo od poletja naprej neusmiljeno zaključili vse, česar se oklepate, a ni dobro za vas. Spremembo boste najprej občutili kot izgubo in udiranje tal pod nogami, nato pa vam bo postalo jasno, da vas bo prestavila na boljšo pot. Končno lahko dobite priznanje za svoje delo, sprejmete boljšo ponudbo, zamenjate delovno mesto, napredujete … Maja bodite posebno pozorni, ker je povečana možnost napak. Takrat se ne odločajte!

ZDRAVJE

Fizično boste zdravi, le pregreham in opojnim snovem se izogibajte. Psihično pa se boste morali soočiti s sabo, si priznati, kaj je tisto, kar vas vleče na dno in v depresijo. Morda boste potrebovali strokovno pomoč, da boste predelali svoje strahove in zamere, ki se lahko vlečejo še iz otroštva. Zapisujte si sanje, opazujte svoje odzive in se naučite prevzeti odgovornost za svoje počutje. Sprehodi vam bodo dobro deli.

FINANCE

Kljub službenim turbulencam vam bo uspelo vzdrževati dokaj redne prihodke, zato se s tem ne obremenjujte. Izognite se le želji, da bi pomagali drugim na svojo škodo, da vas ne bodo izkoristili. Največ napačne presoje na finančnem področju se sicer kaže septembra. Takrat ne jemljite kreditov in ne kupujte nepremičnin, saj gre lahko kaj narobe. Bodite na splošno čim bolj realni glede denarja in čim manj idealistični in zaupljivi.

Preverite še druga znamenja