HOLLYWOOD

Tom Cruise zapušča scientološko cerkev zaradi hčerke?

Špekulacije o njegovem odnosu s kontroverzno cerkvijo in njegovem odnosu z vsemi tremi otroki.
Fotografija: FOTO: Amr Alfiky Reuters
Odpri galerijo
FOTO: Amr Alfiky Reuters

Po poročanju nekaterih ameriških medijev Tom Cruise po več kot 30 letih zapušča scientološko cerkev, razlog pa je njegova hči. Za tiste, ki ne vedo, je bilo veliko špekulacij, da je Cruise zapustil scientologijo, zdaj pa ljudje verjamejo, da je to zato, ker želi obnoviti odnos z odtujeno hčerko Suri Cruise. Cruise že leta ni v stiku s svojim najmlajšim otrokom, mnogi kot krivca za njun odnos vidijo scientologijo, ob tem piše Yahoo. Številni mediji se sprašujejo, ali je razlog za igralčev morebitni odhod iz Cerkve ta, da bi lahko kmalu obnovil razmerje z njo.

Ko sta se z igralko Katie Holmes leta 2012 ločila, je igralka dobila popolno skrbništvo nad Suri, skupaj s 400.000 dolarji letno preživnine za otroka, dokler Suri ne dopolni 18 let. Menda je minilo desetletje, odkar je igralec nazadnje videl Suri, po dolgi in hudi ločitveni bitki, poroča Mirror. Trenutno naj bi se Suri pripravljala na kolidž, in ko bo dopolnila 18 let, poročajo, da bi Cruise morda poskušal vzpostaviti močan odnos med očetom in hčerko. Igralec menda ni več obiskoval britanskega sedeža scientološke cerkve, čeprav je bil v Združenem kraljestvu približno tri leta med snemanjem svojih najnovejših filmov.

To je vodilo do najnovejših špekulacij o njegovem odnosu s kontroverzno cerkvijo in njegovem odnosu z vsemi tremi otroki. Če bi Cruise zaradi Suri zapustil Cerkev, je vprašanje, kako bi se odzvala njegova otroka, ki sta ju posvojila z bivšo soprogo Nicole Kidman. Isabella Jane in Connor sta namreč scientologa, Isabella naj bi bila celo visoko cerkvena članica.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije