Horoskop

Rak

  22.6. - 22.7.

Horoskop, 22.6. - 22.7.

Ste v težkem položaju in zdi se, da vas ljudje vlečejo na vse strani. Bodite previdni, da z vami ne bodo manipulirali ali vas celo izkoristili za svoje cilje. To je lažje reči kot narediti, a bodite vztrajni v nameri.

Horoskop, 22.6. - 22.7.

Znani so po svojem oklepu, ki ščiti njihovo ranljivo in občutljivo notranjost pred zunanjim svetom. V resnici so namreč nadvse nežni in zaradi svoje rahločutnosti potrebujejo občutek varnosti, so pa zato včasih tudi obrambno nastrojeni. Težko so neposredni, raje ostajajo previdni, toda ko si zastavijo cilj, vztrajajo, dokler ga ne dosežejo. Družinsko življenje postavljajo na prvo mesto, pomembno jim je, da se dobro razumejo s sorodniki. Če so domači odnosi porušeni, se slabo počutijo. Nostalgični so in radi skrbijo za druge. Čustveni so in intuitivni ter se znajo vživljati v čustva drugih. Ker se jim razpoloženje hitro spreminja, jih okolica težko razume. V enem trenutku so namreč prijazni, v drugem pa odmaknjeni. Dobro bi bilo, da se naučijo obvladati svojo skrajno občutljivost. Največ sprememb in stresa bo v 2021. v povezavi z zdravjem, lahko boste morali prevetriti svojo rutino in prevzeti bolj zdrave navade. V to vas bodo prisilile težave, ki se bodo pojavile maja in junija, razreševali pa jih boste do konca leta. Odnosi v službenem kolektivu bodo turbulentni in pričakujete lahko, da se bodo nekateri projekti zaključili, sodelavci pa poslovili. A ne skrbite preveč – vse, kar bo odneslo zgodnje poletje, vam ne služi več in ovira vašo rast. Do decembra se bo pokazalo, za kaj je bilo vse skupaj dobro, hkrati pa boste spoznali nove ljudi in začeli drugačne projekte.

LJUBEZEN

Tisti v resnih zvezah si lahko oddahnete, da sta Saturn in Jupiter zapustila vašo partnersko hišo, s seboj pa odnesla pritiske, nestrinjanja in težo v odnosu. V 2021. boste sicer lažje zadihali, a ker sta hkrati vstopila v vašo hišo spolnosti, bosta sicer tako samskim kot vezanim prinesla nove priložnosti za strastna doživetja, a tudi blokade, zaplete in pomanjkanje želje po in imnosti. Kot se sami pri sebi ne bi mogli odločiti, kaj bi res radi. Osvajalske podvige sicer samski umestite v jesen, ko boste najbolj privlačni in samozavestni. Decembra se lahko vrne nekdo iz preteklosti.

KARIERA

Drzno boste premagali vse izzive in napredovali. Aprila boste najbolj odločni in energični ter poslovno razširili krila. Ne pustite, da vas mikroklima in turbulence v delovnem okolju spravijo iz tira. Držite se svojih ciljev in ne odstopajte od njih. Pazite se le izgorelosti, saj boste nagnjeni k delu prek svojih meja. Če se ukvarjate s kreativnimi projekti, boste najbolj prodorni novembra, maja in junija pa so vplivi ugodni za povezovanje s tujino in dodatno izobraževanje.

ZDRAVJE

 Kot rečeno, vam lahko ponagajala zdravje. Ne boste toliko občutljivi, bolj bo šlo za to, da se bodo pokazali rezultati preteklega dela na sebi in skrbi za svoje telo. Če ste bili doslej prijazni s sabo in skrbeli za prehrano in gibanje, vam ne bu hudega, čas od maja dalje bo samo ugodnejši za spreminjanje navad, pri katerih že vztrajate. Če pa ste se zanemarjali in je vaše telo šibko, bodo mrki služili kot brca v rit, da pravočasno ustavite katastrofo.

FINANCE

Vaši prihodki se ne bodo kaj dosti spreminjali, ni pa pametno letos vlagati, kupovati nepremičnine, se kreditirati, tvegati na borzi, posojati denarja, celo pri dediščini, odpravnini ali ločitvenem sporazumu se lahko kaj zaplete in podaljša. Ne gre za to, da boste popolnoma brez prihrankov, le skrbelo vas bo za prihodnost in skrbno boste stiskali svoj privarčevani kupček pod blazino, lahko pa vas doletijo tudi kakšni nepredvideni stroški.

Preverite še druga znamenja