ZIBALI

Vesela novica: na dvoru bodo zibali

Oboževalci so na fotografiji opazili nosečniški trebuh. Nosečnost jo izpopolnjuje, je dejala Tatiana Casiraghi.
Fotografija: Tatiana in Andrea že imata dva otroka. Foto: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Tatiana in Andrea že imata dva otroka. Foto: Guliver/Getty Images

VSE OČI so bile uprte v 34-letno Tatiano Casiraghi, snaho monaško princese Caroline, ko se je konec prejšnjega tedna pojavila v londonski trgovini pop-up, kjer so na prodaj oblačila njene luksuzne blagovne znamke Muzungu Sisters. Dobri opazovalci namreč že nekaj tednov ugibajo, ali je morda na poti že tretji otrok za Tatiano in njenega moža Andreo Casiraghija.
Casiraghijeva je fotografom pozirala s poslovno partnerico in soustanoviteljico blagovne znamke Dano Alikhani, oboževalci, ki so fotografijo opazili na instagramu, pa so kajpak hitro pokomentirali njen videz: »Čestitke, Tatiana, za tretjo nosečnost,« so zapisali mnogi, ki so pod obleko opazili nosečniški trebušček. Na skorajšnji otroški jok na monaškem dvoru so francoski mediji namigovali že novembra.
Tatiana in 33-letni Andrea, ki sta se poročila leta 2013, že imata štiriletnega sina Alexandra Andreo Stefana, ki ga kličejo Sacha, in dveletno hčer Indio. Pred hčerinim rojstvom je Tatiana v intervjuju spregovorila tudi o materinstvu in tem, kako jo je to spremenilo: »Tako drugače je, da niti ne vem, kje bi začela. Verjetno s tem, da sebe ne postavljam na prvo mesto.« Ko so jo povprašali o tem, kaj ji je bilo najbolj všeč v nosečnosti, je odvrnila: »Tako izpolnjeno sem se počutila.« In pristavila, da je bilo prvič povsem drugače, v drugo ni občutila tesnobe in strahu, je pa bila bolj utrujena, za to je krivila nenehno tekanje za prvorojencem.
Tatiana in Andrea govoric o tretji nosečnosti nista niti potrdila niti zanikala. U. S.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije