BILA JE PRVA

Razkrito, da je princ Harry pred poroko klical bivšo

Menda je bila njegova velika ljubezen.
Fotografija: Harry in Meghan. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Harry in Meghan. FOTO: Reuters

Med svati na kraljevi poroki minulo soboto sta bili tudi dve Harryjevi bivši, Cressida Bonas in Chelsy Davy. Na dan poroke je bila Chelsy videti povsem umirjena, zdaj pa Vanity Fair poroča, da dnevi pred poroko niso bili takšni. Davyjeva, s katero je bil Harry v burni ljubezenski zvezi od leta 2004 do leta 2011, in on sta menda imela tik pred poroko še zadnji, poslovilni pogovor. Pravijo celo, da sta septembra 2015 še zadnjič poskusila obnoviti skupno razmerje, se dobila v Afriki, kjer sta preživela nekaj skupnih dni, a ni šlo.

Chelsy Davy in princ Harry. FOTO: Getty Images
Chelsy Davy in princ Harry. FOTO: Getty Images

Chelsy se sprva ni nameravala udeležiti poroke, toda tik pred poroko je prejela Harryjev klic. »To je bil njun zadnji pogovor, v katerem sta se oba sprijaznila, da gre Harry naprej po svoji poti,« je povedal vir blizu Davyjeve. »Chelsy je bila zelo čustvena, jokala je in ni želela na poroko. Na koncu se je je vseeno udeležila, saj je to obljubila Harryju.«

Chelsy je bila sicer Harryjeva velika ljubezen, a se nikakor ni mogla privaditi na njegov način življenja in na izpostavljenost, ki je je deležna kraljeva družina.
Chelsy na poroki. FOTO: Getty Images
Chelsy na poroki. FOTO: Getty Images

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije