SPEKTAKEL

Potijo se skupaj s Severino

Hrvaška zvezdnica sredi priprav na spektakel. Tudi zanjo enak urnik kot za plesalce.
Fotografija: Obeta se spektakel in pol. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Obeta se spektakel in pol. FOTO: instagram

Do začetka velike in doslej najbolj spektakularne Severinine turneje Magic Tour je še manj kot mesec dni, zaradi česar so priprave v polnem teku. V organizacijo, ki jo je prevzel od nedavnega novi pevkin menedžer Alen Ključe, je vključenih kar 100 ljudi, ki bodo poskrbeli, da se bo o koncertih še dolgo govorilo in si jih bodo oboževalci zapomnili.
Pevkin sin noče več v šolo. FOTO: instagram
Pevkin sin noče več v šolo. FOTO: instagram

Tudi ker bo ogromno poudarka na tem, da bodo zvezdničini nastopi prava paša za oči, pri čemer med pomembnejše elemente vsekakor spada izpiljena plesna koreografija. Za to je njena ekipa na avdiciji, ki se je je udeležilo prek 100 plesalcev z vseh koncev nekdanje Jugoslavije, izbrala 18 najboljših. Ki se te dni s Severino potijo v plesnem studiu.
 

Ples ji gre dobro od nog


Izbrana končna osemnajsterica zdaj vsakodnevno pili zahteven program, a ogromno truda, energije in znoja v ples ne vlagajo le oni, ampak tudi Severina. Tudi sama bo sodelovala v odrskih točkah, v preteklosti pa je že dokazala, da ji gre ples odlično od rok in nog. Ne nazadnje so njene nastope na prejšnji turneji Dobrodošao u klub mnogi komentirali, da je plesno stala ob boku profesionalcem. Kar je bil rezultat napornih vaj, in tudi tokrat bo dala vse od sebe.
Izbrana osemnajsterica plesalcev garaško pili plesne korake. FOTO: menedžment
Izbrana osemnajsterica plesalcev garaško pili plesne korake. FOTO: menedžment

»V naslednjem mesecu in pol nas čakajo vsakodnevni treningi, boleče mišice, veliko znoja, a na koncu čarobni koncerti. Pripravljamo spektakularne nastope z veliko plesa in presenečenji, ki jih ne gre izpustiti in zamuditi,« je prepričan glavni koreograf ​Matic Zadravec. Na koncertih pa se ne bo le plesalo, za podobo in vzdušje bodo poskrbeli in ju obogatili še 15 glasbenikov in simfonični orkester, fantastična videoprodukcija in kostumografija.
 

Zaradi poškodbe šolski škandal


Severina preživlja naporne in stresne dneve. Razprtije z bivšim možem Milanom Popovićem se nadaljujejo že v nedogled, konca jim ni videti, za piko na i pa je zdaj zadonel še en škandal, v središču katerega, čeprav ne po svoji krivdi, je Severinin in Popovićev sin. Kot je pevka razkrila medijem, so ga v šoli, ki jo kot drugošolec obiskuje, maltretirale učiteljice. Zaradi svoje poškodbe je pevka šoli sporočila, da bo po sina namesto nje prišel njen sedanji mož Igor, a ga učiteljice niso hotele predati.

Po Severininih navedbah so ga zaprle za dve uri v učilnico, mu grozile in celo fizično preprečile, da bi do njega prišel Igor. Šele po dlje trajajočem konfliktu in menda posredovanju bivšega moža je očim lahko prevzel in odpeljal otroka. Severina, ki jo je incident, zaradi katerega sin zdaj noče več v šolo, šokiral, bo po prvih napovedih zakonsko ukrepala zoper odgovorne, prav tako pa bo podana prijava na socialno službo.


Ne glede na to, za čigavega otroka gre, je nedopustno, da ga niso izročili očimu. Pevka, kot zatrjuje, je pravočasno in pravilno o tem obvestila šolo, prav tako pa je to možnost, da sina v primeru potrebe namesto nje prevzame očim, s sodno odredbo odredilo sodišče, ki vodi postopek med njo in bivšim možem. Hrvaška in tudi širša javnost se zgraža nad samovoljo posameznih učiteljic, ki so se brez razloga, pooblastila in pristojnosti postavile nad starše in sodišče. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije