Vročekrvni Sean Bean je eksplodiral v zraku

S peto ženo sta se na letalu močno napila. Ona ga je polila z vinom, on vanjo vrgel kozarec..
Fotografija: Včasih ne zna krotiti svojega temperamenta. FOTO: Guliver/cover Images
Odpri galerijo
Včasih ne zna krotiti svojega temperamenta. FOTO: Guliver/cover Images

Ko je Sean Bean, zvezdnik uspešnic, kot sta serija Igra prestolov in filmska epopeja Gospodar prstanov, pred osmimi leti spoznal dobrega četrt stoletja mlajšo Ashley Moore, se je zanj vse spremenilo. Prepričan je bil namreč, da sta bila njen optimizem in življenjski zagon tisto, kar je potreboval, da življenje obrne na bolje, ob tem pa da ima še izkušnje in zrelost, da ne bo ponavljal napak. Predvsem tistih, ki so ga stale že štiri zakone. A očitno reklo, da volk menja le dlako, ne pa tudi svoje narave, drži, saj je v igralčevem že petem zakonu zdaj počilo.

Prepiranje na smrt

Ne bi bilo prvič, da je angleškemu igralcu zavrela kri in se ni znal obrzdati. O tem pričajo policijski zapisniki iz časa njegovega sicer le dve leti trajajočega zakona z Georgino Sutcliffe, ženo številka tri. Varuhi zakona so zaradi obtožb domačega telesnega nasilja med letoma 2008 in 2010 kar trikrat potrkali na njuna vrata. A čeprav je bil igralec, zdaj v jeseni življenja, prepričan, da se je iz razmerij marsičesa naučil in ne bo ponavljal napak, je šlo na poletu med kanadskim Vancouvrom, kjer se je z Ashley zaradi snemanja serije Snowpiercer mudil še prejšnji teden, in domačo Anglijo nekaj pošteno narobe. Zakonca, ki sta ljubezen 2017. po petih letih romance potrdila z izmenjavo zaobljub, sta se na letalo vkrcala zadovoljna, sproščena in ljubeča, a je obilica vina visoko nad oblaki naredila svoje. »S trenutkom vkrcanja sta začela vase zlivati vino, en kozarec za drugim. Bilo je na približno polovici poleta, ko sta se začela prepirati, njun govor je bil že precej nerazločen. Jasno je bilo, da sta precej pijana, njuna dobrovoljnost pa se je v hipu spremenila v žolčen spor,« je povedal eden izmed potnikov, tudi v prvem razredu, ki mu je bilo iz trenutka v trenutek bolj neprijetno. Zgodba pa je doživela vrhunec, ko je Ashley po možu zlila vino, menda po nesreči, ko je poskušala nekaj doseči. »To je bila iskrica, ki jo je potreboval. Sean je skočil pokonci in začel vpiti. Nato je v slepem besu vanjo vrgel kozarec.« Posredovalo je osebje in zvezdnika sčasoma pomirilo, a so spoznali, da je pregovarjanje s slavno osebo precej zahtevno delo.


Čemu sta se zvezdniška zakonca sprla, ni jasno. A je igralčev predstavnik zanikal, da bi prišlo do nasilja. »Nista pila vina, noben kozarec ni letel po zraku. Sicer sta se sprla, a to je tudi vse.«

Zbiratelj žena

Ashley je zvezdnikova že peta žena, prvič pa je v vode zakonskega življenja zaplaval pri le 21 letih, ko se je zaobljubil šolski ljubezni Debri James. A se je njuna ljubezen začela krhati že hitro po Seanovi selitvi v London, prvotno sicer le za kratek čas zaradi študija, a se mu je tam srce ogrelo za sošolko pri študiju igre. Zaradi Melanie Hill je 1988. čez prvi zakon po sedmih letih
Abigail Cruttenden je zapustil le nekaj mesecev po rojstvu njune hčerke. FOTO: Guliver/cover Images
Abigail Cruttenden je zapustil le nekaj mesecev po rojstvu njune hčerke. FOTO: Guliver/cover Images
naredil križ in se že dve leti pozneje poročil z Melanie. A tudi njuna ljubezen ni obstala, po sedmih letih in dveh otrocih sta podpisala ločitvene papirje, Sean pa se je še v istem letu, 1997., poročil že v tretje. Z Abigail Cruttenden, soigralko iz serije Sharpe, ki mu je že v prvem letu zakona povila hčerko. A sta se le nekaj mesecev po rojstvu dojenčice razšla. Obstal pa ni niti njegov četrti zakon z Georgino, po katerem je bil igralec dokončno prepričan, da očitno ni iz pravega testa za zakon. »Raje bom vrtnaril,« si je dejal. A požrl besedo, ko je Ashley popeljal pred oltar, in lani, pri 59 letih, začel celo razmišljati, da bi z njo imel še katerega otroka. 
Včasih ne zna krotiti svojega temperamenta. FOTO: Guliver/cover Images
Včasih ne zna krotiti svojega temperamenta. FOTO: Guliver/cover Images

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije