Horoskop

Vodnar

  21.1. - 18.2.

Horoskop, 21.1. - 18.2.

Ne glede na številne obveznosti je pomembno, da si vzamete čas in zapišete svoje ideje. Splača se jim posvetiti pozornost, saj jih boste slej ko prej potrebovali, in takrat boste nanje pripravljeni.

Horoskop, 21.1. - 18.2.

Vodnar 2022 20. 1.–18. 2.

Vodnarji so prijateljski, človekoljubni, nezavezani na druge, svobodomiselni, ekscentrični, inteligentni, hladni, samosvoji, edinstveni, trmasti, nečustveni individualisti, ki si prizadevajo za čist planet in pravičnejšo družbo. Pogosto so pred svojim časom, zato jih drugi težko razumejo. Najbolj potrebujejo svojo svobodo in nočejo biti omejeni. S čustvi se ne znajdejo, njihov svet je mentalni. Svoj izostren intelekt uporabljajo, da dosegajo cilje. Slovijo kot posebneži in skrivnostneži, ki se jih ne da prebrati. Imajo veliko prijateljev, družbeno in družabno so zelo dejavni, v manjših, intimnih skupinah pa se ne počutijo dobro. Sočutni in predani so pri reševanju sveta, a trdosrčni v tesnih odnosih. Hitri so, saj jim vlada Uran – hitro govorijo, si premislijo, delujejo, se odzivajo. Veliko jih je tehnološko podkovanih in obožujejo moderne izume, med njimi je veliko izumiteljev, računalničarjev, genijev, saj premorejo edinstvene talente in sposobnosti.

V letu 2022 boste eno najbolj obremenjenih znamenj, saj je že drugo leto v vašem znamenju strogi Saturn, ki vam prinaša bremena, tesnobo, pesimizem, znižuje vitalnost, da se vam zdi, kot bi se skozi življenje prebijali z utežmi na nogah in z rokami v verigah. Dobro bi bilo, da razumete, da vas v resnici želi disciplinirati, sili vas, da prevzamete večjo odgovornost za svoje življenje in telo ter naredite red. Ker se hkrati še mrki dovršijo v hiši doma in kariere, boste resnično zelo obremenjeni in boste morali dobro paziti nase in na svoje zdravje.

Ljubezen

Ker boste tako zaposleni z reševanjem drugih težav, ne boste preveč navdušeni nad iskanjem nove ljubezni. Raje boste v samoti predelovali svojo bolečino. Ker v resnici nova simpatija ne bi imela prav dosti od vas, dokler se ne sestavite, je najbolje, da to leto presedite na klopi in zbirate moči za čas, ko se boste vrnili v igro. Vezani boste deležni stresa doma in v službi. Ne pustite, da vas to oddalji od partnerja, izkoristite krizo, da se povežeta in postaneta močnejša.

Kariera

Mrka v maju in oktobru prinašata karierne spremembe. Sprejmite jih mirno in potrpežljivo, z zaupanjem, da vas vodijo v pravo smer, četudi se vam bo zdelo, da se vam majejo tla pod nogami in izgubljate varnost. Če boste izgubili službo, boste namreč še v 2022. našli novo. Ker bo precej turbulentno tudi na domači fronti – lahko se npr. selite –, se lahko celo odločite in ostanete nekaj časa doma. V vsakem primeru pa se boste morali posloviti od starega in udobnega in pogumno stopiti v novo in neznano smer.

Zdravje

Ker vam Saturn znižuje odpornost in prinaša črne misli, boste morali v tem letu res dobro poskrbeti zase. Po eni strani si sestavite urnik, ki se ga boste držali, na katerem bo tudi čas za spanje, šport in redno prehranjevanje. Več težav imate lahko s kostmi, sklepi, zobmi, hrbtenico, poleg tega se vas lahko okužbe hitreje primejo. Živite zdravo, lahko posežete tudi po prehranskih dodatkih in si privoščite sprostitvene terapije.

Finance

Čeprav boste dvomili o svojih sposobnostih, se obremenjevali z domačimi šoki ter bo vaša kariera negotova, vam finančno ne bo šlo slabo. Ravno nasprotno – do maja in novembra bo Jupiter poskrbel za dodatni zaslužek, lahko tudi od novih projektov. Edino opozorilo je, da denarja nikomur ne posojajte in ne bodite naivni, recimo pri piramidnih shemah ali kriptovalutah. Pravzaprav se vlaganju raje v celoti izognite.

Preverite še druga znamenja