Petra in Tamara jezita Britance, pred korono sta zbežali na Hrvaško

Karanteno preživljata na očetovi jahti, ki je zasidrana v Dubrovniku.
Fotografija: Petra Ecclestone. FOTO: Mark Thompson, Getty Images
Odpri galerijo
Petra Ecclestone. FOTO: Mark Thompson, Getty Images

Medtem ko večina ljudi ne ve, kje in kako bo letos dopustovala (če sploh), pa težav nimata bogati sestri Petra in Tamara Ecclestone. Kot poročajo britanski mediji, sta hčeri Bernieja Ecclestona zapustili Veliko Britanijo in odšli k našim južnim sosedom. »Vsaj nekdo je odšel na dopust, če smo že mi zaprti v domovih,« poročajo Britanci.

Na jahti, ki naj bi se zasidrala v dubrovniškem pristanišču, so Tamara z možem Jayem Rutlandom in hčerjo Sophie, ter Petra z zaročencem Samom Palmerom in njeni štirje otroci. Petra, ki je četrtič rodila šele pred dvema mesecema, naj bi v Dubrovnik prispela iz Los Angelesa.
Tamara. FOTO: Reuters
Tamara. FOTO: Reuters


Daily Mail poroča, da sta si sestri zaželeli zapustiti svoj dom in poiskati zatočišče nekje, kjer je malo okuženih z novim koronavirusom.

Sicer pa ni nič nenavadnega, da sta si Ecclestonovi izbrali Hrvaško. Že večkrat so namreč dopustovali tam, saj je njuna mati (Berniejeva bivša žena Slavica) z Reke. Bernieja so sicer v preteklosti večkrat videli v Trogirju, kjer je kar sam nakupoval na mestni tržnici.

Bernie Ecclestone in Fabiana Flosi. FOTO: Hamad I Mohammed, Reuters
Bernie Ecclestone in Fabiana Flosi. FOTO: Hamad I Mohammed, Reuters

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije