Horoskop

Rak

  22.6. - 22.7.

Horoskop, 22.6. - 22.7.

Komunikacija bo odprta, prijetna in podpirajoča. Srečanja vam lahko odprejo vrata za zanimive razprave, v katerih boste uživali. Edina slaba stran današnjega dne bi lahko bila preobremenjenost.

Horoskop, 22.6. - 22.7.

Rak 2024

Raki so eno samo veliko čustvo na dveh nogah. Vse, kar se dogaja okoli njih, doživljajo čustveno in osebno, zato so hitro užaljeni, prizadeti, ranjeni. Takrat se skrijejo pod svoj oklep in ne pustijo nikogar blizu. Kuhajo mulo, dokler se jim opravičimo in jih čustveno potolažimo. Izredno družinski so in v taki ali drugačni obliki si ustvarijo družino oz. svoj krog ljudi, ki so jim blizu. Lahko imajo veliko otrok in se odlično znajdejo v materinski vlogi. V svojem družinskem gnezdu se morajo počutiti varno in podprto. Čutiti morajo, da lahko bližnjim zaupajo. Radi jejo, kuhajo, ne samo ker so skrbni, lahko so tudi gurmani. Paziti morajo na to, ker se hitro zredijo, saj njihova teža plimuje tako kot Luna, ki vlada njihovemu znamenju. Prav tako je pri njih večja možnost prenajedanja v čustveni stiski. Znajo biti namreč zelo negotovi, posebno v novih situacijah, v katerih se ne počutijo varne. V letu 2024 ne boste niti med najbolj obremenjenimi znamenji niti med največjimi srečneži. Do konca maja se vam še splača čim več sodelovati v različnih društvih, prijateljskih in drugih skupinah, saj vam nova znanstva lahko odprejo marsikatera vrata. Veselite se lahko, da Pluton zapušča vaše partnersko področje in ste iz vseh kriz preteklih let izšli močnejši, hkrati pa je odpadlo vse, kar ni bilo dobro za vas. Odnosi, ki so preživeli pritiske, so se okrepili – in priznati morate, da sta s partnerjem tesneje povezana kot pred tem. Veliko se boste ukvarjali z domom – lahko se selite, kupujete ali prenavljate bivališče ali boste morali pomagati staršem, ki bodo deležni nepričakovanih sprememb. Jeseni bo koristno potovanje ali izobraževanje v tujini. Izogibajte se sodnim sporom, saj ne boste imeli sreče, hkrati boste naivni in preveč zaupljivi, tako lahko nasprotna stran manipulira z vami.

LJUBEZEN

Kot rečeno, boste počasi čutili popuščanje pritiska v odnosu, lažje boste zadihali. Leto sicer ne bo namenjeno ljubezni, več se bo dogajalo na drugih področjih. Večja je verjetnost skritih zvez. Samski imajo več možnosti za novo romanco od konca septembra, med rjuhami pa bo zanje in za vezane najbolj vroče že prej, od druge polovice februarja dalje. Velja opozorilo pred romantičnim zapletanjem s tujci oz. v tujini. Ljubezenska pravljica se namreč lahko spremeni v razočaranje, takoj ko stopite na trdna tla in snamete rožnata očala.

KARIERA

Tisti, ki poslujete s tujino, bodite posebno pozorni, saj vas lahko ogoljufajo, sodelovanje bo težavno in vam prineslo same skrbi. Veliko poslovno spremembo vam lahko prinese aprilski mrk v hiši kariere. Če se ena zgodba konča, ne skrbite, saj se bo v naslednjih mesecih začela nova. Pustite, da se zgodi, kar se mora. Čeprav vas bo motil občutek, da imate zvezane roke, bo dolgoročno preobrat spodbuden za vas. Prijatelji in skriti zavezniki vam bodo stali ob strani, tako jo boste na koncu dobro odnesli. Čeprav se lahko okoristite s skritimi posli, bo tveganje preveliko, zato se ne igrajte z ognjem.

ZDRAVJE

Zdravje vam bo dobro služilo, na tem področju v 2024. ne bo večjih sprememb in pretresov. Po koncu maja lahko razrešite marsikaj, kar vas bremeni, ali najdete primerne terapevte in guruje, ki vas bodo podprli. Dobro bi bilo, da bi se psihično čim bolj okrepili, saj vas naslednja leta čaka korenita preobrazba s Plutonovim vstopom v vodnarja. Poskrbite za svoje spolno zdravje. Obiščite ginekologa. Večkrat si pretipajte dojke.

FINANCE

Četudi se boste spomladi znašli med službami oz. projekti, ne skrbite, saj boste dobili odpravnino, država ali kdo drug bo poskrbel za vas, tako da vam materialno ne bo nič manjkalo. Po drugi strani Pluton skozi krizo usmerja pozornost na področje skupnih financ in vlaganj. Lahko se boste morali boriti za dediščino, spremembo kreditnih pogojev pri banki … Izogibajte se piramidnim shemam in naložbam, ki niso varne.

Preverite še druga znamenja