Horoskop

Rak

  22.6. - 22.7.

Horoskop, 22.6. - 22.7.

V zadnjem času težko najdete zadovoljstvo v materialnih dobrinah. Vse bolj vas privlači duhovni svet ter vpogled v neotipljivo in neresnično. Pridružite se skupini, ki raziskuje skrivnostni duhovni svet.

Horoskop, 22.6. - 22.7.

Rak 2022 21. 6.–22. 7.

Raki so mirni, radi so doma in skrbijo za druge, čustveni, občutljivi, prijazni, zaščitniški in iščejo varnost. Pri njih gre pogosto za vse ali nič in hitro se skrijejo pod svoj oklep. Če o nečem niso prepričani, raje ne tvegajo, a ko začutijo, da je pravi čas, hitro planejo k cilju. Ne marajo nepredvidljivosti in pogosto se raje vkopljejo v udobju doma ter čakajo na boljše čase. Ne ker so bojazljivi ali šibki, ravno nasprotno – zelo odločni, odporni in pogumni so, ko je treba, sicer pa ne marajo pritegniti pozornosti. Radi imajo mir, odmaknjenost in družinsko življenje, ki je pogosto njihova prioriteta. Odlično se znajdejo v starševski vlogi, a njihova pretirana zaščitniška nota lahko preraste v nadzorovanje in dušenje otrok, saj ne znajo potegniti črte. Dobro znajo čustveno izsiljevati druge s krivdo in kuhanjem mule. Z ranjenimi rakom tako ni najlažje shajati.

Poudarek leta 2022 bo na spoznavanju novih ljudi in druženju, med novimi znanci pa se ob tem kaj hitro lahko znajde nekdo, ki vam bo hitreje pognal kri po žilah. Mrki se namreč dovršijo na vaši osi prijateljstva in ljubezni, zato boste samski raki težko ostali skriti pod svojo lupino, ko bo nekdo pravilno zaigral na vaše note. Če ste vezani, boste vso energijo usmerjali v otroke in ustvarjalnost, pri tem pa spoznavali nove ljudi, ki vam bodo prinašali nove priložnosti. Zadovoljstvo boste našli v potovanjih, v karieri pa se vam bo nasmehnila sreča od maja do oktobra ter od decembra naprej.

Ljubezen

Če ste v krajši zvezi, ki še ni pognala globljih korenin, boste maja pred pomembno odločitvijo, ki gre lahko v obe smeri – torej da ostanete ali greste. A tudi v slednjem primeru vam ne bo nič hudega, saj se vam najpozneje jeseni odpirajo nove možnosti. Vezani boste v 2022. obsedeni s partnerjem in strastno navezani nanj, otepali se boste ljubosumja. Ne glede na vaš status pa je vse leto povečana možnost za naraščaj, ki vas utegne presenetiti, čeprav boste v spalnici zadržani in previdni.

Kariera

Do maja čaka največ uspeha in širitve posla tiste, ki delajo v založništvu, pravu, v izobraževanju ali so povezani s tujino. Prejmete lahko sanjsko ponudbo. Enako velja za študente. Od maja do oktobra ter od decembra dalje pa se Jupiter pomakne v polje vaše kariere in prinaša srečo, napredovanje ter nove priložnosti. Pogumno jih zgrabite, nič ni hudega, če boste s tem stopili iz svoje cone udobja in se preizkusili v nečem novem. Ne omahujte, če morate prositi nove znance za kakšno poslovno uslugo ali pomoč v karieri. Vse se bo na koncu obrnilo v vaš prid.

Zdravje

Do pomladi bo Jupiter poskrbel za to, da vam zdravstveno ne bo nič hudega. Tudi če se spopadate z manjšimi težavami, se bodo uspešno rešile. Edino resno opozorilo v letu 2022. je, da se pazite spolno prenosljivih bolezni in vnetij, saj se vam zaradi razburljivega ljubezenskega življenja lahko zgodi kakšna avantura za eno noč. Redna telesna vadba pa naj bo tudi sicer vaše vodilo, saj se raki ne morete upreti sladkarijam in crkljanju s hrano.

Finance

Nič se ne bo spremenilo glede vašega služenja denarja ali višine plače, boste pa vsak cent vlagali v dolgoročne projekte, npr. nakup ali opremljanje nepremičnine. Prav tako se lahko zgodi, da boste morali še dobro leto finančno poskrbeti za partnerja ali domače, ker se bodo znašli na tesnem z denarjem. Stisnite zobe, tudi to obdobje boste prebrodili. Pa saj boste z novimi projekti tudi kaj malega dodatno zaslužili.

Preverite še druga znamenja