Horoskop

Vodnar

  21.1. - 18.2.

Horoskop, 21.1. - 18.2.

Prijatelj vas bo presenetil z neizvedljivimi idejami. Poslušali ga boste, ker ste vljudni. Pozneje se boste spraševali, ali še vedno živi na tem planetu. Nikar se ne vpletajte v njegova dejanja.

Horoskop, 21.1. - 18.2.

Vodnar 2023 

Vodnar je intelektualno, odprto, družbeno usmerjeno znamenje. Na zasebni ravni deluje hladno, saj je njegov tradicionalni vladar Saturn, zavzema pa se za enakost vseh in socialne vrednote, saj je moderni vladar revolucionarni Uran. Zanje je javno delovanje pomembno, njegova prizadevanja – naj gre za pravice živali, zatiranih in drugačnih, ekologijo itd. – pa lahko prinašajo bistvene spremembe, ki so pred svojim časom ali omogočajo razvoj znanosti in tehnologije. Svoje potrebe in želje zna vodnar postaviti na drugo mesto za dobrobit skupnosti. Njegove dobre lastnosti so humanost, bistrina, modrost, naprednost, modernost, genialnost, hitrost in učinkovitost, zmotijo pa nas običajno nekonvencionalnost, drugačnost vse do ekscentričnosti, na zasebni ravni pa premalo toplote, sposobnosti za pristno bližino, včasih živčnost in prenapetost …

Od marca naprej si boste oddahnili, saj po dveh letih in pol Saturn, strogi učitelj, ki nam prinaša bremena in lekcije, zapušča vaše znamenje. Čeprav boste premik čutili, kot da bi sneli z ramen težak nahrbtnik, pa si vseeno ne boste mogli povsem oddahniti, saj bo vstopil v drugo hišo, ki je povezana z denarjem. Lahko boste imeli več izdatkov ali morali zategovati pas, prejemali nižjo plačo … Veliko se bo dogajalo tudi v odnosu s sorojenci. V prvem delu leta se boste dobro razumeli, se pobotali, če ste sprti, dosežete lahko tudi pomemben skupni dogovor. V drugi polovici leta pa vam bo Jupiter pomagal pri obnavljanju doma, iskanju novega stanovanja, prenavljanju … V življenju enega od vaših staršev se lahko izboljša težavna situacija, kar bo posredno razbremenilo tudi vas. Čeprav bo nekaj stresa ostalo, se boste doma dobro počutili in si polnili baterije, obdani z družino.

Ljubezen

Na začetku leta boste zaključevali odnos ali postavljali končno piko na i, če se je vrnil partner iz preteklosti. Pazite, da vas ne vodi jeza, bolje bi bilo, če bi ostali čim bolj razumni. Vezani se bodo od konca julija do začetka septembra ukvarjali z neko staro temo, glede katere ne morejo doseči soglasja. Lahko se pojavi tretja oseba, s katero ste že imeli opravka, ki bo spet poskušala omrežiti partnerja, ali pa vas zamika nekdo drug. Razplamtelo se bo ljubosumje. Ne počnite neumnosti, ker boste potegnili kratko.

Kariera

Saturnov prehod v ribi vas bo razbremenil, zato boste lažje vlagali energijo v delo, se ne osredotočali več samo na tisto, kar je treba nujno narediti, ampak načrtovali in se ukvarjali s podrobnostmi. Nič več ne bo vse tako težko, stvari se bodo hitreje odvijale. Večjo poslovno prelomnico lahko pričakujete pomladi, ko bo lunin mrk prinesel rezultate vašega preteklega dela. Če ste se trudili, boste želi uspeh, sicer razočaranje. Lahko zaključite pomemben projekt, ki vam bo utrl pot naprej. Jesen prinaša pomembno sodelovanje s tujino.

Zdravje

Manj boste utrujeni, črnogledi, zaskrbljeni, bolj vitalni, živahni in energični. Težave z zobmi in sklepi se bodo po marcu umaknile, kar vam bo prineslo več volje do življenja. Tudi bolj odporni boste od pomladi naprej. Slabost Saturnovega umika iz vašega znamenja je sicer, da boste manj disciplinirani pri prehrani in telesni vadbi, zato bi bilo pametno ohraniti zdrave navade, v katere vas je v zadnjih dveh letih prisilil.

Finance

Zadnje čase vam denar kar polzi iz rok, zapravljate ga za neumnosti ali ga celo posojate. Saturn bo naredil red na tem področju. Omejili boste odhodke, vodili evidenco izdatkov, varčevali, kupovali cenejše izdelke … Čeprav vas bodo v to prisilili manjši prihodki, bo spodbudno, da se boste naučili bolj trezno ravnati s svojim proračunom. Najbrž ni treba omeniti, da leto ni najboljše za vlaganje, kreditiranje in nakup nepremičnine.

 

Preverite še druga znamenja