Horoskop

Lev

  23.7. - 22.8.

Horoskop, 23.7. - 22.8.

Srečni boste in zadovoljni brez posebnega razloga. Če preštejete, kolikokrat ste naredili kaj proti svoji volji, je očitno, da logika in razum ne dasta odgovora. Ne poskušajte razumeti, raje uživajte v trenutku.

Horoskop, 23.7. - 22.8.

Lev 2022 23. 7.–22. 8.

Levi so zvesti, ponosni, pompozni, egocentrični, odločni, radodarni, teatralni, ukazovalni, ponosni, ognjeni, leni, obožujejo zabavo, vedno iščejo pozornost in imajo smisel za humor. Pogosto se zdi, da so večji kot življenje. Radi so opaženi in občudovani. Včasih rjovejo, da dosežejo svoje in se jim nihče ne postavlja po robu, drugič se umaknejo, ker se jim ne da truditi za rezultat. Prijetni so in drugi jih imajo radi, a se včasih preveč razvajajo, trmasti so in se kujajo, če ni vse tako, kot so si zamislili. A kljub temu raje ponavljajo iste napake, kot da bi kaj spremenili. Videti so kot večni otroci, ki si ne želijo odrasti in cepetajo, ko mi vse po njihovo. Najhuje zanje je, če jih drugi ignorirajo. A ko se zavežejo eni osebi, so zvesti. Veliko se smehljajo in zabavajo, obožujejo blišč in glamur, s katerim pokažejo, da so kralji živali.

Pred vami je pestro leto, na vseh področjih se bo veliko dogajalo. Spremembe lahko pričakujete na poslovnem področju, a tudi doma – lahko se selite, opremljate bivališče ali pomagate staršem. Na žalost boste ves stres nosili bolj kot ne sami, saj Saturn v sedmi hiši kaže, da se bosta s partnerjem oddaljila oz. bo vajin odnos v 2022. bolj podoben poslovnemu sodelovanju. Na srečo pa lahko pričakujete spodbudne novice glede nepremičnin, finančnega vlaganja, kreditiranje, partnerjevega zaslužka, dediščine, od maja do oktobra in nato od decembra naprej pa srečo pri pravnih zadevah, izobraževanju, pri sodelovanju s tujino …

Ljubezen

Kot rečeno, bo partnerska zveza pod velikimi pritiski, zato se bo zdelo, da se je vajina ljubezen ohladila. Če boste bremena, ki jih težko nosita skupaj in obremenjujejo odnos, vzeli kot prehodna, boste ugotovili, da so vaju težave kljub vsemu povezale in utrdile vajino vez. Po drugi strani, če bo napetosti preveč, lahko kakšno razmerje tudi razpade. Samski imajo največ možnosti za simpatije pomladi in jeseni, spoznajo jih lahko na potovanjih, tečajih, v tujini … Oviralo jih bo le to, da jih bo strah narediti korak naprej, ko bo kazalo, da so zadeve resne.

Kariera

Pričakujte nepričakovano, saj so tako mrki kot revolucionarni Uran v hiši kariere. Lahko nepričakovano propade kak posel ali celo izgubite službo, a ne prestrašite se, saj vas želi življenje samo spraviti na boljše delovno mesto ali vas spodbuditi, da zamenjate smer in se lotite nečesa, kar bo boljše za vas. Ker bo turbulentno in stresno, boste morali imeti veliko potrpljenja in trde kože ter zaupati vesolju, da ne želi, da padete na tla. Odprite se inovativnim idejam, bodite drzni in tvegajte.

Zdravje

V daljšem procesu, ki vas uči, da je dobro delati na preventivi, ste že nekaj časa. Opustiti boste morali nezdrave navade, sicer bodo sledila obolenja, ki vas bodo prisilila v to. Najbolj občutljivi bodo spolni organi, če ste imeli težave že prej, ni izključena ginekološka operacija ali pregled prostate. Dobra novica pa je, da se v 2022. vaše telo hitreje obnavlja po poškodbah in da je močnejše in bolj vzdržljivo. Tako boste hitro spet na konju, karkoli vas že tare.

Finance

Vaš redni zaslužek bo stabilen, pri vlaganjih, varčevanju in upravljanju tujega denarja ali prihrankov pa boste imeli več sreče od začetka leta do pomladi, nato pa spet od oktobra do decembra. Lahko podedujete, partner dobro zasluži, dobite odpravnino, nagrado, se vam sprosti varčevanje … Če le ne boste preveč naivni in zaupljivi ter boste ostali pozorni na drobni tisk, se vam naložbe lahko odlično iztečejo. Vseeno ne posojajte denarja!

 

Preverite še druga znamenja