Horoskop

Vodnar

  21.1. - 18.2.

Horoskop, 21.1. - 18.2.

Bodite pustolovski, predvsem ko gre za ljubezen in romantiko. Ne obupajte takoj, ko se stvari ne odvijajo, kot bi želeli. Verjemite, da se bodo izboljšale, če jih boste namesto s slabo voljo sprejeli z nasmehom.

Horoskop, 21.1. - 18.2.

Znamenje neodvisnega duha, ki ne prenese omejitev in konvencionalnosti, ampak svobodo. Vodnarji so idealisti, napredni, inovativni, zavračajo tradicionalne vrednote, človekoljubni in nekonformistični. Odločno sledijo svojim načelom, tudi če s tem nasprotujejo prevladujoči struji. Uporniki so, ki želijo spreminjati svet, njihove ideje so vizionarske, a pogosto preveč pred svojim časom, da bi jih drugi razumeli in sprejeli. Delujejo ekscentrično, lahko pa čas pokaže, da so bili le nerazumljeni. Pogosto so odmaknjeni in težko vzpostavljajo tesne osebne odnose zaradi velike individualnosti in navidezne brezčutnosti. Skupno življenje je zanje velik preizkus. Del njih si želi bližine, drugi pa ohraniti svobodo, ti dve nasprotji pa le stežka združujejo. Nasprotujejo predsodkom, se bojujejo proti družbeni nepravičnosti in se zavzemajo za šibkejše.

Omejitve in pritiski vas bodo spremljali vse leto, saj se je Saturn premaknil v vaše znamenje. Učil vas bo odgovornosti, reda, discipline ter vam počrnil pogled na svet. Jupiter, ki je prav tako v vodnarju, bo sicer malce omilil njegov vpliv in prinesel tudi priložnosti za napredek, če boste le pripravljeni zavihati rokave in stisniti zobe. Ker boste manj odporni in preobremenjeni, si zagotovite dovolj počitka, sicer se vam bo poznalo na zdravju. Nekaj pretresov vas čaka v družinskem življenju, lahko tudi hišnih popravil ali stresa, povezanega s starši, hkrati pa se vam bo v 2021. spremenil prijateljski krog.

LJUBEZEN

Če boste le našli dovolj časa in volje ter se odprli za odnose, se bo na tem področju veliko dogajalo. Po eni strani boste spoznali kar nekaj zanimivih novih ljudi, med katerimi se lahko skriva tudi nekdo, ki vam bo všeč, po drugi pa se lahko maja vračajo bivši ali skočite iz ene zveze v drugo povsem nepričakovano. Čeprav se bo nova zaljubljenost pojavila na prvi pogled, se bo izkazala za pravo. Vezani ne boste deležni večjih pretresov. Poleti bosta naredila korak naprej in najbolj uživala drug z drugim.

KARIERA

Ves čas boste razpeti med službene in delovne obveznosti ter imeli občutek, da se ne enemu ne drugemu področju ne morete v celoti posvetiti. Mikalo vas bo, da bi se osvobodili in opustili kakšen projekt ali celo dali odpoved, ker vam bo to prinašalo tolikšen stres. Toda ne vlecite nepremišljenih potez in krotite svoj impulzivni značaj pred novembrom, ko se bo nek projekt ali smer končala sama od sebe zaradi vpliva mrka.

ZDRAVJE

S Saturnom v svojem znamenju boste morali bolje poskrbeti za svoje telo in dušo. V fizičnem smislu so lahko bolj na udaru kosti, zobje, sklepi pa tudi na splošno boste manj odporni, imeli manj moči, večja možnost je tudi za izgorelost, ker boste preveč obremenjeni in si ne boste pravočasno spočili. Ne pustite, da vas strahovi, pomanjkanje upanja, depresija in skrbi potegnejo na dno. Februarja boste morali reševati neko staro težavo, ki se bo ponovila.

FINANCE

Z denarjem že na splošno niste najboljši, v 2021. pa vam bo šlo še slabše od rok. Preveč boste zapravljali, posojali denar drugim, sočutno skrbeli za dobrobit vseh razen sebe. Poskusite biti čim bolj realni in odgovorni ter ne pustite, da vam denar leti iz rok v vse smeri. Previdno tudi pri dobrodelnih projektih. Preprosto preverite vsa dejstva, preden kaj plačate. Maj in junij bosta sicer meseca, ko lahko kaj dodatno zaslužite, zato le zgrabite ponudbe, ki se pojavijo v tem času, saj se bodo izkazale za posebno dobičkonosne.

Preverite še druga znamenja