Horoskop

Devica

  23.8. - 22.9.

Horoskop, 23.8. - 22.9.

Spoznali boste ljudi, ki imajo dragocene informacije, ki bi vam lahko koristile pri zaključevanju še nedokončanih projektov. Zabeležite si zanimiva dejstva in jih poskusite čim bolj izkoristiti.

Horoskop, 23.8. - 22.9.

Devica 2022 23. 8.–22. 9.

Device so inteligentne, kritične, skromne, skrbne, nemirne, pridne, analitične, resne, ozkoglede, sposobne in nagnjene k pretirani redoljubnosti in zaskrbljenosti. Rade ostajajo v ozadju, kjer s svojimi organizacijskimi veščinami pomagajo tistim pod žarometi. Praktične, razumne, logične in bistre so, vedno znajo navesti argumente za in proti nečemu, a zaradi sramežljivosti in zadržanosti pogosto spustijo marsikatero priložnost in ne pokažejo svojih talentov. Ker jim vlada Merkur, so vešče v komunikaciji, zgovorne in imajo smisel za humor. Njihova natančna narava gre drugim pogosto na živce. V resnici so perfekcionisti, ki želijo, da je vse popolno, zato se čutijo nerazumljene, ko jim očitajo, da se nenehno pritožujejo in so prestroge. Najbolj zahtevne in kritične so seveda do sebe. Vidijo namreč več podrobnosti kot drugi in vedno predvidijo morebitne prihodnje scenarije.

Razen težav z zdravjem se vam obeta kar uspešno leto, spremembe, ki jih bo prineslo, pa vam bodo koristile. Jupiter bo nekaj časa skrbel za to, da se bosta s partnerjem dobro razumela, mnoge zveze se lahko poglobijo in končajo s poroko. Od maja do oktobra in od decembra dalje pa bo omenjeni planetarni dobrotnik skrbel za partnerjeve finance, vaše finančno vlaganje in večje transakcije. Niti dediščina ni izključena, lahko pa boste imeli srečno roko pri nakupu nepremičnine. Lahko vas čakajo tudi nepričakovano potovanje, izobraževanje v tujini, preobrati na sodišču …

Ljubezen

S povprečno in površno zvezo se ne boste zadovoljili, iskali boste globoke strasti, erotiko, popolno predanost. Če boste to našli, ne boste dvakrat pomislili, ampak takoj naredili korak naprej in se resno vezali. V 2022. so namreč mogoče tudi hitre, spontane poroke ali zaroke. Takoj ko vas bo nekdo osrečil, ga boste želeli imeti za vedno. Večino leta bo tudi v spalnici zelo pestro. Eksperimentirali boste, nenasitni boste, prestopali boste svoje meje in si dali duška. Marsikdo si lahko omisli ljubimca, če ima doma nekoga, ki ne dohaja njegove povečane spolne sle.

Kariera

Ker se bodo zaključevali in osipali dodatni službeni projekti, vam bo skrbelo, da drvite v propad. Razmislite, ali je ključ v tem, da se morate samo bolj potruditi, da bi jih obdržali. Saturn v hiši dela namreč kaže, da boste delali preveč, delovne obveznosti pa bodo naporne in zahtevale od vas veliko truda. Pazite se izgorelosti in si raje izberite manj bitk, iz katerih pa boste izšli kot zmagovalec. Vse, kar boste v 2022. zgradili, bo namreč trdno in dolgotrajno.

Zdravje

Ker boste preobremenjeni na poslovnem področju ter nenehno v stresu, boste zlahka zapostavljali skrb za zdravje in počitek. Tudi jedli ne boste najbolj zdravo. Naredite si že na začetku leta jasen načrt vadbe, prehrane, vpišite si ure zase v urnik, nato pa se tega disciplinirano držite. Le z doslednostjo in resnostjo boste namreč zdržali obremenitve brez posledic. Največ težav boste imeli s sklepi, kostmi, zobmi, hrbtenico.

Finance

Preudarno gospodarite s prihranki in dobitki, saj prehajate v obdobje, ko se vam bodo večje naložbe obrestovale. Čas je ugoden za nakup nepremičnine, oddajanje te v najem, kreditiranje, vlaganje v kriptovalute, sklade, srebro in zlato … Izredno srečno roko boste namreč imeli pri obračanju premoženja, mogoča je dediščina, poleg tega bo partner dobro zaslužil. Ker prihaja vaš veliki met, se sprostite in samozavestno zgrabite priložnosti.

Preverite še druga znamenja