NOVA RAZKRITJA

Sestra pogrešane Marijane iz Big Brotherja šokirala: »Ni se ubila, umorili so jo!« (VIDEO)

Marijana Seifert je pogrešana od aprila lani.
Fotografija: Marijana Seifert je pogrešana od aprila lani. FOTO: Zaslonski Posnetek/youtube
Odpri galerijo
Marijana Seifert je pogrešana od aprila lani. FOTO: Zaslonski Posnetek/youtube

V oddaji se je v živo oglasila sestra pogrešane Marijane Seifert Maja Kovačević in v solzah razkrila, da naj bi njeno sestro ubili.

Maja Kovačević je tako na televiziji Pink izjavila, da je dobila informacije in dokaze, da je bila njena sestra umorjena.

»Maja Kovačević tukaj, hotela sem povedati resnico o moji sestri,« je rekla Maja in kmalu zajokala ter komaj govorila.

»Moja sestra se ni ubila, ni se ubila. Nahaja se na progi številka 9, dve osebi sta jo vlekli po klancu navzdol 30 minut. Najprej se moram pomiriti... Po rojstnodnevni zabavi se je sprla s fantom,  ga udarila in odšla. Sledil ji je, jo udaril v glavo, poklical prijatelja in vsi trije so se odpravili proti Sljemenu. Na Sljemenu so jo pokončali, ubili so jo, ko so jo vlekli po strmini. Dokumenti so bili prirejeni, človek, ki je bil plačan, da jo ubije, je pustil njene dokumente na mostu, da je bilo videti, kot da se je ubila,« je povedala Maja, voditeljica in gostje v studiu pa so bili presenečeni in šokirani.

»Ti ljudje so bili vpleteni v primer Mateja Periša. Zelo malo so iskali mojo sestro, mama je pošiljala pisma policiji, a nikoli ni dobila odgovora,« je še povedala Maja.

Majine navedbe so pri dnevniku.hr preverili pri zagrebški policiji, od tam so sporočili, da vse pogrešane osebe iščejo z največjo možno intenzivnostjo in da podrobnosti preiskave pred njenim zaključkom ne morejo komentirati.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije