Horoskop

Lev

  23.7. - 22.8.

Horoskop, 23.7. - 22.8.

Trenutno bo najboljša rešitev opustitev nadzora, saj je lahko nasprotna stran, ko gre za srčne zadeve, v vrtincu nemira. Morda boste želeli stvari prepustiti toku in počakati, preden naredite naslednji večji korak.

Horoskop, 23.7. - 22.8.

Levi so veličastni, ponosni, imajo velik ego, ki mora blesteti. Strastni so, želijo biti glavni, navdušeno zgrabijo vsako priložnost. Entuziastični so in ekstravertirani, ves čas se jim mora kaj dogajati in njihovo življenje mora biti dramatično. Samozavestni so in očarljivi ter vedno dobijo, kar si želijo, saj nikoli ne odnehajo. Trma je sicer zanje lahko pogubna, a vseeno ne želijo spremeniti strategije in včasih vztrajajo na poti v propad. Odločno zagovarjajo svoje mnenje o vsem, drzni so in se delajo, da imajo prav, tudi ko nimajo. Od drugih zahtevajo spoštovanje, saj jim ugled veliko pomeni, in ker so srčni, pogumni in velikodušni, si ga tudi zaslužijo. Rojeni nastopači so, ki želijo biti vedno v središču pozornosti. Radi si privoščijo najboljše in se s tem pobahajo, čeprav so hkrati nagnjeni k veliki strogosti do sebe in drugih.

Levi bodo eno od znamenj, ki se jim bo v 2021. največ dogajalo tako v odnosih kot na poslovnem področju. Nove romantične priložnosti in poznanstva bodo spodbujali mrki, medtem ko boste v karieri končno poželi zasluge za svoj trud – dokončali projekte, napredovali … Če že nekaj časa vztrajate na poti, ki ni prava za vas, a si tega nočete priznati, pa vas bodo okoliščine prisilile v preobrat, ki vam morda sprva ne bo preveč všeč, pozneje pa boste zadovoljni s spremembo. Če si želite naraščaja, delajte na tem maja in decembra, ko bodo povečane možnosti za zanositev!

LJUBEZEN

Največ ljubezenskih dogodivščin lahko pričakujejo samski. Maja se lahko premaknejo od dvorjenja v zvezo ali se odločijo, da to ni prava oseba zanje, in odidejo. Junija bodo tako samski kot vezani spoznali veliko zanimivih ljudi, od oktobra do decembra pa bodo privlačni in pripravljeni na novo ljubezen. Vezani se lahko srečujejo s težavami in večjo odgovornostjo, ki bodo malce ohladile odnos, februarja lahko meša štrene tudi nekdo iz preteklosti. Maj in junij bosta za vse meseca povečane erotike in strasti, kar lahko vezani izkoristijo za pobotanje, samski pa za raziskovanje.

KARIERA

Uran še vedno vnaša veliko stresa in nepričakovanih dogodkov na službeno področje. V zadnjem letu ste se najverjetneje že naučili večje prilagodljivosti. Še naprej se ne upirajte spremembam in pojdite s tokom. Nič hudega ni, če boste vmes doživljali tudi trenutke negotovosti – raje jih jemljite kot priložnost za osvoboditev od vsega, kar vam na tej poti ne ustreza več. Novembra lahko pričakujete zaključek projekta oz. zadev, s katerimi ste se dolgo ukvarjali. Od vašega preteklega truda pa je odvisno, ali boste pustili vse za sabo in šli naprej ali boste uspeh okronali še z napredovanjem.

ZDRAVJE

Bolj boste morali popaziti na rodila, redno si pregledujte tudi dojke in materina znamenja. Decembra se izognite vsem nenujnim posegom, predvsem če so estetske narave, saj ne boste zadovoljni z rezultatom. Ker boste vezani bolj obremenjeni s partnerskimi težavami, najdite način za sproščanje in razbremenitev, sicer vam bodo skrbi počasi začenjale nažirati zdravje. Naučite se izpreči in poskrbeti zase!

FINANCE

Vaši prihodki bodo redni in stabilni, več pozornosti pa boste morali posvetiti skupnemu premoženju, saj boste bolj nagnjeni k naivnim odločitvam, nespametnemu posojanju denarja, tudi različni posredniki vas lahko ogoljufajo. Ne jemljite kredita in ne kupujte nepremičnine, saj se lahko oboje izkaže za mačka v žaklju. Maja in junija se vam sicer obeta neki dobitek – odpravnina, dediščina, iztek varčevanja …

Preverite še druga znamenja