TARČA

VIDEO: Paparaci obsedeni z mamo Meghan Markle: Daleč je od kraljevega ...

Socialna delavka Doria Ragland (61) se je vrnila v svoje običajno življenje v Los Angelesu, potem ko je preživela teden v Londonu zaradi hčerine kraljeve poroke.
Fotografija: FOTO: Reuters
Odpri galerijo
FOTO: Reuters

»Moja mama je previdna in skrbna in je bila vedno svobodnega duha. Ima drede ter pirsing v nosu. Pravkar je odtekla maraton v Los Angelesu,« so besede, s katerimi je Meghan Markle (36) opisala svojo mamo lani v intervjuju za revijo Glamour.

Socialna delavka Doria Ragland (61) se je že vrnila v svoje običajno življenje v Los Angelesu, potem ko je preživela teden v Londonu zaradi hčerine kraljeve poroke. Zdaj ji na vsakem koraku sledijo paparaci, ameriški mediji pa vedo povedati, da je njen slog daleč od kraljevega razkošja.
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Kljub pisanju britanskih medijev, da bo ostala v Veliki Britaniji in pomagala Meghan pri prilagajanju življenju v zakonski zvezi, je Doria pohitela domov. Gre tudi za edino članico nevestine družine, ki ni javno komentirala hčerinega življenja in odnosa s princem Harryjem (33). Prav ona je bila tista, ki je mirila hčer v trenutkih, ko so jo njen oče Thomas Markle (73), polsestra Samantha Grant (52) ter polbrat Thomas Markle mlajši (51) z razkrivanjem zasebnosti sramotili pred svetom. 

​Še to, Doria naj bi bila všeč kraljici Elizabeti II. (92), pravi vir blizu kraljeve družine in dodaja, da je bila Meghanina mama prijetna, mirna in samozavestna.  

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije