Horoskop

Lev

  23.7. - 22.8.

Horoskop, 23.7. - 22.8.

Zbudili se boste dobro razpoloženi in polni pozitivne energije. Ne dovolite, da vam kar koli pokvari dan, zato se lotite nalog, pri katerih boste pokazali kreativnost in uporabili svoje bogato znanje.

Horoskop, 23.7. - 22.8.

Lev 2023 

Lev je znamenje s toplo, dinamično energijo, ki s svojo magnetno privlačnostjo vrti ogromno drugih ljudi okrog sebe. Zaradi vpliva Sonca, njegovega vladarja, ima lahko občutek za vizualno lepoto, obožuje ugodje, stvari, ki so cenjene, vredne in spoštovane. Vedno se želi dvigniti iz povprečja, zasijati, postaviti v ospredje, biti nekaj več, zato napravi močan vtis, ko se pojavi v prostoru. Ogenj mu daje pogum in energijo za delo, fiksni modus pa trdnost in stabilnost, da dolgo vztraja v določeni zgodbi. Njegove pozitivne lastnosti so, da ima ogromno energije, ustvarjalnih potencialov, organizacijskih sposobnosti, moči. Vpliven je, mogočen, aktiven in ima pogosto talent za igralstvo. Negativna plat tega znamenja pa so lahko despotstvo, egoizem, velika samosvojost, ki mu onemogoča sodelovanje z drugimi, še več, pogosto se jim zdi vzvišen snob.

Največ sprememb in preobratov lahko v letu 2023 pričakujete na poslovnem področju, ki je že nekaj časa deležno turbulenc. Nekaj olajšanja, uspeha, napredka in novih priložnosti bo sicer prinesel majski vstop Jupitra v polje kariere, a če ste na tem, da bi pustili službo, ali ste deležni mobinga in stresa, lahko žal poveča tudi ti dve negativni plati. Pomemben poslovni mejnik vas čaka z oktobrskim luninim mrkom, ko se bodo razrešile zadeve, ki se nizajo čez leto. Ali boste dokončno odšli, zamenjali službo ali pa končali določen projekt in želi sadove svojega dela. Če ste v pravnih sporih, bi bilo dobro, da zadeve zaključite do maja, prav tako je prvi del leta bolj naklonjen sodelovanju s tujino, visokošolskemu izobraževanju in potovanjem. Na začetku leta se lahko v vaše življenje vrne prijatelj iz preteklosti, ki ste mu nekaj zamerili.

Ljubezen

Za samske ljubezen v letu 2023 ne bo na prvem tiru, saj se bodo ukvarjali z drugimi stvarmi. Če že, se lahko od konca julija do septembra vrne bivši partner oz. se bodo sami ozirali nazaj, da bi obnovili zvezo, kar pa ni preveč pametno. Vezani si bodo marca oddahnili, saj bo Saturn zapustil področje partnerstva in zveza se bo zdela spet lahkotnejša, toplejša, manj jo bodo bremenile obveznosti in težave. A ne bodo se mogli še povsem sprostiti, saj se jim bo počasi, a korenito začenjal spreminjati pogled na partnerstvo in njihove potrebe.

Kariera

Kot rečeno, bo najbolj dinamično na poslovnem področju. Zgrabite nove priložnosti, jeseni pa sprejmite spremembe, ki bodo v resnici rezultat vašega preteklega prizadevanja. Če se niste dovolj potrudili, lahko določeni projekti odpadejo, če ste se, boste bogato nagrajeni. Tisti, ki poslovno sodelujete s tujino, pravniki, založniki in turistični vodiči, ne skrbite, če se pomladi nekaj konča, saj se bo kmalu pojavilo nekaj precej boljšega. Vse leto bodite čim bolj poslovni prilagodljivi, odločitve pa sprejemajte trezno in s premislekom, ne imulzivno in ihtavo.

Zdravje

Najbolj vas bodo ogrožali stres, nemir, živčnost, vezani na službo, zdelo se vam bo, da se ne morete sprostiti in vsega opraviti. Pomagajte si s sprostitvenimi tehnikami. Dobro je, da ste v zadnjih letih že naredili potrebno prehransko in zdravstveno revolucijo, kar pomeni, da precej dobro skrbite zase. Dobro bi bilo, da opravite pregled pri ginekologu ter si redko pregledujete dojke, če je treba, pa izdrete slabe zobe.

Finance

Kar se tiče zaslužka in plače, ne bo večjih posebnosti, tako da si lahko oddahnete. Bodite pa predvsem od marca naprej previdni pri vlaganju ali se mu odpovejte, saj bo bolj čas za varčevanje kot plemenitenje premoženja. Usahne lahko namreč neki dodatni priliv ali se partnerju zmanjšajo dohodki. Prav tako ni primerno obdobje za kreditiranje, če pa že imate kredit, se zdi, da ga boste težje odplačevali kot prej.

Preverite še druga znamenja