POROKA

Princ v Kolumbiji dahnil usodni da

Luksemburški princ je na karibski obali večno zvestobo obljubil lepotici Claudii. Katedralo so jima okrasili s palmami, svati pa so spremljali tudi tradicionalne plese.
Fotografija: Par je bil med obredom odlično razpoložen. FOTOGRAFIJI: Instagram
Odpri galerijo
Par je bil med obredom odlično razpoložen. FOTOGRAFIJI: Instagram

Luksemburški princ Josef-Emanuel je slabo leto po zaroki obljubil večno zvestobo svoji kolumbijski lepotici Claudii Echavarria. Ekstravagantna poroka je bila v nevestinem domačem kraju na karibski obali, par pa pri organizaciji ni skoparil.

Tako so jima katedralo, v kateri je potekal cerkveni obred, okrasili s palmami, ko sta mladoporočenca odhajala, pa so pred vhodom spektakularni nastop uprizorile plesalke tradicionalnih plesov, enako kot nevesta odete v bele obleke s širokimi nabranimi krili.

Nekaj posebnega je bila tudi nevestina obleka. Tradicionalno je bila bela in je segala do tal, a Claudia si je zaželela nekoliko srednjeveškega pridiha z bogatimi rokavi, ki so ji viseli z ramen, in tesno zadrgnjenim životcem. Josef-Emanuel, najmlajši sin luksemburške princese Margarethe in liechtensteinskega princa Nikolausa, je sicer tesno povezan s še eno kraljevo družino, belgijsko, njegova babica po mamini strani je namreč belgijska princesa.

Nevestina obleka je bila nekaj posebnega.
Nevestina obleka je bila nekaj posebnega.

Tudi rojen je bil v Belgiji, saj je njegov oče pred 32 leti, ko je Josef-Emanuel prijokal na svet, tam služboval kot veleposlanik. Kolidž je obiskoval v Veliki Britaniji, kjer je pozneje dobil tudi službo v kraljevi vojski.

Claudia Echavarria se je, kot rečeno, rodila v Kolumbiji, a je večino otroštva in mladosti preživela med Miamijem in Ženevo. Njena družina ni plemiška, a so njeni starši premožni in omogočili so ji vse, kar si je želela. Pozneje se je ustalila v Londonu, kjer je tudi spoznala svojega novopečenega moža, ki je trenutno 16. v vrsti za luksemburški prestol. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije