Russell Brand bo morda znova zibal

Govori se, da bo komik kmalu očka še v drugo. Z ženo Lauro sta pred 14 meseci dobila prvorojenko Mabel.
Fotografija: Bivša žena Katy Perry ga ni zmogla umiriti. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Bivša žena Katy Perry ga ni zmogla umiriti. FOTO: Reuters

Novembra 2016 sta z ženo Lauro Gallacher prvič postala očka in mama, zdaj pa naj bi komik Russell Brand že pričakoval drugega otroka. Par, 42-letnika in 30-letnico, so paparaci zalotili v Los Angelesu, kjer sta skupaj zapuščala joga studio, in strokovno ugotovili, da je najverjetneje znova v veselem pričakovanju. Laura je nosila ohlapna oblačila, pod katerimi bi se lahko skrival nosečniški trebušček, poleg tega je še bila videti nekoliko okrogla, kar bi bila lahko tudi posledica nedavnega poroda.
Popolna preobrazba
Čeprav se Russell, preden je srečal Lauro, ni zdel najboljši poročni material, pa tudi v vlogi očeta si ga je bilo težko predstavljati, sta ga poroka in še posebno rojstvo male Mabel popolnoma spremenila. Preden si je ustvaril družino, je igralec bil težek boj z odvisnostjo od mamil. Svojo zgodbo je popisal v knjigi Freedom From Our Addictions, ki jo trenutno promovira. Med nedavnim televizijskim intervjujem na temo knjige pa je spregovoril tudi nekaj ganljivih besed o svoji družini. »Tako nenavadno je najti tako udobje in mir v stvareh, ki so tako samoumevne, poroka, otrok. Zelo sproščen sem, presenečen, a sproščen,« je dejal. »Opazoval sem svojo ženo, kako prepeva najini hčerki, in si mislil, vau, to se res dogaja. Sem oče v tem odnosu. Občutek je bil čudovit,« pravi Russell, ki prvorojenko, na katero je popolnoma nor, čisto v svojem slogu opisuje kot »lepo, odvratno in grozljivo«. »Zgrabi me za obraz, zapre pest in zasuka roko. Prav tako je. Z ničimer me jezi,« je ob neki priložnosti opisal podvige svoje hčerkice.

Imel bi še več otrok

Med televizijskim intervjujem, v katerem se je razgovoril tudi o družini, ga je voditeljica vprašala, ali si želi imeti še katerega otroka. Zvezdnik se ni prav nič sprenevedal, ampak je kar naravnost odgovoril: »O, seveda! Porod je čudovita, presenetljiva, neverjetna izkušnja. Bil sem poleg, ko je rojevala moja žena, videl sem, kako noro je to,« se je pošalil in v šali dodal, da je ženi zavidal plin, ki so ji ga dajali. Russell pravi, da je imel otroke rad od nekdaj. »Vedno sem rad bil v bližini otrok: že prav obsedeno, zares. Zelo blizu sem si z otroki vseh svojih kolegov. Ko pridem na obisk, včasih z njimi preživim več časa. To je zato, ker se zelo rad igram, in otroci so pripravljeni spuščati čudne glasove in se zafrkavati,« je razložil pred časom.

Nenavaden očka

Ekstravagantni Russell ni navaden oče in tudi njegovi vzgojni prijemi so vse prej kot običajni. Še preden se je Mabel rodila, se je denimo odločil, da bo malčico vzgajal spolno nevtralno. »Ne veva, katerega spola je. Morda mu niti ne bom vsiljeval spola, naj zraste in postane, kar koli že pač je,« je dejal v enem od intervjujev. Povedal je tudi, da se nadvse skrbno pripravlja na to, da bo postal očka. »Vsak teden preberem drugo knjigo, tako se želim razumsko pripraviti na to. Ne vem, ali sem res pripravljen,« je potarnal.
Russell je potem, ko je spoznal Lauro, popolnoma spremenil svoje življenje. Bivši mož Katy Perry se je iz kralja zabav prelevil v skrbnega moža, ki najraje preživlja svoj prosti čas doma, na vasi, kjer sta si z Lauro ustvarila dom. »Zelo mirno je. Opazujem kokoši, kako nesejo jajca. V osnovi sem nekakšen vaški tepec, ki kar opazuje živino,« je ob priložnosti opisal nov življenjski slog, ki, kot je dejal, zdaj vključuje celo nekoč pri njem nepriljubljeno monogamijo.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije