Horoskop

Devica

  23.8. - 22.9.

Horoskop, 23.8. - 22.9.

Eden od družinskih članov že dolgo zadržuje negativna čustva. Zaskrbljeno boste opazovali, ko mu bodo dokončno popustile zavore. Poiščite način in se pogovorite ter mu izkažite podporo.

Horoskop, 23.8. - 22.9.

Devica 2023

Devica je eno pametnejših, iznajdljivih znamenj, ki zna zaradi svojega zemeljskega elementa bistrost in okretnost konkretno, praktično uporabiti v življenju. Gibljivi modus ji sicer prinaša pomanjkanje samozavesti, skupaj s pomanjkanjem veselja in zabave, osredotočenost na male, vsakodnevne cilje ter manj optimizma. Pozitivne lastnosti device so, da je to prijazno, ustrežljivo, pridno, delavno, natančno, organizirano, prilagodljivo, kritično znamenje, sposobno načrtovanja in analiziranja. Po drugi strani pa so lahko device pretirano kritične do sebe in drugih, preveč perfekcionistične in deloholične, imajo nizko samozavest in ne zaupajo v svoje sposobnosti. Vladar Merkur jim prinaša preveč misli, tako pogosto ne vidijo širše slike, ker se ukvarjajo z malenkostmi. Pomanjkanje samozavesti velikokrat vodi v pomanjkanje zadovoljstva in nesproščenost.

Finančni izzivi, spremembe in preobrati na tem področju vas čakajo tudi v letu 2023. Do pozne pomladi bo sicer dobrotnik Jupiter ščitil vaše naložbe, vlaganja, partnerjeve zaslužke in druge transakcije, po tem pa bo sončni mrk prinesel nepričakovane zasuke, ki vam bodo lahko zaprli določen vir prihodkov ali vas prisilili v varčevanje ali drugačno poslovanje. Morali boste postati bolj podjetni in se učili, kako plemenititi svoj denar. Šele jeseni se vam lahko spremeni tudi plača, a brez skrbi. Odpadli bodo le projekti, ki se vam ne splačajo, da bi se osredotočili na bolj dobičkonosne. Če sodelujete s tujino, končujete študij, imate kakšne opravke na sodišču, vas bo v drugi polovici leta spremljala sreča, oktobra pa se lahko zadeve dokončno zaključijo. Stresno bo, a na koncu boste uspešni. Prav tako se vam v drugem delu 2023 lahko obeta več potovanj v tujino.

Ljubezen

Samski se boste ozirali okoli sebe, a ni nujno, da bo to leto, ki lahko prinese trajnejše rezultate. Manj intenzivni boste in se odločali za novo zvezo bolj po pameti kot strasteh. Nič kaj dobra novica za vezane ni, da se Saturn marca pomika v partnersko hišo. Odnos se bo ohladil, obremenjena bosta z drugimi stvarmi in se bolj ukvarjala z njimi kot z romantiko. Po drugi strani se lahko tisti na koruzi odločijo narediti red in se končno uradno vezati. Če ste partnerja doslej idealizirali, ga boste odslej videli realno in z drugačnimi očmi.

Kariera

Na začetku leta boste morali popravljati pretekle napake in nadoknaditi zaostanke, si odločno in vročekrvno izboriti kaj za nazaj. V 2023. sicer ne bo toliko poudarka na sami karieri kot na služenju denarja, si boste pa na ravni vsakdanjega dela lahko od marca naprej oddahnili, ker Saturn zapušča šesto hišo, tako bodo boljši odnosi s sodelavci, hkrati pa boste manj garali. Ker ste že naredili red in opustili nesmiselne projekte, boste lahko uspešno nadaljevali pomembnejše. Izkoristite priložnosti, če sodelujete s tujino!

Zdravje

Od marca naprej vam bo zdravje bolje služilo, končalo se bo dveletno obdobje, ki vas je sililo, da opravite potrebne preglede in začnete bolje skrbeti zase. Čeprav je bilo naporno, boste zdaj spoznali, da vam nov prehranski načrt in življenjski slog odlično služita. Smiselno je, da še naprej ostanete disciplinirani in se potrudite zagotoviti telesu, kar potrebuje. Manj utrujeni boste, a si tudi ne boste več nalagali prekomernega dela.

Finance

Kot rečeno, bodo finance v tem času ena glavnih tem. Pomembno je, da vas njihovo nihanje in preobrati na tem področju ne spravijo v paniko, ampak razumete, da se stvari spreminjajo, da bi se naučili v prihodnosti sprejemati bolj donosne ponudbe in kar najbolje oplemenititi prihranke. Mrki kažejo nove začetke, toda prej bodo zrušili tisto, česar ne potrebujete, in vas glasno opozorili na finančne napake, ki jih delate.

Preverite še druga znamenja