NAD BIVŠO

Zvezdnik Škandala v zapor

Columbus Short se je nad bivšo spravil z nožem.
Fotografija: Nekdanji ženi Tanee McCall je na valentinovo grozil z nožem. Foto: Guliver/Cover images
Odpri galerijo
Nekdanji ženi Tanee McCall je na valentinovo grozil z nožem. Foto: Guliver/Cover images

Iz napak, zaradi katerih je nosil le lažje posledice, se hollywoodski igralec Columbus Short ni ničesar naučil. Nasilje nad ženskami mu je doslej namreč prineslo pogojno kazen, a tudi ko je to kršil in se kljub opozorilom vdal kokainski in alkoholni omami, mu je sodnik v streznitev prisodil le nekaj dni za zapahi. Očitno ne dovolj, da ne bi ponavljal starega vzorca, saj se je igralec – čeprav še vedno le pogojno na svobodi – vnovič spravil nad žensko. Tokrat nad svežepečeno ženo Aido Abramyan, zaradi česar se je sodnik odločil udariti po mizi in ga naučiti reda. Eno leto v zaporu!

Neznancu zlomil nos

Svet ga je najbolje spoznal leta 2012, ko si je v seriji Škandal nataknil brezhibno poslovno obleko, nato pa kot sodelavec strokovnjakinje za krizno vodenje Olivie Pope učinkovito, z namazanim jezikom, reševal in gladil medijsko podobo veljakov, katerih ugled je bil omadeževan ali celo izgubljen. A to je bila zgolj odlična igra, saj se je pod površjem njegovega televizijskega lika skrival vročekrvni pretepač, ki je javnosti prvič pokazal svoj pravi obraz leta 2014, ko se je v besu sprva spravil nad neznanca v baru in mu z dobro odmerjenim udarcem zlomil nos ter ga spravil v nezavest. Še tistega leta, in to celo na na valentinovo, pa se je spravil še na svojo sicer že odtujeno ženo Tanee McCall.

Nekdanji ženi Tanee McCall je na valentinovo grozil z nožem. Foto: Guliver/Cover images
Nekdanji ženi Tanee McCall je na valentinovo grozil z nožem. Foto: Guliver/Cover images

S pestmi in nožem, ki ji ga je prislonil ob vrat, kar mu je prineslo obtožbe telesnega nasilja. A namesto da bi ga Tanee sodno preganjala, se je od njega zgolj ločila, zvezdnik pa jo je zaradi obeh krvavih incidentov odnesel le s pogojno kaznijo. No, ustvarjalci serije so ga vrgli na cesto, saj si razboritega igralca s kratko vžigalno vrvico, ki je povrhu priznal tudi težave z drogami, pač niso želeli v svoji sredini. To pa Shorta ni streznilo, saj je dve leti pozneje zaradi kršenja pogojne kazni, ker je mešal alkohol in marihuano, služil enotedensko zaporno kazen in se pol leta zdravil zaradi odvisnosti od opojnih substanc.

Niti tečaj mu ni pomagal

Leta 2016 se je zazdelo, da bo Columbus vendar zakorakal na pravo pot. Ne le da se je zdravil zaradi odvisnosti in opravil tečaj za nadzorovanje jeze, v njegovo življenje je vkorakala Aida, ženka, ki naj bi jo na začetku lanskega leta popeljal pred oltar.

Svežo zakonsko srečo z Aido je novembra lani skazil s tepežem. Foto: Guliver/Cover images
Svežo zakonsko srečo z Aido je novembra lani skazil s tepežem. Foto: Guliver/Cover images

Sreča mladoporočencev je bila kratka, novembra lani je med njima počilo, a kar bi bil morda lahko običajen družinski spor, je iz Shorta izbezalo njegovo nasilno naravo. Nad izbranko se je spravil s pestmi, s čimer ni zgolj kršil pogojne svobode, pač pa si je prislužil vnovične obtožbe domačega nasilja. Sodnik tokrat ni pomišljal in ga je za eno leto poslal v ječo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije