Horoskop

Devica

  23.8. - 22.9.

Horoskop, 23.8. - 22.9.

Zmedla vas bodo hitra dejanja. Ne bodite presenečeni, če se vam bo v glavi vrtelo zaradi nedavnih dogodkov. Imeli boste občutek, da se stvari prehitro dogajajo, zato jim ne sledite in jih ne razumete najbolj.

Horoskop, 23.8. - 22.9.

Device so analitične, razsodne, pridne in delovne, glavi dajejo prednost pred srcem ter imajo močan čut za služenje drugim. Kritične so do sebe in drugih ter imajo pogosto previsoke zahteve. Stremijo k popolnosti, osredotočajo se na podrobnosti, njihov um deluje kot švicarska ura. Vedno so pripravljene pomagati, sočutne so in svoje potrebe pogosto postavljajo na drugo mesto. Močno jih ovira njihova nenehna zaskrbljenost in dvom o sebi. Občutljive so in za občutek varnosti morajo imeti urejeno praktično in materialno plat življenja. Lahko so obsedene z redom, čistostjo in higieno, po drugi strani pa so precej stvarne in čutne – rade se poveselijo s prijatelji in skočijo med rjuhe, čeprav si to največkrat bojijo pokazati. Toda da bi bile res srečne, se morajo naučiti sprostiti in združiti ti dve plati svojega značaja.

Opremljali boste dom, ga prenavljali ali se selili, veliko pozornosti pa boste posvečali tudi svojim staršem in družinskemu življenju. Maja se lahko začne iskanje nove nepremičnine ali se zgodi pomemben premik na tem področju, ki vas bo silil v spremembe, decembrski mrk pa bo zaključil proces in vas prestavil na druge tirnice. V življenju enega od vaših staršev se prav tako lahko zvrstijo pomembne prelomnice. Novembra se boste dodatno izobraževali, se povezovali s tujino in potovali, junija pa lahko pričakujete pomembne poslovne transformacije, ki bodo zaključile staro in vam odprle pot v novo poglavje življenja.

LJUBEZEN

 Še vedno si celite rane od zadnje romance, v kateri ste bili ogoljufani ali grdo zmanipulirani, zato ste nezaupljivi in si ne upate tako hitro spet odpreti srca. A kljub temu se lahko na začetku in ob koncu leta samskim nasmehnejo nove priložnosti in spoznajo nekoga, ki se mu ne bodo mogli upreti. Vezani se bodo s partnerjem najbolje razumeli februarja, ko lahko oživijo strasti, sicer pa se morajo zavedati, da v odnosu niso najbolj realni. Ker idealizirajo svojo drugo polovico, so lahko razočarani, ko se izkaže, da je tudi ona krvava pod kožo.

KARIERA

Maja bodite posebno previdni, saj je povečana možnost napak, preuranjenih odločitev, nesporazumov in zamud. Junija se bodo dodobra premešale karte v karieri in lahko se zgodi pomembna sprememba, tudi menjava zaposlitve. A ne skrbite, dolgoročno vam bo to v korist. Malce več težav boste imeli s sodelavci, ki vam bodo nalagali svoje delo. Z Jupitrovo pomočjo lahko sicer pridobite pomembne nove projekte, a vas bodo izčrpavali in spremenili v deloholika.

ZDRAVJE

Zdravstveno se boste morali v 2021. paziti, saj boste neodporni, izgoreli, šibki. Saturn bo zahteval, da naredite red pri prehrani in gibanju, omejite nezdrave navade, vzpostavite dnevno rutino, ki bo omogočala tudi dovolj počitka in spanja. Na plan lahko pridejo kronične težave, sklepi, kosti in zobje bodo bolj na udaru. Na srečo bo Jupiter ublažil najhujše scenarije, kljub temu pa bo skrb zase ena vaših glavnih nalog leta. Februarja nujno pridobite drugo mnenje o svoji bolezni.

FINANCE

Finančno področje ne bo posebno obremenjeno, le septembra bodite previdni, če se dogovarjate o višini plače ali ceni za svoje storitve oz. delo. Če se bo nekaj zdelo preveč dobro, da bi bilo res, verjetno tudi bo. Decembra pa se pazite finančnih napak, izogibajte se vlaganju in ne zapravljajte preveč za lepotne, kozmetične, luksuzne izdelke, saj ne bodo vredni toliko, kot boste zanje odšteli, ali vas bodo kako drugače razočarali.

Preverite še druga znamenja